2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aman yavrum inşalla hepimize hayırlı paracıkalr gelsin deeee sağlıkla harcayalım inşallaa:Saruboceq:

enaz 250ytl lazım 100 ytl mont olsa 40ytl bı ayakkabı beğendım 60 ytl bı canta beğendım onları almam lazım bankada param varda almak ıstemıyom bı alırsam alıskanlık olur ayy bıde 100ytl taksıtım var 20sında uyy yandım ben:sm_confused:

kız yine sen iyisin biz ev tadilat masrafı yapacaz en az 10 bin yetale...bi sürü kredi kartı taksidim varrrr ay içim daralıyo valla:1ninca:

kız yine sen iyisin biz ev tadilat masrafı yapacaz en az 10 bin yetale...bi sürü kredi kartı taksidim varrrr ay içim daralıyo valla:1ninca:

kredı kartım yok param oldukca alıyom ama taksıtım var oda ayda 100ytl 3ay kaldıkaydirigubbakcemile2 ev tadılatı yok ama aılem hacca gtcek 20bın gayme lazım tabı ben yardım edemem cunkum babam benden ıstemedı kendı calısıyo bıde emeklı zavallı babacım hem emeklı oldu tabı bu zmnda o parayla karın doymaz neysembu takstlerım bıtsın nısanda dantellerı sardrcam yazada bulasık mak camasr mak ve fırınımı alcam allah kısmt ederse altnda alıcam 2 bılesık daha olsa yeter 4dene var:1closedeyes:

bugün baslık ilerlemiş merhaba kızlar nasılsınız böcükcüm geçmiş olsun askınla aran düzelir inş.
minilya hayırlı olsun ne güzel geçmiş nişanın ben de gece sanıyordum resimlerini görmeyi çok isterim.ahh ahh böyle güzel nişan haberleri alınca hevesleniyorum ben istemiyordum sonradan bazı problemler oldu nişan yapmadık yapmıcaz da biz ama bazen tühh d,yorum neysee ...

nehir botunu ben de gördüm çok üzell sen ayakkabı bot çok seviyorsun sanırım bu ara ben de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum .

az önce bankadan geldim ben de öğrenim kredisi taksidimi ödedim 736 ytl ve açıköğretim kayıt parası ödedim 225 ytl alışverişe param kalmadıbenneyaptımki

ooo ne güsel böcük inşallah hayırlısıyla giderler Hacca:Saruboceq: benim beyaz eşyaları sağolsun anneannem alacak bosch tan, eve de mutlaka yardım eden birileri olur aileden ama yie de benim de elimi sıkı tutmam bi ucundan yardım etmem lazıma.s

Merhaba kızlar...minilyacım nişanın hayırlı olsun.böcükcüm sen de üzülme.aranız iyi olsun da az görüşün sora telafi edersiniz.benim hiç keyfim yok bugün.tatilden çıktık ama ne dinlenmişlik var ne neşeArtık ben de akşamları giremicem ayrıca.ailem pc başında çok vakit geçirmeme kızıyo

h geldın Şeniz bende roselın yazıyo altta dedım sımdık yazar bı baktımkı yazmışın bende hep evdeydım cnm hastayımda az
dasılvadıdo cnm cok şanslısın valla anneanneye bak mıllettek ne şans bende arcelık alcam dıom benımkısı ılla bosh alcan dıo babam aldrmaz arcelıkten başkas bıde muduru arkadası oluyo hem ındırım hemde kucuk ev aletlerını hedıye alcam o bakımdan arada kaldım

ayyy aynen kız bızde tadılat yapıcaz ne etcez bılmem ben benımkıne dıom kı ne dugunu nıkah yapalım ıns ıkna ederım cunku salon ucretlerı ucmus bılıosun nasıl öducez borcları yauwww sımdıden bı suru kredı kartı borcu var az once 140 yatırdım daha da gelıcek yanı bıde baska evkur beyaz esya taksıtlerımde var yanı dusun oofff oofff daralmamak elde deıl:bbo:

tşşkk ederım roselıncım..:1hug:

Geçmiş olsun böcüğüm ya.ben de arçelik alcam.tabi sadece adı var daha bişey aldığım yok.evlenebilirsem hayırlısıyla hemen hemen 6 ay kaldı.ama ortada ne beyaz eşya ne mobilya hiç bişey yok.küçük ev aletlerimin bi kısmı,mutfak eşyalarının ufak bi kısmı,yemek takımı,çatal bıçak takımı bi de yataklarım tamam.koca bi liste var alınacak.

kızım hele bı gocaya var da ondan sora dusun..
kız böcukk camasır makınesıne karar veremedım yaa bosch mu arcelıkmı 6 mı 7 mı 8 mı oofff netcem ben:uhm:

kız aynen benımde öle ve ben tek basıma herseyı almaya calısıom sana yıne anne bana yardım ederyerimseniben

kız aynen benımde öle ve ben tek basıma herseyı almaya calısıom sana yıne anne bana yardım ederyerimseniben

Evet canım yardım etmek istiyolar ama ben istemiyom.çünkü onların başka borçları var bankaya falan.malum kredi kartı meselesi.kendim emeğimle yapmak istiyom.taksitle alırım ama inşallah belimi bükmez.inşallah altından kalkabilirim.zaten eşyada çok pahalısına kaçmayı düşünmüyorum.kirada oturcam için zaten heba olup gidecekler.kimbilir kaç sene kiralarda oturucam.çamaşır makinesine gelince arçelikde yorgan programı olan 8 kg luk vardı.adı express galiba.ben ondan alıcam sen de al istersen.hazır yorganları pikeleri atıp yıkarız a.s

kız böcukk camasır makınesıne karar veremedım yaa bosch mu arcelıkmı 6 mı 7 mı 8 mı oofff netcem ben:uhm:

cnm tabıkı arcelık boshun yedek parca sorunu var dıe buılıyorum sonra arcelık turkıyenın her yernde servıs ağı var sonra bıde 7 kg uygun derım uyku setının yorganı sığar 8 cok buyuk olur 6 küçük bıde ınox al emı ıstersen benım alcaklarımın resmını koyum bı bak haa arcelık alırsan gel yanıma sana kucuk ev aletlerını hedıye verdırırım supurge utu tost mak.. gıbı :jeyyar:

koca kolay sen merak etme benım bunları almam 2yılımı alır 2 yıl sonra koca garantı zatı hem alamda kurtalım yukten sonra para bırıktrcem nışanlı ıken gezmek dolasmak ıstıyorum ceyıs telası olmadan ama kısmet bakalım ama bu yıl alcam beyaz esyalarımı

buda çamasr makınam 1500ytl tabı bu fıyatlar ucuk ben bukadar pahalıya almam merak etmen yanında hedıyerlde cabası fırınım set üstu olcak yer kaplamsın mıkrodalga alcam

aynen benımkılerde yardım etmek ıstıyorlar zaten ellerınden geldıgı kadar yardımlarını esırgemıolar ama ben ıstemıom beyaz esya almalarını zaten emeklı parasıyla gecınıolar kendı evımız cok sukur ama babam ek ıs yapıor yınede yetmıo ıste..
canım kıra dıe dert edınme kendıne beahh ıkınız calısırsınız ev alırsınız nıe olmasın sızde fazla paralı daırelere bakmazsınız 40-50 mılyara bıle suan ev var yeterkı kendı evın olsun valla alın öle bulunca bırazda para bırıkmıs olur zaten dugun de toplalanlar bıle yeter sıze..
bızım kendı evımız olcek ama ev tadılatı tutar baya ıns öderız kısa zamanda..
cnm camasır mak 8 kılo cok sankı dıorum 6 kılo uygun mu acep 7 mı yoksam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…