2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benımkısı zatı yok -tatlicadiarzu- neyse bakcem bı çaresıne cok rahatsız oluyom hanı bı kac kez gordum bısı demedım ama hep burayı okuyup bıde bısey yazmaması garıp kafamçokkarıştı uyy işim bıttı geldım ama ayaklarım zonkluyo resmen :delphin:
ayy bu haftada ödeme yaparsam 2bın tlcık kalcak takstlerım acep nezmn maaşımı alıp bıgunde harcycam ,işte o gunu beklıyorum:asigim:

Kesin senin manitan haaaa.eski sözlün sseni takip ediyi özlemiş seni kaydirigubbakcemile4

canım en iyisi hazine bonoları. sonuçta arkasında devlet var zarar etmen için ancak devletin batması lazım. ama ondada uzun vadede kazanabiliyorsun. kısa dönemde pek bir getiri sağlamaz.

Bono mu ya ben çok cahiilim bu konularda.uzun vadede derken ne kadar uzun vadede kazanılıyo bonoda.hani şu filmlerde oluyo tavan arasını temizlerken bir kutudan kağıtlar çıkıyo dededen kalmış bi bakıyolar ki zengin oluyolar delikafadulden çok uzun vade canım o da beee

hoşbulduk canım. nasılsın iyimisin?
bu arada akşam bi mağazada çok güzel bir abiye elbise beğendim :dance: . nişan için. diktirmeme gerek kalmadı. zaten evde olacak aile arası. boşuna gereksiz masraf ve stres.

Çok sevindim hayırlı olsun en kısa zmanda alman dileğiyle

h geldın bacım ne kacması

Ben geliyim siz gidiyosunuz...mesainiz bitiyi.napim iş vardı gelemedim -tatlicadiarzu-

anam ben ne konuşsamkı düğünler gelıyo kızları heycan basıyo bende tık yok
mınılya senın düğüne nışanlı gelmek ıcn hala dua edıyom

anacım ben bugunde telde söledım sana bu kadar cok isteme bişeyı cunku ınankı cok tersı oluo ben mesela hıc evlılıgı gecırmezken aklımdan kendımı sözlü buldum..
hep ıstemedıgım seyler basıma geldı ama ıstedıklerımde olmadı neden tezattır bılınmez bu böle gercekten yaa..mesela lısedeyken de öleydı bısıyı cok ıstedımmı olmazdı benım :))
o yuzden sende sey de ıstemıorum de :)))
bak gör bı aya kadar beyaz atlı prensın senı bulacak sırnaşık şey

Yok en iyisi hıdrellezde böcüğüme dilek yapmak.Hızır aleyhisselam gelirmiş gece her gülün dibini dolaşırmış derler.kesin olmasa da dini bi yönden sunulduğu için inanıyom ben

Yok en iyisi hıdrellezde böcüğüme dilek yapmak.Hızır aleyhisselam gelirmiş gece her gülün dibini dolaşırmış derler.kesin olmasa da dini bi yönden sunulduğu için inanıyom ben

:roflol::roflol:

ayy öldum gulmekten kıı bu böcuk alem kııı valla sankı evde kalmıs gıbın nannn böcuk daha sneın yasın kaç basın kaç kııı 22 yasındasın 32 deıl :roflol:

Ben essahtan diyom haaa.böcüğümün yaşı evlenmek için elbet geç değil ama kimi insan yuva kurmaya daha yatkındır.böcüğüm de öyle.ben mesela 28 im ama gel içime bak 15 lerde geziyom :roflol:

evlencemde borclarım elvermıyo
sımdık evlenmek ıstemıyom dıyom kımse ınanmıyo sureklı ceyıs alıyom dıe bend artık herr yerde dıom ıllada koca dıe yoksa suan olması mumkun deıl
daha alıncak okladr cok sey varkı bu krızde evlenemem olmas olmas

offf kızlar kabus gibi yoğun bi gün yaaa mesaideyim bi de 8 e kadar...
ilgilenemedim sizle de özledim valla:teselli:

Ben essahtan diyom haaa.böcüğümün yaşı evlenmek için elbet geç değil ama kimi insan yuva kurmaya daha yatkındır.böcüğüm de öyle.ben mesela 28 im ama gel içime bak 15 lerde geziyom :roflol:

kı sen 28 mısın anemm ne sanslısın yasadın bekarlıgı tabee ohhh delikafadulden
ya ben daha bebekım :emir_bebek: ufacıkınım ama evlenıorum -tatlicadiarzu-
ya alsında kader ksımet ben akdere daha falza ınanmaya basladım sımdı kım derdı kı ben evlencem püff-tatlicadiarzu-
annem hala dıo senden karı olmas dıe ustelık laf aramızda cok dagınıgım bıde cok agresıf sımdı şöle ben dagıtıom annem topluo bagıra bagıra topluo benden karı olmazmıs neysem topluo ya gecenlerdede benım kemer ımı bı yere koymus anam pzar gunu dön dolas kemer arıom anneee nerdee dıe ne bılım ben sneın kemerını dıo anemm uyuz oldum ben bagırıom o bagırıo neyse buldum sonra oysakı ben koymusum ama unutmusum ustelık nerde cıktı bılıomusunuz kıtaplık dolabımın arkasında:utangac:
utandım valla ya ben napıcam evlenıncede bu dagınıklık olucakmı bende püff bıde nasıl yemek yapıcam hep tuzu fazla kacırıom :utangac:
neyse kızlar bak aramızda kalsın

Bekarlığı nasıl yaşadım bende bilmiyom hayatım hep okumakla dersle geçti o bitti iş hayatı derkene yıllar püf oldu.asıl siz bilin yaşlarınızın kıymetini.yaşlanma yolundayım ben

minilya merak etme aramızda kalır sen yine iyi tuzu fazla kaçırıyon ben hiç bilmiyom yapmayı:roflol:
ama mesela ben acaip derli topluyumdur maşallah...herşeyim düzenlidir, ama bi de ben de evlenince sapıtıp dağılırsam bilemeyecem-tatlicadiarzu- nişanlım toparlar beni artık

Bekarlığı nasıl yaşadım bende bilmiyom hayatım hep okumakla dersle geçti o bitti iş hayatı derkene yıllar püf oldu.asıl siz bilin yaşlarınızın kıymetini.yaşlanma yolundayım ben

ay sorma yaa bende daha dun 17 yasındaydım bı 18 olsam dıodum lıse bıtelı 2005 mezunuyum 4 sene olmus ve yaş 21 ekımın 10 unda 22 olucam anacımmm ben 22 yaslaraa cok buyuklermıs gıbın bakardım..
bende yaslanma yolundayım sanırım:((

minilya merak etme aramızda kalır sen yine iyi tuzu fazla kaçırıyon ben hiç bilmiyom yapmayı:roflol:
ama mesela ben acaip derli topluyumdur maşallah...herşeyim düzenlidir, ama bi de ben de evlenince sapıtıp dağılırsam bilemeyecem-tatlicadiarzu- nişanlım toparlar beni artık

valla cnm hıc gözunun yasına bakmıolar lafı soku sokuverıyolar :roflol:
ben hıc unutmuyom bı arkadasın ceyızıne bakmaya gıtmıstık ben yatak odasını cok begendım ceyızlerıde halıyle duzenlıydı cok guzel dımı dedım evet dedı duzenlı dedı sankı ıgneledı benı orda beynım zonkladı varyaa..
hıc unutmuyorum yanııı

seher sen kendine yaşlı diyosan yani bizler napalım bacım allasenkaydirigubbakcemile3 ben de 25 oldum ayıptır söylemesi ama hangi arada oldum hiçbi fikrim yok:roflol: gerçi bu topikteki hiç bi kız ööle yaşlı felan değil hepimiz hayatımızın en güsel yıllarındayız benceyerimseniben

iyi akşamlakızlar kşmse kammaış yine ben gelene kadar bugn de yoktum evde giremedim çarrsıya çıktık annemlerle sonra arkadasıma gittik derken şimdi geldim.

naptınız okudum geçmişi kaynatmıssınız yine birikimler mobilyalar.

Back
X