2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bashhak hoşgeldin arkadaşım aramıza ben de 4 ekim de evleniyom hayırlısıyla...

ee anlat bakalım hazırlıklar ne alemde

Teşekkür ederim dasilvadido...Hoşbulduk
Ya aslında çoğu şey bitti sayılır...Ev eşyalarım falan tamam..gelinliği aldım...damatlık kınalık falan tamam..Sadece ev tutulup perde ve halıları almak kaldı... Ama sanki hiç birşey yetişmicek, eşyalarıma uygun ev bulamıcam, perde ve halıları seçemicem gibi hissediyorum.. Ufff bu stresi bir atsam üzerimden..

canım öncelikle hayırlı olsun..a.s.
bende de aynı endişeler vardı ta ki ev işleri başlayana kadar....eviniz tutulup ufak tefek hazırlıklar başlayınca, bişeylerin yapıldığını gördükçe rahatlayacaksın inan bana:1hug: ben 1 ay öncesine kadar "perde" denince bayılacak gibi oluyodum; şimdi nerdeyse hepsi bitti:roflol:

ya umarım bende senin gibi hissedebilirim kendimi ne bileyim gözümde çok büyüyor... Şu gelinlik ve ayakkabı olayıda ayrı bir dert.. Ya düğüne kadar zayıflarsam gelinlik bol gelirse, ya aykkabı ayağımı vurursa gibi kabuslar görüom rüyalarımda.... İyice paranoyak oldum... Hatta korkularım yüzünden gittim bide beyaz spor ayakkabısı aldım, gelinlikçimde getir onuda süsleyelim dedi bakalım nasıl olcak....

hoşgeldın aramıza tatlımm opuyorumnanaktan Allah tamamına erdırsın zemuszemus
ceyızlerı ne yaptın ? gelınlık-ev işi- dugun salonu veya nıkah salonu vs onları tuttunuz değilmi..

okudum sımdı az çok bıtırmıssın sende ev işi biraz oyle canım yaa basshak..
bende bi kırmızı keten aldım reebooktan.. bide krem rengi klasık gelınlık ayakkabısı (kremde gelınlıgım)
suan ben tatılteyım evıme gıdıp benı yıne sarar stresler
umarım hersey gonlunce olur tatlım

saol abba teşekkürler...ya burda içini dökmek ne rahatlatıyormuş içini insanın...Saolun valla...
Çeyizlerim nerdeyse tamam sadece ufak tefek şeyler kaldı, yok çamaşır sepetiymiş yok rende falan gibi...Nikahım düğün salonumda yapılcak ayarladık , düğünümde izmir göl gazinosunda herkezi beklerim:) Sadece ev kiralıcam o kaldı... O da zaten ne büyük dertmiş hiçbir yeri beğenemedim bir türlü altıüstü en fazla 2 yıl oturcam sonra kendi evimize gitcez. Ama olsun eşyalarımı çok severek aldım şimdi gidip eski bir evede oturmak istemiyorum..Bakalım arayış içindeyiz...

benim gelinliğim ve ayakkabımda krem. Çok seviyorum kremi rengini gelinlikte..

basshak hoşgeldin..stres yapma ne kalmıs az eksiğin kalmış biter daha zaman var.didem de çok stres yapıyordu her gün yeni haberlerle geliyor buraya :)

bugün de öğle oldu zaman geçti...

enıstede izmirli sanırım .. yanı kargoyla gitmicek esyların en guzel bu bence.. ben memleketımde uzakta duracagım mecburen eşimin işi nedeniyle salon tak.ile benım ceyzılerım var gidilcek kargo derdi sardı bizi şimdiden ( bide yıpranacak felan offf...
eskı ev dime sen esyaların yıpranmasın yeter tatlım.. hayırlı olsun dugun yerınde.. kız ben senın dugununde balayında olcam oyuzden bi çelenk gonderırım ancak kabul edersen
benım 2dugunum olcak bi benım memlekette bide eşimin memlekette 1hafta oyle çok yorulcaz sonra balayı derdine dusuces..bu işler hem çok guzel hemde çok yorucu yawss...

:)) krem bencede daha guzel duruyor :asigim: benim gelınlıgım tek parca elbise hafif kabarık..ustune fransız danteli olacak zemuszemus bugun provam vardı aslında ama ben memlekette değilim ardım iptal ettırdım sonraki haftaya artık :)
benımde ceyızlerım serıldı lınk atarım buraya bakarsın istersen opuyorumnanaktan
benim tek eksıgım utu ve utu masası.. camasır kurutmalıgı.. ocak.. aspiritor..sofben .. tv ve sehpası (bunları aşkım alcak bana aldırmadı)

Ay inanmıyorum benimde gelinliğim tek parça çok hafif kabarık ve fransız dantelli oluyor.zemuszemus Benim provam bu ayın 21nde.
Ay sen bunları söledin ya çelenge falan gerek yok almış kadar oldum çok saol cnm...
Valla ya çeyizlerini çok merak ettim link at kesin.
Benimde çeyizlerim küçük bir depo kiralamıştık hepsi orada.. Yavaş yavaş eve getircez getirildiğinde bende fotolarını çekip koyucam...

cnm aramıza hosgeldın :))
bende bayadır yokum bakma sen bana :))
bu arada ıyı yapmıssın benımde gelınlıgım krem benımde cok hosuma gıttı krem rengı gelınlık bu arada gecen hafta provaya gıttım yavas yavas dıkılıo gelınlıgım ev tuttuk..
perdelerı dıktırcez bu hafta ıste halıları alcaz boya badana tamam yavas yavas hazırlıkları yapıoruz cok sukur kızlar bende cok fazla gergınlık yok hayretttt dımııııkaydirigubbakcemile3

oohh ohh kızlar cok guzel yaa herkes tatlı telaşlar peşinde :)))

minilya hoşgeldin kız:1hug: artık sen de tatlı telaşlara başladın ne güzel yaaa:1hug:
yavaş yavaş sıradan gidecez, bi ara şöyle güzel bi liste yapalım kızlar kim ne zaman evlencek görürüz hepimizyerimseniben
benim ütü masası ve çamaşır sepeti almam lazım araştırmaya başlasam iyi olecekkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler cnm...
Seninde çok az kalmış düğüne...
Bakalım bizde evi bir tutsak daha sonra boya badana halı perde derken bizim işlerde ilerlicekde bakalım bir beğenemedim ev....
Keşke bendede gerginlik olmasa ufff ben çok heyecanlıyım...

başak h geldın

ayy bugunde saat 3 oldu
aşkım hastalanmış gece hastanedeymış ve benı aramamış:mymeka: sımdık öğrendımm neysekı ıyı
iğne vuruncakmış

aybuercim gözünaydın canım bitmiş yatak odan hayırlı günlerde kullan inşş.:1hug:
didemcim sende güle güle kullan canım aldıklarını..a.s.
bizde h.sonu çok güzel geçti,cmtsi erkenden aşkımlara gittim,saçımı makjayımı k.validemin kauförüne yaptrdım,çok harika yaptı,sonra akşam da düğüne gittik,düğün genel olarak güzel değildi,mekan,müzik olarak çok kötüydü, ama biz nişanlımla çok eğlendik.akşamda arkadşımda kaldım,sabahta güzel bir kahvaltı hazırladık,nişanlımı çağrdık,pazar da öyle geçti.bu durumda biz h.sonu evlilikle ilgili hiç bişey yapmadık :roflol:
bugün ev bakmaya gidicez,bir tanıdığımız ev buldu,içi ful yapılıymış,sadece tanıdık birine vermek istiyorlarmış.3 oda 1 salon 125 m2.kira da da indirim yapıcak.diğer kendi evimizde kiraya verildi,artık o konuda da rahatız,ordan alıp oraya vericez.şu an tek dileğim evi beğenmek,ayrıca yine annemler e çok yakın.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…