- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
minilya hadi hayırlı ugurlu olsun makinan...
kızlar bugün çok sıkılıyorum yaa napsam bilemedim pufffff...
bana yardıma gel cnm cok yoğunum ama suan cok mutluyum ya mınılyama yardımcı oldum bugun aksam gene bı uğrayım belkı o 100ytl bıle kaldırırlar tmm mı cnm ben sana msj atarım cepten oleyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
hemen geleyim bekle beni böcük ...ne mutlu işte sana güzel gerçekten birine yardımcı olmak....
kızlar ne yapıyorsunuz bakim valla 1 gün girmeyince takip edemiyorum,neler aldınız beyaz eşya lafı duydum,bende 1-2 ay içinde alcam inş.arçelikten bana da yardımcı olun bakimm :) gerçi ben kampanya bekliyorum bi ara ankastrelerde vardı,ben sadece ankastre fırın ocak davlumbaz 3 lü set alcam,diğerlerinin hepsini k.validem kendi alcak,ama bir seferde beraber alcaz indirm yaparlar,hee bu arada uçak biletimi de aldım :)) aşkımı görmeye 13 günüm kaldı allahın izniyle..
tmm cnm ben işten 2 2:30 arası cıkarım eve gıderım benım annem babam olursa daha ı olur nan ınan hatta babam olcakya belkı hedıye alırsın yanında he ne dersın yada o 100 ytl yok olur ama bekler mısn bızı 4te anca gıderız
Böcüğüm Allah tuttuğunu altın etsin.şimdi alamıyom nişanlımla bir araya gelemiyoz.çok özledimen son ramazan bayramında gördüm aşkımı yüzyüze.işte onunla birlikte beğenip almak istiyorum.napim yoksa başka bayiler de dedi ocakta fiyatlar değişcek dye.napim.
Ya böcük adamın şansına bak tabakta kıl çıktı..........
cnm zaten bende bohca goturcem ya 4 ü bilene geçer herhal bak cmtsı beraber gıdelım tmm mı ben beklerım senı sakın ekme nan benı..
lady kısss hosgeldın hadı gozun aydın 13 gun bısı dııl hemen gecer..sen ne zaman alcan bakem beyaz esyanı he bıde ankastre kampanyasını sen sölemıstın bana bende aldım sanada tşk cunku ben o kampanyayı farklı algılamıstım sen öle sölemesen onuda alamayacaktım..suan kampanya sona mı ermıs cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?