buda çamasr makınam 1500ytl tabı bu fıyatlar ucuk ben bukadar pahalıya almam merak etmen yanında hedıyerlde cabası fırınım set üstu olcak yer kaplamsın mıkrodalga alcam
cnm benım buzdolabı fırın hepsı arcelık galıba camasırdada arcelık alıcam kız 1500 muu bu kaç kılo nan..
Çeyiz topiğine çevrimişsiniz kızlar :))
Ohh iyi muhabbetler size..
Ya benim elime şimdi Kipa'nın fiyat şeysi geçti.Anladınız siz onu.Herşey indirimde 31 aralığa kadar..
Kısa saten sabahlık arıyordum yıllardı..Orada varmış inşallah almaya gideceğim bu akşam..Çok heyecanlıyım..Bi siyah bir kırmızı inşallah..Uzun var heryerde ama ben kısa istiyordum..Galiba bulacağım..
He bide bişe daha diyeceğim gene bu kipanın şeysinde
' Delonghi ' marka buhar kazanlı ütü var.. 135 ytl'ye inmiş..Marka bana tanıdık geliyor acaba nasıldır?? Alınır mı bilgisi olan var mı kızlar..Alın derseniz alırım hee :))
Ya ama ben buhar kazanlı ütü istiyorum ama yaaaaa..Sen markasından haber ver bana..
Evde tefal kullanıyoruz zaten olmazsa ondan alırım..
Bende çıkacağım birazdan ama evden girerdim yaa..Kız yazsana ne yazmış seninki..hadi hadi yaz..
1300ytl
çamasr mak koydumda cıkmadı bıda denerım
hımm guzel mesajlara öle hemen erime sakın azcık agırdan sat kendını:roflol:
botmu aldın sen kız valla ben ceyızı dusunmekten kendıme hıc bısı alamıom..degıstırırsın ınss..gule gule kullan cnm..
valla ben ıstoca gıdersem haber verırım gelırsın ne olcek neden utancan beahh
iyi günller kızlar hepinize nasılsınız?
ben çok hastayım daha da hasta olucam halsizim sabahtan beri.
böcük kız döktürmüş seninki mesaj güzelmiş biraz daha beklesin bakalım :)
çok sağol canım sorma çok üşütmüşüm bayramda soğuktan oldu sanırım köyde.daha da hastalanacagım gibi geliyor bakalım.
dün geceden beri de kafam karısık allak bullak oldum iyice....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?