2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlarrrrrrrrrrr bugun cabuk gecsın yaaaaaaaaaaa yarın ızınlıyım gelmıcem hastayım dıe patron sen yarın gelme dınlen dedı pzt ıyılesmıs olarak gel dedı..hihoyyyt

ne hasta olayım nede işten kalayım çunku iştn kalınca yetısmek zor oluyo RABBIM herkese sağlık versınde çalışalım ben çalışmayı sevym:1rolleyes: uyy askın gıttı dıe uzgunsun sen:teselli: gelır cnm sanada afıyet olsun
ayy bıde ben derımod tan bı tane derımont gordum kampanya varmış yarı fıyatına hersey arkdasımı aradım o alısverış merkzınde çalısıyo sorcak fıyatını 150 falansa alcam:1closedeyes:

merhba kızlr hepinize hayırlı cumalar?

bugünn ne var yok?böück askıyla barısmıs hadi gözn aydın cAnım ...

Hee terzi sayılır ama evde ve sadece bize hihi:))
Ortaokulu kız meslekte okumuş..Çocukluğumuzdan beri hep diker ablamla bana..
Hemide herşey..Eteklerimi annem diker..Zaten 34 beden bulamadığım için mecbur..Ama şimdi kilo aldım biraz hazır alam diyorum ama genede anama diktiriyorum...
Çok harika bi manto beğendim modelde onu dikecek inşallah..Kemik rengi..
Çok iyi olmuş canım iyi dinlenirsin pazartesiye kadar..

ohh şansa bak delikafadulden ana bu yenı gelmışdelikafadulden
neysem 34 mu:1shok: nan ben bılem 36 gıyyom hatta kotta 27 sen kac kılosunn
aybuer h geldın cnm a.s.saol

Kızım bunu konuşmuştuk..42 kiloydum şu an 46 kiloyum..Ama boyum 163 cm efem (böyle diyorumda boyum uzun sanmayın sakkın)
Sende zayıfsın emme guşlar bana 150 cm olduğunu söyledi boyunundelikafadulden
He ben bu arada nişanlığımı bilem annemin dikmesini istiyorum..İnşallah..Nazım geçiyor çünkü..Neresini düzeltmesini istesem hemen düzeltiyor..Benim içime sindemeden yapmaz hiç birşeyiŞeniz

Böcük barışmışın aşkınla hayırlı olsun.nasılsınız kızlar.merhaba hepinize

Hoşgeldin roselincim...İyidir noolsun..ara ara kaynatıyoruz işte..
Sen nasılsın?

ayy valla bu hafta hıc yoğun olmadım kadar yoğun oldum ınanın okadr acele edıyorum sıze bıseyler yazabılmek ıcın off off

İnşallah bu yoğunluğunun sana maddi bi faydası da olur böcük.bu arada topiclerden birinde nickim nasıl diye sormuşun.ben kendi adıma cevaplamak istiyorum.ben çok beğeniyorum.uğur böceklerini çok severim.onları görünce sanki bana bi hediye verilcekmiş gibi, hayatımda iyi bişeyler olcak gibi hissediyorum.ama bu aralar hiç görmüyorum

Belki sadece üzmek için yapmıştır.ama öyle değilse gerçek bir durumsa bu kendi kaybeder.sen üzülme.üzülme demek de saçma tabi.sadece sakinleşmeye çalış.Allah hayırlısını versin inşallah senin için

Tamam canım.ağlama demicem.nasıl rahatlayabiliyosan öyle yap.Herşeyde bi hayır vardır

uyy nehırım cnm benım bebeğım ağlama demembende cok ağladım cnm ama değmez sana yemın ederım değmez ben sımdık goruyom sözlumun nasıl bı ınsna olduğunu ınsan sevıyorken cok seyı arka plana atıyo senı sevyok bız onla evlensende huzur olmas bence aıle cok onemlı senı ıstemeyenı sen hıc ısteme zamanını boşa harcama cok guzelsın sen daha ıyılerını hak edıyon demekkı ve hayrlısı buymuş

roselıncım cok saol cnm ben aslında ısmımle nıck alcaktım ama varmış olması kısmet buymuş ama ıyıkı bu olmuş cok sevıyom askımda cok sevyo ben bu nıckı aldıktan sonra ınanılmaz seyler oldu senede 1kez zıor gorduğum uğur böcuklrı her tarafta benle oldu resmen orda demıstım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…