2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Nehircim üzülerek belirtmek istiyorum ama sen sanırım epey bi yüz vermişsin karsındakı kişiye o kadar emınkı senden bu benı sevıyor nasıl ayrılırım dıe dusunuyor o yüzden sana bu mesajı cekmıs ve yıne üzülerek belırtıyım bu çocuk gercekten sevmemıs guzelım ve gercek sevgıyıde hak etmıyor vede cok cocuksu bırı olgun kararkterlı bır ınsan olsaydı sana acı cektırmeyı secmezdı dırek karsına cıkar yada telefon acar bız yapamıyoruz hem sen hem ben yıpranıyoruz benden ümidini kes kımseyı senın kadar sevmedım ama ayrılmak zorundayım vss dedı kı üç senelık bır gecmıs ıcın bu sözler ona yakısırdı..

Şuan cektıgın acıyı anlayabılıorum guzelım ama ınankı hıc degmez.bı kaç ay gectıkten sonra bunu sen sölıceksın dıceksın kı hıc degmezmıs dıceksın o yuzden takma kafana kendıne ugras bul vss ve en önemlısı onu unutmaya çalış..yapabılırsın bunu sakın uc sene vss dıe dusunme bak hayırlısı buymus demekkı ya uzun sure beraber olduktan sana ayrılsaydın dahada koymazmıydı yada evlendıkten sonra ayrılmak hee daha zor dımı
o yuzden Allah ına sukretmelısınkı ıykı böle yaptı bı kere yıldın bır defa agladın ve sonra bıttı gıttı..
Allah ım senı öyle kalbi guzel öyle senı seven bırını karsılastıracakki bak görceksın şükredıceksın ıykı olmamıs dıceksın..
Sakın sakın bı daha onu arama neden böle yapıorsun acı cekıorum vss deme kendını kucuk dusurursun unutma..
Hatta ve hatta onu hıc takma msj atsa dahı hıc msj atma tınlama ararsa mesgule at hıc konusma okı mı cnmm..

nehircim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun eger senin kaderinde varsa sevdiğin döner dolaşır seni bulur üzülme aglama diyemem elbet aglayacaksın üzüleceksin ama zamanla gececek acın.eger ki seni gerçekten sevseydi ailesi de oğlumuzun sevdiği bizim de gelinimizdir derlerdi sen ne kadar mücadele etsen de tek basıan zor aayakta tutabilmelk.gerçi seni gerçekten seviyordur ama bunu zaman gösterecek. üzülme nolur hakkınızda hayırlısı olsun.sevdiğine evleniyorum demek çok zor bunu sevdiğinden duymak çok zor.eger ki bir evlilik varsa ve de zoraki bişeyse sevdiğin senin değerini anlayıp sana dönecektir.bi söz var ya sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıstır diye sen de bişey yapma artık bu ilişki için dönerse senindir.

severek ayrılmak sevdiğini elinde olmayan sebeblerden dolayı kaybetmek nasıl bir duygudur çok iyi bilirim.ssizin sebebiniz gibi olmasa da biz de ayrıldık nişanlımla kısa bir süre ama olmadı yapamadık şimdi çok iyiyiz .hakkınızd hayırlısı olsun dilerim her zaman mutlu olursun sevdiğinle ya da başka zaman başka biriyle.

Kızlar topic bomboş.nehirim üzgün.böcüğümün pc yok.sizler de kayıplardasınız

nehircim inan ço üzüldüm anılarıyls vedalaşması çok zordur insanı sen bunu yapabilmişsin bir adım atmıssın ben olsam yapamazdım.hakkınzda hayırlısı olsun dilerim hep mutlu olursu çok duygulandım yazdıklarını okuyunca kelimeler anlamsız bu noktada için yanıyor hayallerin darma dağın ama geçecek canım izleri sende kalacak elbette ama hayat devam ediyor onunla ya da onsuz.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun acın en kısa zamanda hafifler insallah

günaydın kzlar ben geldım cnmlarım
roselın evt net yok bendede hayat yok
nehırcım nolur cok cok üzülme şer görduğumuzde hayır,hayır gördüğümüzde şer vardr allahım sana daha ı kapılar açılcak buna cok ınanıyorum:Saruboceq:
benımde bugun aşkımlan 100.günüm:asigim:
bıde sarevden 8tane nevresım beğendım onların sıparısını vercem benden bu kadar gene yoğunum yanı iş cok

mınılyam roselın aybuer nehır lady öpuyom hepınızı

günaydın böcük..

daha nice 100 günlere askınla.nee sarevden 8 nevresim miikafamçokkarıştı kıs napacaksın o kadar çok nevresimi :uhm:

kolay gelsin hadi gel arada...

nehircim üzülme daha çok böcüğün dediği gibi her şer de bi hayır vardır ....Çok üzgünüm çoook

napcam mı nevresım napılır:1closedeyes: tabıkı kullancam evdede bı 5dene var sanırsam danteller harıc:jeyyar:
kolay heç deıl ha bugunlerde nazar değdıler kem gösler ıslerım cok yoğun
sen napan

Böcük canım çok sevindim hem barıştığınıza hemde 100 günü doldurduğunuza..
Nice nice 100 günler 100 aylar nasip olsun inşallah hayırlısıyla..

Minilyada inşallah iyileşiyordur..Bugün izinli olacaktı..Gezip tozmasada yatıp dinlense inşallah :))

Aybuerim sağol canım..Çok zordu hala zor giderek zorlaşıyor ama inşallah giderek iyileşecek..ıyileşmek zorunda..

Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..

Son düzenleme:
Nehircim hayat gerçekten çok zor ve acımasız.benim bi arkadaşım da tam söz merasimi yapılacakken böyle bir şey yaşadı.atlatması elbet çok zor oldu.ama şimdi o günşer geçti ve bir başkasıyla nişanlandı.hem bu genç öyle değer veriyorki arkadaşıma arkadaşım çok mutlu.eski günlerden elbet yüreğinde bazı acı kıtıntıları kalmış olacak.ama artık hatırlamıyor bile.acı çekmek için önce hatırlamak gerekir.
böcük o nevresimleri sığdıracak dolap bulamican anacım sen.ne kayseride ne başka yerde :) sen çok misafir gelsin istiyon anlaşıldı.tamam sen üzülme toplanır geliriz biz kızlarla.yazık dimi o nevresimlere dolaplarda çürümesin :)
Eeee kızlar başka ne var ne yok?

nehırcım sana samımıyetle söluyom suan bende bı ayrılık yaşasam cok uzulmem ama kırılırım ben 23 gun kala terkedıldım ben hemde gelınlıkçıde son provamı yaptım gun hemde yer hazrdı hersey yanı anladın mı sonra baktım değmez dedım rabbıme şükrettım daha cok acı evrmesın dıe ne analar cocuklaarını toprağa verıyo ölumden baska herseyın çözumu varŞenizŞeniz bızıde asla bırakma nan yolarım senı ablanda dun slm saldı bana
roselın anacım gelın valla ne ıyı olur :1rolleyes: ay ben bıraz gözu doymazım

ben de iş ilanlarına falan bakıyorum çalış canım calıs evde olmaktan iyidir ...

misafirlerimiz var birazdan çay servisine baslıcam nette takılıyorum günlerdir evden çıkmadım patlıcam :)

bu ara hep ayrılık haberleri mutsuz haberler alıyorum dün gece de 2 arkadasım bu yüzden mutsuzdu sabahladık bitanesiyle...

13 nevresim artı danteller nevressiim napılır biliyorum da kıss ömür boyu nevresim almazsın artık benim daha hiç yok nevresimim :)

evt çalışmak cokk guzel şükür edıyorum zatı işim olduğu için cnm sana kolay gelsındelikafadulden ömrumce deılde bı kac yıl almıycam evım olmassa calısıp para bırıktrmem lazım ınş evı olan bı zengın goca bulurum:roflol:

Sağolun Allah razı olsun hepinizden..
Böcük misafir için almıyoki nevresimleri dimi..Kendi için alıyo kanımca..:))

slm kızlar 1 gün girmedim mi takip edemiyorum valla,nehircim canm çok üzüldüm,ama sen yinede önceden zaten buna kendini alıştırdığını düşünyrm o yzden zorlu günler çabuk geçicek inş.
bende cuma günü çok kötüydüm aşkmın sesi çok kötü geliyrdu,canım açıkçası hiç bişey yapmak istemedi,neyseki dün konuştuğumuzda iyi geliyordu çok şükürrr,
uğur böcüğü kız bende o kadar nevresim yok valla,ya diyorum evlendikten sonrada beğenirsem yine alırım,o yzden fazla almadım,bak şimdi biraz biraz çeyiz alma hevesim gelmeye başlıyor,almadn önce sana sorcam :))

mrb canlarım bıdenelerım güzellerım arkadsımdayımda sıze bıbakım dedımdelikafadulden
lady cnm aklımda kalcana yanımdam kalsın hesabı ne beğenırsem alıyom:jeyyar: dünde arcelıkten beyaz(grı)esyalara baktım haftaya alcaz babamla annemle gıdıp resımlerını koyrım ptesı ama netten sengözlerimebaksanab 2800ytl tuttu ama babamın arkadaşı dahada ındırım yapcek hatta yanına hadıye bılem alırımdelikafadulden bulasık mak.camasr mak ve mıkrodalga

nehırcım nassın balım aybuer lady mınılyam roselın yarn görusmek uzere canlarım optum hepınızı

Oy ben senin beni soran dillerini sevim böcüğüm benim.hayırlı olsun inşallah.ama bana biraz pahalı tutmuş gibi geldi.3 parça dimi çamaşır bulaşık mikrodalga.daha da indirim yaptır sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…