Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iş göüşmesine gittim bugün olumluydu evet dersem hemen baslayacagım ama çok sinmedi içime.sahada çalışacaksın aktif satış yapacaksın.ileçlerde lkamu dairelerinde .tüm gün dısardasın yani.karar veremedim eger seni beğenirlerse ofise alacaklar.napsam bilemedim...ssk yok şimdilik prim sistemli aama maas sistemine geçilebilirmiş kota var bunda da.ayy napsM ki yaaa...
oyy kıyamam roselinime beeeeee:teselli:
aybuercim satış işi zor ama böcüğün de dediği doğru işsizlik çok daha zor..hayırlısı olsun artıkın nediyelim canım
kız böcük afiyet olsun sana da eve gidiim ben de dıkınacamalkisalkisalkis
evet kızlar tabi işsizlikte iş beğenmeme gibi bir lüksüm yok ama becerebilirmiyim onu düşünüyorum çok konuskan değilimdir ben.bir de hat satısı olunca o korkutuyor beni.sabaha kadar düşünücem hayırlısı...
roselincim geçmiş olsun.saha geniş biraz tüm ilcelerdeki kamu daireleri.oralara gidip numara değişim işlemi yapacaksın...
arkidişler benim mesaim nihayet bitiyi...yarın sabah yine tavuk gibin erkenden kalkıp işe gelecem...aslında en güzeli buraya bi yatak atmak daha çok uyurum mis gibi:roflol:
şaka bi yana Allaha şükür iş olsun da çalışalım evleneces bedava olmuyu bu işler
hepicinizi tek tek öpüyom yarın inşallah görüşürük kendinize tikkat edin bacılar
yakşamlarrrr