- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Oy ben senin beni soran dillerini sevim böcüğüm benim.hayırlı olsun inşallah.ama bana biraz pahalı tutmuş gibi geldi.3 parça dimi çamaşır bulaşık mikrodalga.daha da indirim yaptır sen
Annadım.inox ondan pahalı tabi.Görmezsem çatlarım ayakkabını nolcak şimdi böcük nasıl görücem puf
Herkese günaydın..
Ne uykusu böcük..Dündü o..
24 saat uyudum galiba..Çok güzeldi..
Bugünde oruçluyum..Bugün 7 olacak inşallah..Ve 4 gün kalacak inşallah..
Çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyorum, sonunda.
Sen nasılsın böcükk..Neler yaptın bakam..
Günaydın herkese..
Yüzüğümüde küpemide sattım..Ve kuyumcuda başladım ağlamaya..
Ondan beridir ağlıyorum hala..Mahvoldum..Eşyaları atarken birşey hissetmemiştim ama yüzük beni mahvetti..
Hepinizde Allah razı olsun..Yanımda olduğunuz için..Atlatacağım Allah'ın izniyle..Zaman sadece..
Şİmdi şok yaşamışım gibi hissediyorum..Nasıl olu modlarındayım..Annem belliydi böyle olacağı.Belliydi başkasıyla evleneceği diyor..
Neyse şu an bahsetmek istemiyorum..Evlilik topiğini ayrılık haberiyle yıkamam..Bu topikte hiç işim yoktu artık dahada işim yok :) Ama sizleri bırakmaya niyetli değilim.Hepinize çok teşekkür ederim..
Böcük canım çok sevindim hem barıştığınıza hemde 100 günü doldurduğunuza..
Nice nice 100 günler 100 aylar nasip olsun inşallah hayırlısıyla..
Minilyada inşallah iyileşiyordur..Bugün izinli olacaktı..Gezip tozmasada yatıp dinlense inşallah :))
Aybuerim sağol canım..Çok zordu hala zor giderek zorlaşıyor ama inşallah giderek iyileşecek..İyileşmek zorunda..
Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..
Geçmiş olsun canım tekrar..iyisindir inşallah şimdi..
Çok güzel aldıkların..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..
Kızartma tavasını çok beğendim çok güzelmiş..
Bizimde evde mikser bozuldu..Milattan önce annemin teyzesi tarafından Almanyadan getirilen mikser sonunda bozuldu :))
Mikser alacağız eve bizde..Ama böyle istemiyorum..Kademeli hız ayarı olsun istiyorum..
Ablamda bu takımın Beko Hot Mix olanını kullanıyor..Ama hız ayarı olmayınca çok zor oluyor mikseri kullanması..Birde bunların çırpıcı ucu var karıştırıcı ucu yok..
O yüzden ben farklı bir model araştırıyorum..Bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?