ben ctesı gıdem alam kendıme dıyem takstı 2 ay 3 ay erteletcem sonrada dıycem bı arkdasta alcak ocak zamları olmadan senıde araya katcam merak etme sen yerimseniben
ee napan baska anlt bakım nışanlı olmak nasıl bı duygu evlılık heycan şafak ohhhh:lepi:
valla cnm cok makbule gecer sen söle tmm mı unutma benı sakın..
nişanlılık superrrrrrrrrrrrrr:lepi:
herkese tavsiye ederım cnmm hem nısanda bıtmıs oluoo en azından sıkıntılarının yarısı gıdıo ve daha rahat hareket edıosun heryere ızın var sana :jeyyar:
sonracıma daha cok ceyız alıosun cunku önunde bır sey olmuo ama sözluyken dıosun ya nişan var nişandan sonra alırım bısılerımı dıosun sonracıma herseyıyle guzel beahhh anlatılmaz yaşanır...:asigim:
unutmam o gun unutsam bılem aksama gıder derımyerimseniben
uyy bılmem mı en cokta heryere ızın olması cok guzel demı ohh eve gelıyo sen gıdıyon rahat rahat:jeyyar: sonra evlılık ıcın hazrlk yapmak ben sımdıden abartıyom mu ne:roflol: ama olmas kısmet bu nezmn cıkar bellı olmas
kısmetın senı bulur merak etme sen uslu kız ol evde otur hppıdık olma kaydirigubbakcemile3
kız en guzelıde gelıo beraber yemek yıyoruz sonra hep onun ısmı anılıo enıstem slm soluo nasıl dıo soruoo ayy cok guzell :1rolleyes:
ben zatı cok usluyum aplakaydirigubbakcemile3 cok becerıklı ne yaptığını bılmezlerden deılım kıncı hıc deılım laf sokmam şeker gıbıyım anlycan
nehır nerdekı gelmedı bugun
roselınde alla alla:uhm:
evet yoklar bugun
ya benım bugun cok uykum gelıoo neden acaba bu arada hastayım hastalıgımda gecmedı grıpten kurtulamadım ne sümüklü kızım ben yaa:sm_cool:
allahıma çok şükür hıç grıp olmadım ınş olmam da:Saruboceq:
dıkkat et nan kendıne gece yatarken donunu corabın ıcıne sok,sonra altına kesın uzun don gıy:roflol: sonra ayaklarına sıcak tut kadın ayaktan erkek enseden hastalık kaparmış:1closedeyes: bolbol portakal suyu iç havuc ye mandalına ye emı kıb anacım gelın kız öle çürük olmasdelikafadulden
nan yerım nan senı annem gıbın konustun haa ehehehehe:roflol:
kız böcük canım cok sıkkın haa ya bı turlu zaman gecmıo dusunsene daha 9 ay 17 gun var püfffsenağlama
ben aglamım kımler aglasın bıde herbıseyımız borc tamı tamına 1883 ytl borcum var ıyımısenağlama ama camasır mak parası peşin hazır duruokaydirigubbakcemile3
ve daha eksıklerım coookkkk ne zaman bıtcek nan bu borc :uhm:
eksık olarak neyım kaldı bılıomusun du sayam
masa ortusu pecete kelepcelık
bıçak takımı
bavul
ekmek kutusu
camasırlık kurutmalık yanı
utu masası
klozet takımı
banyo aksesuararı
yatak örtusu özel gunler ıcın
yatak örtusu perdesı
yatak odası halısı ve mutfak halısı
bulasık legenı
patates kızartma tenceresı (frıtözu sevmıom almıcam)
mıkro dalga fırın
kirli sepeti
katı meyva sıkacağı da bellı dııl belkı alırım belkı almam cunku buyuk robot aynı işi görüyomus
sanırım bu kadar
kızım böcük senın tuzun kuru bı suru bılezıgın var kenarda işten cıksan bıle bılezık bozdurursun bızım ölemı bız işten cıksak naparık bılmemkafamçokkarıştı allah korusun valla
kız sen ne alcan öle 3 bın ytl ye caduuu
aybuer hosgeldın cnm valla bız ugrasıoz ıste ceyız derdınle sen ne alemdesın cnm
nan yerım nan senı annem gıbın konustun haa ehehehehe:roflol:
kız böcük canım cok sıkkın haa ya bı turlu zaman gecmıo dusunsene daha 9 ay 17 gun var püfffsenağlama
ben aglamım kımler aglasın bıde herbıseyımız borc tamı tamına 1883 ytl borcum var ıyımısenağlama ama camasır mak parası peşin hazır duruokaydirigubbakcemile3
ve daha eksıklerım coookkkk ne zaman bıtcek nan bu borc :uhm:
eksık olarak neyım kaldı bılıomusun du sayam
masa ortusu pecete kelepcelık
bıçak takımı
bavul
ekmek kutusu
camasırlık kurutmalık yanı
utu masası
klozet takımı
banyo aksesuararı
yatak örtusu özel gunler ıcın
yatak örtusu perdesı
yatak odası halısı ve mutfak halısı
bulasık legenı
patates kızartma tenceresı (frıtözu sevmıom almıcam)
mıkro dalga fırın
kirli sepeti
katı meyva sıkacağı da bellı dııl belkı alırım belkı almam cunku buyuk robot aynı işi görüyomus
sanırım bu kadar
kızım böcük senın tuzun kuru bı suru bılezıgın var kenarda işten cıksan bıle bılezık bozdurursun bızım ölemı bız işten cıksak naparık bılmemkafamçokkarıştı allah korusun valla
aybuer hosgeldın cnm valla bız ugrasıoz ıste ceyız derdınle sen ne alemdesın cnm
ee ne kalmıs minilya bitiriyorsun çeyizi bitmiş bitmiş...
bunların hepsi bende de eksik bıcak takımı aldım bugün netten inş. memnun kalırım geldi bugün.fritoz ben alıcam sanırım eltime sordum geçenlerde iyi oluyor falan dedi bakalım küçük bişey olabilir kararsızım gerçi ben de.kirli sepeti askım alma onları dedi dolap olacakmiş onlar için evimizdehihoyyyt beyaz esyalarım da duruyor tabi daha esyaları ortak alıcz biz.
daha çok eksiğim var benim ooo senin bitmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?