- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ohh be 3 saat sonunda ılaclarıma kavustumkaydirigubbakcemile2 hasta olmadan hemde hıc paracık ödemedım babam emeklıya sağlık karnem onun ustune adam dedıkı sızın ssk varsa ordan yazmam lazım bende yok dedımkaydirigubbakcemile3 para ödememek ıcın ne zekıyım ya yoksam 10 ytl muayne bı okadarda ılac parası vercektımkaydirigubbakcemile3
lady hadı gene ıyısın benım anamda pekmez yaptydı onu ıcyom
böcük hariç delikafadulden
böcük halan için aldıgın ilaç ne?işe yarıyor mu?
ayy yaa bugün çok canım sıkılıyor napsam ki...mirmirmirmir
Selamlar olsun kızlar hepinize.uy hasta olanlara geçmişler olsun.Allah acil şifalar versin inşallah.ben de öksürmeye başladım.ilaç ala ala karaciğeri mundar ettik.Allah korusun bişey çıkarmaz inşallah ilerki yaşlarda.öyle ıhlamur falan içemiyom.kokusuna bile dayanamıyom o tür şeylerin.böcüğüm ya sen bakmıssın paspasıma ama esseklik bende ki yorumunu görmeden fırça basmışım.puh bana.minilyacım canım güya haziran diyoruz ama ortada daha salon bile yok tarih yok ev yok hiçbişey yok.bilmiyorum nolcak
seni çakkaaall seni demek öle yapıon ha :roflol:
la bızde mı öle yapsak?:jeyyar:
İhtiyacı olanlar kaçırmasın ben bu mikrodalgayı.çok uygun.yok ben toplu alıcam daha uyguna da alırım derseniz orasını bülemem tabi
off pofff afra tafra
kız böcük ne yazdında sıldın sımdı merak ettım haa-tatlicadiarzu-
Selamlar olsun kızlar hepinize.uy hasta olanlara geçmişler olsun.Allah acil şifalar versin inşallah.ben de öksürmeye başladım.ilaç ala ala karaciğeri mundar ettik.Allah korusun bişey çıkarmaz inşallah ilerki yaşlarda.öyle ıhlamur falan içemiyom.kokusuna bile dayanamıyom o tür şeylerin.böcüğüm ya sen bakmıssın paspasıma ama esseklik bende ki yorumunu görmeden fırça basmışım.puh bana.minilyacım canım güya haziran diyoruz ama ortada daha salon bile yok tarih yok ev yok hiçbişey yok.bilmiyorum nolcak
nırdesınız sız ha:mymeka:
ölesıne yazdım sıldım önemlı bısı deıl duzltme yaptım okadar
ben ctesı gıdem alam kendıme dıyem takstı 2 ay 3 ay erteletcem sonrada dıycem bı arkdasta alcak ocak zamları olmadan senıde araya katcam merak etme sen yerimseniben
ee napan baska anlt bakım nışanlı olmak nasıl bı duygu evlılık heycan şafak ohhhh:lepi:
kız sorma sabahtan berı işler bıtmedı son dedım bıttı gırıodum kk ya o sıradada musterı aradı onunla konustum anlıcan yenı vakıt buldum sen napıosun zılloş ben sana bısı sormustum cvplamadın bak dedım kı camasır mak 1100 e mı alıosun ve taksıtlemı dedım uyuz bak konustunmu kadınla bende alacam yanı haa benı unuttu sen ask olsun sana:dilcikar:
bugün de akşam oldu
pazardan sonra üşümüsüm yataga ısınmak için girmiştim uyumus kalmışım :)
sizler napıosunuz kızlar böcük yarışma izliyordur delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?