- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hoşgeldin böcükcüm.
ben hasta olucam bogazlarım şiş öksürüyorum bayramda sifayı kaptım.
minilya nasıl heyecanlıdır şimdi insallah gidersin.
vay bee:asigim: darısı başıma ınş ama sanmıyorum ya cok canım sıkkın askmlada kavga ettık ctesı gecesı rahatsızlandım aradım gece cok hastayım dedım sonra konuştuk ben ıyıce fena oldum hastaneye gıtmeden haber verım dedım aradım hastayım dedım baktım çıt yok ı senın uykun var yat ozmn dedım ve hemen telı kapadı çok moralım bozuktu erkeklerın hıcbırıne değmez yasbaha kadar aklımda o hıc uymadım desem yerıdır dunde telımı kapattım hıc acmadım sonra gce açtım hemen aradı açtım kızdım ona bağırdım sonrada benım için bıttın dedım kapattımsenağlama bu kez onu affedeceğimı sanmıyorum ve nefret edıyorum çok cnm sıkkın çokk belkı bugun bıle barışırım ama sanmam baya aramıycam arasada acmıycm bana dıo uyku sersemıydım hıc bısey hatrlamıyorum ama küstum bı kere:dilcikar:
mınılyam senle artık ceyıs alışverışı yaparık tabı koca bulursam
Oy oyyy böcük..Ne bu şimdi yaa..Niye öyle yapmış..Hatırlamıyormuşmuş...Üfff erkeklere gerçekten değmez yaa bende katılıyorum sana..
Tekrar geçmiş olsun böcüğüm..Böyle şeyler hastalıktan daha kötü olur..Sen hasta olsun hiç ilgilenmesin..Anlayabiliyorum canım..:çok üzgünüm:
Hakkınızda hayırlısı olsun..Belki moralin bozuk diye böyle söylüyorsun..Belki affedersin ha ne dersin??
Hemen kesme suları..Bakalım ne olacak..
minilya canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin darısı başıma
böcükçüm sana da geçmiş olsun kendine tikkat et yevrucuma.s.:1hug:
Böcüğüm çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin inşallah..
Neyse şimdi en azından işten girebileceksin..Boşver laptopu sora alırsın inşallah ..Alacaklarını alda..
Aybuer canım ben o mesajı yazdım çıktım..Aynen bende kendime yazıyormuşum gibi geliyor..
Çok güzel geçti bayram..Sizinde iyi geçmiştir inşallah..
:hooray:
ohh oh hadi bakalım gözün aydın minilyacım..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Hem niye öyle diyosunki darısı bizimde başımıza olsun..Sözlü değiliz ama olsun
Bak bak gezmişler bide nişandan sonra..Ben akşam zannediyordum gündüz oldu demek..Nişanlıkla üşümedin mi kız taksimde..Gerçi dün hava güzeldi..İstanbul'dada güzeldir eminim.
Senide nişanlınıda tebrik ediyorum..Mutluluğunuz daim olsun inşallah..
Ama resimlerini göremeyecekmiyiz:çok üzgünüm:
En azından koysanda birazcık dursada kaldırsan..Olmaz mı öyle yaa...
Evet kızlar ben hem iş hem gezme tozma, iyi yapıyorum ikisinide..Dün ablamla gezdik..Çizme aldım gene..Kotdum pembe dolabakaydirigubbakcemile3
Sonracığıma yemek yedik ablamla, bide sinemaya gidelim dedik Issız Adam'a ama yer kalmamıştı gidemedik döndük..Dünde filmin son günüymüş galiba..Eğer öyle değilse bu akşam gideceğiz inşallah..
Geçen hafta Arog'a gittik..Hiç aklımızda yoktu ıssız adam..Aybuer'de gittim çok ağladım dediği aklıma geldi hadi gidelim dedik..Ama maalesef..
İşte böyle kızlar..
minilya canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin darısı başıma
böcükçüm sana da geçmiş olsun kendine tikkat et yevrucuma.s.:1hug:
cnm saolasın..
resımlerı koyamıcaam cnmcım ama msnden gorusuruz gorursun okıs benımkı kızıyor resım koymama..
bugun vok yorgunum hıc bısı yazıcak takatım yok yanı gorusuruz kızlar
şugar saol cnmŞeniz senın montunu gordum bayıldım valla benımde alcam senınkıne benzıyo95 ytl dedı ama 80 ytl alırım ınş:jeyyar:
cnm saolasın..
resımlerı koyamıcaam cnmcım ama msnden gorusuruz gorursun okıs benımkı kızıyor resım koymama..
bugun vok yorgunum hıc bısı yazıcak takatım yok yanı gorusuruz kızlar
Olur canım..Anlıyorum izin vermemesinikaydirigubbakcemile3
Erkek işte..
Hadi sen dinlen..Keyfine bak tatlım.Heyecanının tadını çıkar..
Böcük al tebi anacım mont..Bende kumaş alacağım anneme dikecek inşallah manto..
Pembe dolapta alışkanlık oldu zaten..Sende alınca ilk işin resim koymak olsun..
Ya ben unuttum bu arada senin bilgisayar yokta, seninkiyle nasıl konuşuyorsunuz..Telefonlamı?? Eee görüntülü konuşmalar ne olacak..Bak çok üzüldüm şimdi yaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?