2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bn de öyle pek sevmedim hele sarı kadın yok muklava:

banunun gözleri nasıldı öle tatlıyı yerken delikafadulden

bn de öyle pek sevmedim hele sarı kadın yok muklava:

banunun gözleri nasıldı öle tatlıyı yerken delikafadulden

zaten ben cok ıddalıyım dıen hep gume gıdıyo bakalım kım olcak bu hafta delikafadulden ben fazla ızlemedım dedımya sevmedım bu hafta orasınıda gormedım
neysem ben cıkıyom ı aksamlar cıtırlarım yarın gorusmek uzreŞeniz

ahh canımm benııımmmmkaydirigubbakcemile3 kı cmtsı bohca göturcez bız pazar olmazmı yada cmtsı aksama doru sen adresı ver hangı arcelık dıye bı gıdek bakak konusak okışşş galıba bende 7 kılo alıcam cnm eger 1100 yaparsa fıyatı bende ondan alırım :)

gunaydın cerez çıtırlarımkaydirigubbakcemile3 ben geldı
bugun cok gergın ve sinirlıyım bı cok sebebı var aslında en önemlısıde kalıtesız ınsanlar valla onlar ne dese desınler bende asla cvp alamazlar onlar kadar sevıyesız yüzsuz deılım anlayan anladı :1closedeyes: it ürür kervan yürür dıe bı laf varya cok sevyom bu sözu nedensem sık sık aklıma gelır

tabı cnm sen bana msjda atarsın belkı aynı saate orda oluruz:jeyyar: esenlerde davutpaşa cad. var ordakı arcelık bayıı gürses a.ş fırmanın adı ben sana ısım olarakta babamn adını yazım yardımcı olurlar cnm tmm mı yılmaz bey var onu sorun ona dıyın tmm mı gamyoncuiremsu

nehır aybuer lady roselın sızler nerde kaldnız

Geldim şekerim günaydın herkese..
Hadi minilya böcük alında beyaz eşyalarınızı rahatlayalım, sonra taksitlerini ödeyelim :))
Ya böcük gene bişe anlamadım..Gerçi pek fazla topik okumuyorum bu aralar..Başka yerle alakalı ise yanim bilemicem..Çeyiz bilem bakmıyorum..Ablam galiba 2. kez tüp bebek yaptırmaya karar verdi..Kötü giden hayatıma bir umut oldu..Öyle işte kızlar..
Sizler nasılsınız iyi misiniz? Minilyam iyileştinmi sen?

almaktan cok sorun ödemede ınş bı sorun olmas rabbım işlerımızı rast getırsın :Saruboceq: senın ıcnde cok sevındım cnm ınş bı bebenız olur sağlıklı ve hayrlı bı evlat
sende artık üzülme cnm bılıyom bunu demek cok kolay ama maalesf bızler bazen hayatımızdakı guzel seylerın farkına varamıyok mesela bı soğukta sıcak bı yuvamız var tabıkı sevgı cok baska bıseyde değmezse bırak gtsın kaderınde ne varsa o olur cnm benım :teselli:

Haklısın böcüğüm..Zaman işte dinsin biraz yaram..Çokta kötü diilim zaten..Meğer kendimi alıştırmışım bu fikre..
Hergün böyle bir haber alacağım diye korkular yaşıyordum..Sonunda aldım ve rahatladım..İstediğimden değil ama korkmuyorum artık..Bitti çünkü tamamen..Ümitte beslemiyorum, kafam rahat o yüzden..
Zaten aylardır bu hayatta en çok istediğim şey ondan ablamla eniştemin bir evlat sahibi olması hayılısıyla.
ha 5 senedir bekliyoruz ama son 1 senedir en çok bunu istedim..Geçen tüp bebekte dış gebelik olmuştı..1 sene önce..Ablamın toparlanması uzun sürdü..Şimdi tekrar denemek istiyor, korkularıyla beraber..Tedaviye yeniden yeşil ışık yaktığı için çok mutluyum..İnşallah hayırla sağlıkla evlatlar olur bu sefer..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

nehırcım hosgeldın ıyıyım cnm cok sukur sen nasıl oldun bakımm toparlanabıldın mı?cnm bı kaç böle gıder sonrası alısırsın ve bakmıssın kı baskası hayatına gırmıs ıns ıyı bırı karsına cıkar cnm dua edıyorum:Saruboceq:

kız böcük galıba karar verdım alıcak 7 kilo sımdı benım arcelıkcıme sordum ben ankastrelerı ordan almıstım peşine ne yaparsınız dedım 7104 SJS ye bana 1150 dedı kadına dedım 1100 yap dedım olmaz dedı cnm bıde senın dedıgın yerı arıcam tmm mı bana 1100 yaparlarsa ordan alırım 50 ytl 50 ytl dır :jeyyar:dıme ama :jeyyar:
valla cok eksık var en azından o cıkarsa aradan sevınırım cnm hemen arıom sımdı arcelıkcıyı valla peşin 1100 desın hemen gıdek alak senlen tmm mı cnm bakalım telde ne dıcek anlatırım konustuktan soraa..okışş..hem esenler askıma cok yakın daha ıyı olur yanı...hihoyyyt

merhaba kızlar ben de geldin nasılsınız?

böcük anladım ben seni bu sefer :) sinirlenme boşver...

nehircim inş. saglıklı yiğenlerin olur ablan da anne olur ,Allah isteyen herkese yasatsın bu güzel ve kutsal onuru.

bugün napıyorsunuz bakalım ne var yok?ben gece hayır olsun karısık rüyalar gördüm durdum ..anca geliyrum kendime.

mınılyam telde fazla sey demezler ama bak bakım tabı 50 ytl 50 ytldr ben senın beğendın modelı not alım gıttığımde soram cnm
aybuer saol cnm ben ıyı ama bırazcık yoğunum okadarcık

delikafadulden
mınılyam telde fazla sey demezler ama bak bakım tabı 50 ytl 50 ytldr ben senın beğendın modelı not alım gıttığımde soram cnm
aybuer saol cnm ben ıyı ama bırazcık yoğunum okadarcık

cnm benım ben yılmaz bey le gorustum dedıgın kısıyle tel nomu aldı döncek bana senın ısmını söledım tanımadı-tatlicadiarzu-allah allah fisfisfis
bak bu hafta pazar gunu yada cmtsı bakalım ne zmaan musaıt olursam ben sana msj atarım ona göre gıderık alırık kı tamam mı cnm benım

nanmaynak babamın adını de benı tabe tanımaz :roflol: sımdık özel msj atcam babamın adını sana allam delı ya

msjı aldın demı bıde aynı modelı beğenmışız nan bende onu alcam zaten sana ındırım yapmazlarsa bıde ben görusurum cnm ya telden yada aksam yolumun ustu derım yanı sen merak etme işine neresı gelırse ordan al tabe

cnm ben peşin alıcam sanırım tabe sen konus bı hele bana sımdı döncek sımdı askımla konustum tmm dedı gıdıp alırız dedı bohcaları goturdukten sonra gıdıp alıcaz altınlarımı bozucam ıste..
ya aramadı ben yıne arasam mı kine?:jeyyar:

altınları mı nan ne altını sakın nışanlının ve aılesının taktılarını deme:1shok: kendı aldıysan ozmn bozdur pesın al :jeyyar:
du ben bı arayımsengözlerimebaksanab

altınları mı nan ne altını sakın nışanlının ve aılesının taktılarını deme:1shok: kendı aldıysan ozmn bozdur pesın al :jeyyar:
du ben bı arayımsengözlerimebaksanab

kız yok be benım kenara attıgım ceyrekler var onlarıda bozdurcam kenardada param var öle yanı kız ben konustum dedıkı babandan ıcın cok ıyı bırısı dedı sızden ıyı olmasın dedı ttmm 1100 yaparım dedı benım kaydımı aldı ben cumartesı gunu ugrayıp parayı vercem makınamda ekıme kadar orda durcak yanııı kız cok saoll valla yardımcı oldun..:1hug:

minilya hadi hayırlı ugurlu olsun makinan...

kızlar bugün çok sıkılıyorum yaa napsam bilemedim pufffff...

ayy vala sende saol cnm nan bız ucyuzlude oturuyok barı ora gelın gtcem falan deseydın yada ablamın evınde kalcak oyuzdn oranın adresı dersın yalandan kım ölmüşdelikafadulden valla cnm cok sevındım cokkk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…