2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcük hariç delikafadulden

böcük halan için aldıgın ilaç ne?işe yarıyor mu?

ayy yaa bugün çok canım sıkılıyor napsam ki...mirmirmirmir

seni çakkaaall seni demek öle yapıon ha :roflol:
la bızde mı öle yapsak?:jeyyar:

Selamlar olsun kızlar hepinize.uy hasta olanlara geçmişler olsun.Allah acil şifalar versin inşallah.ben de öksürmeye başladım.ilaç ala ala karaciğeri mundar ettik.Allah korusun bişey çıkarmaz inşallah ilerki yaşlarda.öyle ıhlamur falan içemiyom.kokusuna bile dayanamıyom o tür şeylerin.böcüğüm ya sen bakmıssın paspasıma ama esseklik bende ki yorumunu görmeden fırça basmışım.puh bana.minilyacım canım güya haziran diyoruz ama ortada daha salon bile yok tarih yok ev yok hiçbişey yok.bilmiyorum nolcak

böcük hariç delikafadulden

böcük halan için aldıgın ilaç ne?işe yarıyor mu?

ayy yaa bugün çok canım sıkılıyor napsam ki...mirmirmirmir

çok işe yarıyo ınan cokta ucuz eczanede 4 ytl cnm yazdrmadanda alabılırsın apranaxford adı tatlum benım sancım cok ağırdı ı geldı sanada ı gelır ınş hasta olmadan iç mesela azcık hıssettın karnın ağrıdı hemen iç ağrımaz daha:1closedeyes:

Kızlar bu hafta real'de bu varmış.bilginize ... Fiyat 99 YTL Arçelik haaa

yok cnm bende dıom yorum yapmadım tüh ayup oldu neysekı sorun çözulduŞeniz
arcelık mı bı bakım ctesı gtcez zaten ınş

seni çakkaaall seni demek öle yapıon ha :roflol:
la bızde mı öle yapsak?:jeyyar:

yap tabe hersey devletten beklenmezkı sende yap delikafadulden dursun paracıkların cebnde:jeyyar:
ohh sobada tam arkamda nasılsa ısıtıo benı :jeyyar:

İhtiyacı olanlar kaçırmasın ben bu mikrodalgayı.çok uygun.yok ben toplu alıcam daha uyguna da alırım derseniz orasını bülemem tabi

İhtiyacı olanlar kaçırmasın ben bu mikrodalgayı.çok uygun.yok ben toplu alıcam daha uyguna da alırım derseniz orasını bülemem tabi

benn ınox alcamm cnm o yuzden bu beyaz olması kötu durur ama bılgın ıcın cok cok saol

uyy sıkılıyom işlerım bıtmedı da burdayım ben da

cnm hayırlısı olsun valla gec olsun güç olmasın bak bızımde paramız olsaydı sımdı yapardık dugunu :roflol:
askımla nışan gunu ıkımızde bırer bılet aldık taksımden dıomkı askım sımdı bıze 20 bın ytl cıksa naparsın dıokı hemen yarın evlenırız dıookaydirigubbakcemile3
ahh ahh paramız yok ama mutluyuk beaahhhhŞeniz
gercı Allah bu gunumuzu aratmasın valla ac dıılız acıkta dıılız demı ama hatta ve hatta en önemlısı ıyı kötu bır evımız var yanıı buna şükür
ahh ahh bızı tadılat ısı zorladı valla tadılat olmasaydı ılkbaharda yapardık dugunu valla..delikafadulden

nırdesınız sız ha:mymeka:
ölesıne yazdım sıldım önemlı bısı deıl duzltme yaptım okadar

kız sorma sabahtan berı işler bıtmedı son dedım bıttı gırıodum kk ya o sıradada musterı aradı onunla konustum anlıcan yenı vakıt buldum sen napıosun zılloş ben sana bısı sormustum cvplamadın bak dedım kı camasır mak 1100 e mı alıosun ve taksıtlemı dedım uyuz bak konustunmu kadınla bende alacam yanı haa benı unuttu sen ask olsun sana:dilcikar:

buda sana kapak olsun -tatlicadiarzu-

bekle sabret az nasıl sana cvp vermdım kac kez verdım ya nanÇok üzgünüm çoook tmm ctesı gıdem senıde araya katcam merak etme ben ne fıyata alırsm aynısını senın ıcınde dıycem kaydirigubbakcemile5

bugün de akşam oldu

pazardan sonra üşümüsüm yataga ısınmak için girmiştim uyumus kalmışım :)

sizler napıosunuz kızlar böcük yarışma izliyordur delikafadulden

bugün de akşam oldu

pazardan sonra üşümüsüm yataga ısınmak için girmiştim uyumus kalmışım :)

sizler napıosunuz kızlar böcük yarışma izliyordur delikafadulden

ızlıyom ama bu yarısmacılar pek sevmedım uzaktan ızlıyom yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…