ayy derdımız cok napak senı unutmadım ama hep sordum nedn gec kaldın :dilcikar: benımde program başladı ayy bu arada sebze kurutma seyı buldum aldım nan 15 ytl ye hatta 10 ytl verdım bıraz once asağı ındımde
Hoşbulduk canım.hayır artık ev aramıyom.bu konuda pek mutlu olduğum söylenemez.haziranda evlenmeyi düşünüyorduk ama evimiz yok.kirada oturcak gücümüz yok.kiraya oturursak çok zorlancaz.o yüzden kiraya oturmaktansa bi ev bulabilsek biraz peşin kalanı taksitli iyi olurdu.kredi çekip peşini verirsek kalanı kira öder gibi ödersek en azından bi ev sahibi oluruz.zaten elde para yokki.para olsa heryer senin.
Günaydın kızlar..
Dün doktora gittim ondan gelemedim..Bugünde sabah kan verdim..
Nassınız bakam..Herkes hasta mı ne..Minilyacım geçmiş olsun artık, geçmedi mi daha :)
Buradada çok yağmur yağıyor vede çoook soğuk..
Böcük ben bekledim kan vermek için bayaa..Napçen yavru sağlık..
Tabiki bekle sigortadan al ilaçları..Karşılıyorken özelden alınır mı? Çooook acil olmadıktan sonra..
Endometriozis canım benim..Sağ yumurtalığımda çikolata kisti var..Düzenli kkontrollerim var ona gittim..Doğum kontrol hapını bırktım sonunda..7 aydır aralıksız adet görüyorum iğrenç bişey..
Şimdide geleneksel kanser testimi yaptırdım sabah..Kimi zaman yükseliyo kimi zaman düşüyor..Bakalım bu sefer ne çıkacak..Öyle işte şeker..
Tabiki bekle sigortadan al ilaçları..Karşılıyorken özelden alınır mı? Çooook acil olmadıktan sonra..
Endometriozis canım benim..Sağ yumurtalığımda çikolata kisti var..Düzenli kkontrollerim var ona gittim..Doğum kontrol hapını bırktım sonunda..7 aydır aralıksız adet görüyorum iğrenç bişey..
Şimdide geleneksel kanser testimi yaptırdım sabah..Kimi zaman yükseliyo kimi zaman düşüyor..Bakalım bu sefer ne çıkacak..Öyle işte şeker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?