tamam canım süper olur,ben haber veririm sana o zmaan,canm ya bide bişi sorcam çay seti almak istiyorum ,karacaya baktım ama mağazada 2 çeşit buldum ve pek beğenmedim,böyle tepsisiyle falan bildiğin bir marka,ama çaydanlık istemyrm var çünkü,bir de desenli çaydanlık alcam eternity den k.valideme almştk çok memnundu,bende onadn alym diyorum,off o kadar çok alcak şey varki(
merhabalar kızlar
cumanız mübarek olsun napıyosunuz?
ayy delü oldum 1saattr sana cvp veremedım-tatlicadiarzu- ben ıyyım cnm sen nasılsın halam ses ettı ama hala gelmedıdelikafadulden
hakikaten ya sürekli bir misafir var altta bende anlayamdım yani,ne anlıyorsa artık.
sağol böcüğüm valla bende tam karar veremedim işte,bernardo da var oraya da bakıyım,in.ten sitelerinden bakmaya başlıyım,minilyacım 46 parçaya çokk iyi almışın bence,
aybuercim narinede bakiyim ozaman sen nerden almıştın..
ayy diyorum ben de bana kşmse yazmıo bugün :) iyiyim canım ben de evde pinekliyorum yine pufff sıkıldım her zamanki gibi :)
gelir o zaman halan yakınlarda delikafadulden
ladycim ben denizliden b züccaciyeden almıstım geçen yıl 115 ya da 105 e tek kaldıgı için.geçen gün sorum aynısını 185 dediler.resmini koymustum daha önce senin için buraya koyayım.
uçan kuş o uçan kuş haber ıletıyo ama mısafr deıl ben tanıym nıckı yazıyo ama sımdılık bısey demıyorum:mymeka:
jumbo cok harıka caydanlık falan özel yapım bak sıtesıne 440 ytl ama cok pahalı cnm bılıom senın işçin bakcem merak etme yerimseniben
nırde nan bu gacılar aybuer nehır mınılya roselın
ben burdayımmm evet jumbo çok güzell ama çok pahalı bir o çay setinde bir de çatal bıcak setinde gözm var jumbonun ama ikisi de var benim.
çatal bıçak belki düşünebiliri ben hepsini takım almıstım onların ilk çeyizimde gaza gelip .zirve diye bir marka çatal bıcak setim deseni falan güzel sandıklı ama yine de diyorum acaba markalı bişey mi alsam zrv zirve duyan var mı hiç kızlar?
Merhaba cancaazzzzzlarım.napiosunuz?ya ben niye sevmiyom hafta sonunu :) evde oturmak sıkıcı geliyo da ondan.bi de yanımda sevdüğüm yokbugün evli kuzenimle konuştum evlen evlen diyo kendi düzenni kurmak iyi diyo.ben bazen yürütemicem gibi hissediyorum da.sanki evliliği beceremicem gibi.ne bilem yaaaaaaa.pufffffff.ya ben son ağa dizisine bakıyodum.dün de son bölümüymüş bitti yani.ona da canım sıkıldı haaaa.gülüyodum ne güzel.normalde başrol oyuncusunu pek sevmem ama güzeldi dizi.amaaaaaaannnnnn ben de nelerden bahsediyom ya :))
Merhaba cancaazzzzzlarım.napiosunuz?ya ben niye sevmiyom hafta sonunu :) evde oturmak sıkıcı geliyo da ondan.bi de yanımda sevdüğüm yokbugün evli kuzenimle konuştum evlen evlen diyo kendi düzenni kurmak iyi diyo.ben bazen yürütemicem gibi hissediyorum da.sanki evliliği beceremicem gibi.ne bilem yaaaaaaa.pufffffff.ya ben son ağa dizisine bakıyodum.dün de son bölümüymüş bitti yani.ona da canım sıkıldı haaaa.gülüyodum ne güzel.normalde başrol oyuncusunu pek sevmem ama güzeldi dizi.amaaaaaaannnnnn ben de nelerden bahsediyom ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?