ŞenizŞeniz cnm benımböcüküm kıyamam sana ben yaaa
bırakır mıyız seni burda gız:1hug: senin de koşturmacan başlıcak hayırlısıyla...sonra yavaş yavaş gidecez birer birer:Saruboceq:
tabi ki de yardımcı oluruz, bide bu işlere bi başlayınca Allah gerçekten yardım ediyor kızlar,çorap söküğü gibi herşey halloluyor,o yzden hiç kafaya takmaya gerek yok,Allah hepimizin işini rast getirsin.
günaydın kızlar..
bugün çokkkk mutluyum,dün akşamda,heyecandan uyuyamadım evimzi tuttuk :sm_cool:
her yeri tadilatlı,sadece saten boya yaptırcaz,o da zaten eskisi de saten olduğu için,bir ruloyla boyamaya bakar.onun dışında herşeyi tam.beyaz eşyalarımızı,mobilyalarımızı çağırcaz.perde ve halı kalıyor en son artık.heyecan da gittikçe artıyor zemuszemus
böcüğüm geçmiş olsun..
basshakcım h.geldin. a.s.
mnilyacım nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik..
benmde gelinliğim kırık beyaz,haftaya salı provaya gidicm,resimlerini çekicem,koyarım burayada.
bu arada ev işi bizimde öyle bugün inşş.tutarız da başlarız artık bir an evvel,evin içi yapılıymış,bu durumda bir tek ev boyancak,Allahtan mobilyaları beyaz eşyalrı hepsini aldık,sadece çağırcaz.
esracım cnm bayadır yoklum gelısen haberlerdende haberım yok cnmcım evınızı tutmussunuz hayırlısı olsun cnm yoksa sende mı tadılattan vazcaydın kızz..
belkı haberın vardır ama yıne soylıyım kendı evımızı kıraya vermeyı dusunduk suan annemın yanından ev tuttuk ve ev sıfır yenı bına ve ılk bız oturcaz nasıl amalaelaelaelaelaesositososito
bı sene sonra kendı evımızı de satmayı dusunuoruz o sure zarfındada para bırıktırmeyı ve yenı eve tasınmayı dusunuyoruz tabı hayırlısı neyse o olsun...
eee sen naptın cnm heyecan felan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?