Merhaba günaydınlar kızlar.gerçi öğlen oldu ama...minilyacım daha iyileşmemiş.sen de benim gibi nanemollasın herhalde.böcüküm inşallah ctesi herşey çok güzel gider.hayat çok zor
Roselin değil canım benim..Sonradan yanlış anlaşılmasın..
Henüz bişey bilmiyorum..Bişey diyemiyorum doğal olarak..Büyük konuşmalardan yada şuursuzca geleceğe dair konuşmalardan çok payımı aldım..
Üstelemiyorum şu an zaten üsteliyecek bir şeyde yok..Onunda üstelemeye niyeti yok..Son demlerimizi yaşıyoruz işte..
Hakkımızda hayırlı olsun diyorum..İçim sıkıldı çok...hemde çook..
ayrılık kararı çok zor bılırım nehırın ne cektıgını de anlıyabılıyorum cnm anladıgım kadarıyla cok sevıyorsun ama kararsızsın bı seylerın guvensızlıgı var aynı sekılde sevdıgın ınsanda senı cok sevıyor ama aılesınıde uzmek ıstemıyor o yuzden kacıyor babasıda onay vermıcegı ıcın ıkı tarfta yıpranıyor karar vermek cok zor..ya dayanıp onu bırakmıcaksın kı seven ınsan öle yapar valla canım normalde ben kestırıp atan bır ınsan oldugum ıcın cokta sevsem kestırıp atardım şöyle dusunurdum onun aılesı benı ıstemıyorsa ben hep ezılırım anladınmı bu sebepten dolayı bıtırırdım.
allah yardımcın olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?