ohh böcük afiyet olsun,ben de anca bitirebildim işlerimi dünden beri film izlicem zleyemedim öle acık duruo ekran akşam izlerim artık :)
uyy yedım börek fena deıl cevıslı ıdı ıkıncı dılımde kıyma kokusu aldım yemedım patrona dıom bunda kıyma varmı kım kaybetmışte bız bulcaz dıokaydirigubbakcemile3 maynak ama yemedım aklıma gelmesı yetıyo iştahım gıttı
sen kıyma yemez misin böcük?
Üzülme ladycim çabucak geçer inan.biraz zorlanırsın tabi ama çok kısa sora gelceni düşün.bebek bile doğmayacak kadar kısa bi süre.ha böyle düşünmeye çalış
mınılym h geldın balım bende 2008 bıttı bılem bılesın zmn gecıo
barıstık ama cok yalvar mı napım ınş bıda yapmaz
haa bıde ben sana bısey demıstım ya hanı bı takım alınıyo durmadan 5kez resmını koyyo dıe gene koymus yaa ne gorgusuzluk
Bu ne yaa bi ara yoktular sankim..Bide bişe daha dicem..Sankim eskiden alınanlar konuyordu..şimdi beğenilenler..Bu güzel bu güzel....Sıkıldım ben biraz
Kayda değer şeyler arada bir gerçek alınanlarda çıkıyor kanımcaşakkıdı
Hekese günaydııın..Hayırlı cumalar efem..
Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah...
Oyy böcük barışmış sevdiceğiyle..Ay çok sevindim kızz..Konuşmalarımız işe yaramış..Biri yelkenleri suya indirmiş..Çokta iyi yapmış..İnşallah bir daha kırmazsınız birbirinizi, büyük kavgalar etmezsiniz ve çok mutlu olursunuz inşallah canım..
Aynen minilyacım 2009 çok uzak şimdilik banada :)) 9 ay 10 gün bebiş gelecek gibi geliyor bana :))
Yok yok uzak değil merak etme..Ancak hazırlıklarınızı tamamlarsınız zaten..Kolay değil..Borçlarınız var..Ha bu ay ha öbür ay derken geçecek zaman inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?