• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Oy ben senin beni soran dillerini sevim böcüğüm benim.hayırlı olsun inşallah.ama bana biraz pahalı tutmuş gibi geldi.3 parça dimi çamaşır bulaşık mikrodalga.daha da indirim yaptır sen

valla pahalı ama ınox olduğundan galıba:delphin: hatta şöle dıyım sana bulasık mak.1440ytl çamasr mak,1350ytl fırın 300ytlde mıkrodalga 3090 yapıyo suan bu ay sonuna kadr ındrımlı halı 2800 cnm tabı annem ve babamla gtmemın daha avantajları olcakdelikafadulden haftaya alınca kesın bısey derım ay dun ayakkabı aldım40ytl hakıkı derı babet kışın aldımkı normalde yazın 80ytl

Annadım.inox ondan pahalı tabi.Görmezsem çatlarım ayakkabını nolcak şimdi böcük nasıl görücem puf

Annadım.inox ondan pahalı tabi.Görmezsem çatlarım ayakkabını nolcak şimdi böcük nasıl görücem puf

suan yukluyom cnm eve gıttımgeldım senın ıcnkaydirigubbakcemile saten karsı daıre tmm mı bakarsın bırazdan

ee napan bu pzar gunu ben fındıkbezelı tavukgöğsü yapcem markete gtcem ve ayakkaıcıda ayakkaım var onu alcam resım yukleyıncekaydirigubbakcemile4

gunaydın fıstıklarımkaydirigubbakcemile2 uyy hava soğuk bugun ama baya kalın gıyındım sız naprsınız bakem
mınılyam cok ı olmuş yenı ceyısler almış kendıne gelınce anlatcak
roselın saat 11 gıbı damlar
nehır cnm uyyo galıba daha
lady hıc bılmem napar
aybuer hepınız çabuk gelın nan:delphin:

Herkese günaydın..
Ne uykusu böcük..Dündü o..
24 saat uyudum galiba..Çok güzeldi..
Bugünde oruçluyum..Bugün 7 olacak inşallah..Ve 4 gün kalacak inşallah..
Çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyorum, sonunda.
Sen nasılsın böcükk..Neler yaptın bakam..

Herkese günaydın..
Ne uykusu böcük..Dündü o..
24 saat uyudum galiba..Çok güzeldi..
Bugünde oruçluyum..Bugün 7 olacak inşallah..Ve 4 gün kalacak inşallah..
Çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyorum, sonunda.
Sen nasılsın böcükk..Neler yaptın bakam..

benımde ctes bıttı cnm ama hala kendımı oruclu sanıyom bıseye elımı uzatmaktan korkuyomkaydirigubbakcemile3
ben napım işte ayakkabı aldım pembe dolaba koydum ınş beğenırsın yazlık ama olsun
sonra dedım ya arcelığe gıttım haftaya alcaz çamasr mak bulasık mak ve mokrodaga mı cok heycan var:utangac: neden bılmem

İnşallah alırsın canım hayırlısıyla..
Ve inşallah iyi hayırlı mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur..Ödemesinide kolay yaparsın inşallah böcüğüm..
Ben çeyiz işini komple bıraktım şu sıra..Sonra artık..
Bende bi çizme daha beğendim onu alacam galiba..Daha doğrusu daha önceden beğenmiştim ama 260 ytl idi.Şimdi %50 indirim var alırım heralde..Gerçi annem yeter bu kadar diyo ama napim..
Bi tane manto..Bide acilen para biriktirip saat almam lazım..Onun aldığı saatide attım çünkü..
Çok alınacak var yani..
Seninkinede hemen bakıyorum böcüğüm..

Günaydın herkese..
Yüzüğümüde küpemide sattım..Ve kuyumcuda başladım ağlamaya..
Ondan beridir ağlıyorum hala..Mahvoldum..Eşyaları atarken birşey hissetmemiştim ama yüzük beni mahvetti..

Hepinizde Allah razı olsun..Yanımda olduğunuz için..Atlatacağım Allah'ın izniyle..Zaman sadece..
Şİmdi şok yaşamışım gibi hissediyorum..Nasıl olu modlarındayım..Annem belliydi böyle olacağı.Belliydi başkasıyla evleneceği diyor..

Neyse şu an bahsetmek istemiyorum..Evlilik topiğini ayrılık haberiyle yıkamam..Bu topikte hiç işim yoktu artık dahada işim yok :) Ama sizleri bırakmaya niyetli değilim.Hepinize çok teşekkür ederim..

Böcük canım çok sevindim hem barıştığınıza hemde 100 günü doldurduğunuza..
Nice nice 100 günler 100 aylar nasip olsun inşallah hayırlısıyla..

Minilyada inşallah iyileşiyordur..Bugün izinli olacaktı..Gezip tozmasada yatıp dinlense inşallah :))

Aybuerim sağol canım..Çok zordu hala zor giderek zorlaşıyor ama inşallah giderek iyileşecek..İyileşmek zorunda..

Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..

ahh ahh cnm benım ya cumartesı ızınlıydım ama malesefkı emınonune gıttık askımda trakyada old ıcın annemle gıttık ve otobusle gıttık zaten hastayım dıom anneme anlamıo senağlama bohca yapılcak ya onlar ıcın bısıler aldık namazlık dantelden takım aldık kendıme ordan cok uyguna mutfak takımı hazır aldım 60 ytl ye sonra ıste havlu aldık atlet aldık pıjama tk aldık aksam eve geldıgımde bıtkındım yıne yattım bogazlarımda sısmıstı zaten bıraz yatmısım kı askım aradı aksam dayısının oglunun nısanı vardı varya geberıorum resmen hem ayaklarım kopmus dolasmaktan bıde ıslanmısım otobuse nasıl bındık bı bılsenız soguk hava bı yandan dıger yandan otobusler durmuo o kadar yanı dedım taksıye bınelım tam bı baktım otobus durdu
ıste halım yok geberıorum sırf askımı yalnız bırakmım dıe hemen hazırlandım..bı gomlek bıde kahverengı kumas pantolon bıde sıvrı burun bot gıydım ama sık oldum yanısengözlerimebaksanab ölece gıttık nısana bıde nişan karsıdaydı asya yakasında gıt gıt bıtmıo bıde trafık kı sormayın neyse ıste aksam gec geldık pazar gunude gec kalktım bır bucuk gıbı ev işlerıne basladım 3 te bıttı sonra askımla bulustuk gömlek felan aldık eksıklerı aldık ıste kazak mazak vss yıne bohca ıcın bı 100 ytl daha gıttık sonrada evkurdan alısverıs yaptım resımlerını koyucam..

arzumyeilua0.jpg

w290.png

üstü yeşil olanını aldım ben 119 ytl

blenderoh6.jpg

w290.png

blender setı aldım buda yeşilinden 89 ytl

ketiltj7.jpg

w290.png

arzum ketıl aldım 79 ytl

a1413ou2.jpg

w235.png

bu kızartma tavasınıda 30 ytl ye aldım dun aldıklarım bunlar bıde arzumun bende buyuk robotu var dur onunda resmını koyıyım ama fıyatını hatırlamıom..

robotci3.jpg

w290.png

Geçmiş olsun canım tekrar..iyisindir inşallah şimdi..
Çok güzel aldıkların..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..
Kızartma tavasını çok beğendim çok güzelmiş..

Bizimde evde mikser bozuldu..Milattan önce annemin teyzesi tarafından Almanyadan getirilen mikser sonunda bozuldu :))
Mikser alacağız eve bizde..Ama böyle istemiyorum..Kademeli hız ayarı olsun istiyorum..
Ablamda bu takımın Beko Hot Mix olanını kullanıyor..Ama hız ayarı olmayınca çok zor oluyor mikseri kullanması..Birde bunların çırpıcı ucu var karıştırıcı ucu yok..
O yüzden ben farklı bir model araştırıyorum..Bakalım artık..

Geçmiş olsun canım tekrar..iyisindir inşallah şimdi..
Çok güzel aldıkların..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah..
Kızartma tavasını çok beğendim çok güzelmiş..

Bizimde evde mikser bozuldu..Milattan önce annemin teyzesi tarafından Almanyadan getirilen mikser sonunda bozuldu :))
Mikser alacağız eve bizde..Ama böyle istemiyorum..Kademeli hız ayarı olsun istiyorum..
Ablamda bu takımın Beko Hot Mix olanını kullanıyor..Ama hız ayarı olmayınca çok zor oluyor mikseri kullanması..Birde bunların çırpıcı ucu var karıştırıcı ucu yok..
O yüzden ben farklı bir model araştırıyorum..Bakalım artık..

bıraz daha ıyıyım suan cnm..sen nasıl oldun bakım?ıyısın dımı..
cnm ben bunları cok begenerek aldım ıns kullanmakta nasıp olur askımla begenerek aldık..
eksıklerım yavas yavas tamamlanıooo ne guzel..hihoyyyt

mınılyam ı gunlerde kullan cnm benım:1hug: senın nışanda bohca olmadı mı alışverıse cıktnız yoksa düğünde mı verceksınız nasıl olcak-tatlicadiarzu-
ben acıktım yacokacimcoook

Nasıl olduğumu bilmiyorum canım ama kendimi aşırı sinirli ve duygusal hissefiyorum..

Hehe böcük bende onu soracaktım mikseri sordum unuttum yahu..
Nişandan önce alış-verişe çıkılmadı mı, nişan bohçası olmadı mı?

kızlar alısverıse cıktık fakat bana bohca yapıldı bızde adet ılk kıza alınır sora da nısandan sora yanı ıkı hafta sorada erkege bohca goturulur bız o gun almadık erkek tarafına sımdı alıoz ıste ve haftayada bız göturcez bohcayı öle yanı...

Hım anladım canım..Adet farkı işte..
Bizdede nişandan önce kızada erkeğede aynı anda alınır..
Ama fark etmezde..Karşı taraf bizde böyle dese onada uyarız nolceekk..

bızdede nışan olmadan bı hafta önce kızınn ve erkeğın aılesı çarsıya cıkar aılelere ve nışanlancak çifte bohca yapılır mesela bızde aılede kac kardesı varsa amcasına daysına neyım halasına teyzesıne yapılır abımlerın eşlerının aılesıne bıle öle yaptık ama ınanın enayılıkten başka bısey deıl neysem ben nışanlanırsam eğer ınş nışan alısverıse bı hafta once aılelerle cıkarım sadece ıkımıze alırız sonra nışan gunu kıza gelır sonrada erkeğe gıder yanı mınılyanınkı gıbı ama aılesınede düğünden sonra vermek ısetrım cunku nışand cok masraf olmasın bı ara halleder götururm hemde düğünnden sonra el öpmede bos gtmemış olurum

uyy amma cok yazmışım ınş anladınız

Ben intikal ettim kızlarrr.minilyacım acil şifalar inşallah.bu arada aldıkların çok tatlı ya.güle güel kullanın inşallah.böcük gitmiş gelmiş açım demişin sen aç kalsan bizi de yersin ha :) nehircim daha iyi gördüm seni maşallah.daha iyi olursun inşallah

Back
X