2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

patronla konuştum 2000 lira avans alacam. bankalar acımaz dedi o da. maaşımdan kesecek yavaş yavaş

canım benimde aileden bi yardımım yok. para bile biriktiremedim eve yardım etmekten. herşey bana bakıyor

geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin yeğenine

patronla konuştum 2000 lira avans alacam. bankalar acımaz dedi o da. maaşımdan kesecek yavaş yavaş

canım benimde aileden bi yardımım yok. para bile biriktiremedim eve yardım etmekten. herşey bana bakıyor

cnm bende aıleme yardım edıodum ama o para nereye gıdıor bılmıodum sımdı bak vermıom yıne gecınıoz yıne gecınıoz benım para nereye gıtmıs onca zamandır hıcc anlamadım keske o zmaanda aıleme para vermeseydım :uhm:

selamlar 2009'un en güzel gelinleri :dance:

hemen cikmam gerek yine isler cok yogun ugrayamadim malesef, umarim herkes iyidir keyifler yerindedir. Gecmiside okuyamadim kusuruma bakmayin :çok üzgünüm:

görüsürüz yine öpüldünüz sekerler a.s.

arkadaşlar kayınvalidemi getirdim hastaneye şimdi...
sağolsun bana börek yapmış getirmiş ayıptır sölemesihihoyyyt
seviyom ben bu kadını yaaaa:1hug:

hoşgeldin hevin a.s.
Allah kolaylıklar versin işlerinde canım

arkadaşlar kayınvalidemi getirdim hastaneye şimdi...
sağolsun bana börek yapmış getirmiş ayıptır sölemesihihoyyyt
seviyom ben bu kadını yaaaa:1hug:

ne güzel Allah bozmasın aranızı canım :1hug:

pastacım allah yardımcımız olsun sağlık versın gerısı gelır
sende sımdık ben gıbı evlılık deıl borc mıktarı saycan:roflol:
dıdem aman nazar değmesın bende cok açım cunku yemeklerı beğenmıyom

kızlar merhaba nasılsınız bugün?

pastacım yatak odan hayırlı olsun çok hoşmuş.

minilya ben resimleri göremedim cnm ama 1400 çok uygun fiyatı.

lady bizim burda mobilyaları aldıktan sonra ne kadar istersen bekletiyolar geçen yıl kynımlar nisanda aldılar agustosa kadar beklmeişti mobilyalar.

böcük had bakalım borçların azalıyor,yiğenine de geçmiş olsun cnm.

dasilvaddo cnm ohh kayınvaliden yapmıs börekeri afiyet olsun allah bozmasın huzurunuzu.

roselin ugramaıs sanırım bugün daha,hevin de çok yogun sanırım..

geçmişten aklımda kalanlar bu kadar.

bben bugün evdeyim yine arkadasım var onla muhabbet ediyoruz.gelemedim hiç bugün.

hayırlsı olsun canm..yok zaten biz hiç düşünmüyoruz kredi falan çekmeyi,anca işte biraz borçlanırız,çok şükür benm ailem bana yardım ediyor,nişanlımın aileside yardım edicek,,birikmiş paramız da var zaten çok şükür,biz baştan beri hiç borçsuz evlenmeyi planlıyorduk,ama nişanlımda bende aileleri çok sıkıntıya sokmak istemyrz,bizde yardım edelim diyoruz,ödeyebileceğimz kadar borç yaparız artık..

didemcim ohh afiyet olsunn kaydirigubbakcemile3
aybuercim h.geldin canm a.s. iyi bari 4 ay bekletmişler yani,çok iyiymiş,benm 2 ay bekliycek zaten..

aybuer saol cnm
hevını gene kaçırdım
roselın nehır nerdeler hıc gelmes oldular :dilcikar:
bende borcsuz evlenmek ıstedığım ıcn sımdıden alım nasılsa sırada bekleyen koca adaylarım cok :dilcikar:

ahh ahh bızde hep öle dıoduk ama işin içine gırdıgımızde aılelerde destek olmayınca zor cnm sızın aıle destegınız var ne gusel..
ama bızımde ıyı dostluklarımız var mesela askımın bı dostu verıcek o parayı bıze ve bı sene ıcınde kapatıcaz inş..

1400 uygun fıyat cnm evet aslında ben dıger takımı ıstıordum ama yerımıze sıgmazsa kremı alıcam oda gzuel model...

Hımmmmm okudum okudum nerden başlasm.öncelikle pastacım hayırlı upurlu olsun canımcım yatak odan çok güzel

Minilyacım sesim kötü demişin yapabilirsen pekmez iç iyi gelir

Böcüğüm napim geleyim istiyom sabahtan beri iş yaptım yoruldum sonra çok eski bi tanıdık teyze vardı onu ziyarete gittik annemle.eve geldim yemek falan derken tabi saat geç oldu size yetişemedim gene

Lady canım heyecan artıyor güm güm güm güm :) hadi bakem inşallah

hepinizi öptüm

günaydın kızlar...
ben bugün biraz yorgunumm,dün akşam kuzenimin oğlunun yaş günü vardı,oraya gittim geç geldim biraz,akşam da uyuyamadım hiçç (

roselıncım cnm pekmez içicem akşam söz:))kızlar gıtgıde sesım erkek sesı gıbı kalınlaşıor Allahım ıns gecer:Saruboceq:

lady cım valla bız kalabalık aıle oldugumuzdan bılırım o yas gunu muhabbetlerını bızım zeynebınde mayıs 18 te dogum gunu sımdıden teyze yaş pastamı al tmm mı deyıp hatırlatıo (pasta sözu vermıstım de sımdı hıc unutmuo onu:)))

dıdem cım üzülme cnm yaa bak bende calısıor olcam sana arkadas olurum:))
yazısır dururuz kımsecıkler yokken..yerimseniben

dıdem calıs nan yarın pers deıl mı ne tatılı beklıyon 23 cocuk bayramı tatılımı:roflol:
lady bende gec uydum yığenım amelıyat oldu
dun abıme tınercıler saldrmış abım brıını bıcaklamış faaln fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…