2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm benım nişanlım pazarlamacı oldugu ıcın bazı ceyızlık yerlere paşabahce bardakları verıo ve tanıoo o yuzden bız cay setını tanıdıktan aldık 46 parça erdem cay seti ben cok begendım 125 ytl ye aldık ama pıyasa fıyatını bılmıorum acıkcası heralde uygundur..cunku 12 kişilik cay seti..

lady bn cay setimi narinden aldım ondan da güzel modeller var alırken jumbo kalitesinde demişlerdi.geçenlerde yne sordum başka bi yere nasıldır bir sorun olmaz dimi diye jumbo kalitesinde dediler yine.

hakikaten ya sürekli bir misafir var altta bende anlayamdım yani,ne anlıyorsa artık.
sağol böcüğüm valla bende tam karar veremedim işte,bernardo da var oraya da bakıyım,in.ten sitelerinden bakmaya başlıyım,minilyacım 46 parçaya çokk iyi almışın bence,
aybuercim narinede bakiyim ozaman sen nerden almıştın..

ayy delü oldum 1saattr sana cvp veremedım-tatlicadiarzu- ben ıyyım cnm sen nasılsın halam ses ettı ama hala gelmedıdelikafadulden

ayy diyorum ben de bana kşmse yazmıo bugün :) iyiyim canım ben de evde pinekliyorum yine pufff sıkıldım her zamanki gibi :)

gelir o zaman halan yakınlarda delikafadulden

ladycim ben denizliden b züccaciyeden almıstım geçen yıl 115 ya da 105 e tek kaldıgı için.geçen gün sorum aynısını 185 dediler.resmini koymustum daha önce senin için buraya koyayım.

Son düzenleme:

uçan kuş o uçan kuş haber ıletıyo ama mısafr deıl ben tanıym nıckı yazıyo ama sımdılık bısey demıyorum:mymeka:
jumbo cok harıka caydanlık falan özel yapım bak sıtesıne 440 ytl ama cok pahalı cnm bılıom senın işçin bakcem merak etme yerimseniben

nırde nan bu gacılar aybuer nehır mınılya roselın

patron ahh patron Çok üzgünüm çoook yanı anlıyon demı çalısıyom tam yazcam uff puff olyom

ben burdayımmm evet jumbo çok güzell ama çok pahalı bir o çay setinde bir de çatal bıcak setinde gözm var jumbonun ama ikisi de var benim.

çatal bıçak belki düşünebiliri ben hepsini takım almıstım onların ilk çeyizimde gaza gelip .zirve diye bir marka çatal bıcak setim deseni falan güzel sandıklı ama yine de diyorum acaba markalı bişey mi alsam zrv zirve duyan var mı hiç kızlar?

zirveyi sanki ben duymuştum canım,evet gerçekten jumbo da pahalı,ama aldık mı ne biliyim iyisini alalm benm annem almış zamanında çatal bıçak takımı,çelik çaydanlık jumbo markası,aslında markaya da veriyoruz o kadar parayı bazen kalite aynı oluyor ama işte sırf marka olmuş diye kazıklanıyrz.
aybuercim çay setinin resmini koyarsan sevinirim,böcüğüm çok sağol bakarsan bana haber verirsin,ben gerçi cmtsileri çalışmıyorum gidip bakabilirm ama nerelere bakıcağımı bilmyrm : ( bzim orda dolu alışveriş merkezi var ama ordan alınca kazıklanıyorm ,istanbulun içi daha ucuz,

benımde var ama olmas bıda alcamdelikafadulden benım catal bıcak özkoleksıyon sen duydun mu 245 ytl almıştım gecen yıl sımdık karacada gözum bakaım belkı nışanlanırsam alırım sımdık almam ama ne zmn bellı olmadığı için nışan falan
zırve hıc duymadım ama garantılı mı
benımkısı ömur boyu garantılı bı cızık olursa götr anında yenısı o yuzden aldım

lady koydum canım çay setini gerilerde kaldı...

böcük hiç duymadım özkoleksiyon ben.garantisi var benim de ama ne bilim işte insan doymuyo :)

2 yıl önce yemek takımı çatal bıcak tencere takımı gülsan teflon tencere takımı ve kahvaltı setini 1000 ytl ye almıstım.tencere takımı iyi değil benim vardı zaten önceden.ufak tefek de hediye verdiler yanında çay seti cam tepsili sahan seti falan .indirime girmişti öle bi gaza gelip almıstık :)

Merhaba cancaazzzzzlarım.napiosunuz?ya ben niye sevmiyom hafta sonunu :) evde oturmak sıkıcı geliyo da ondan.bi de yanımda sevdüğüm yok bugün evli kuzenimle konuştum evlen evlen diyo kendi düzenni kurmak iyi diyo.ben bazen yürütemicem gibi hissediyorum da.sanki evliliği beceremicem gibi.ne bilem yaaaaaaa.pufffffff.ya ben son ağa dizisine bakıyodum.dün de son bölümüymüş bitti yani.ona da canım sıkıldı haaaa.gülüyodum ne güzel.normalde başrol oyuncusunu pek sevmem ama güzeldi dizi.amaaaaaaannnnnn ben de nelerden bahsediyom ya :))

merhaba roselin .

ben öylecene vakit geçiriyorum sıkıldım sen hafta sonu oturuyorsun ben her gün oturuyorum evde ...evliliği neden yürütemeyesin yürütürsün merak etme zaman zzaman düzenini oturtursun .evlilik güzel bir şey olsa gerek sevdiğinle her zaman berbaersin hayatın her anına beraber gögüs gereceksin evli arkadaslarım da tavsiye ediyolar güzel bişey alışıcaz zamanla biz de evlenince.

bana da bazen hiç evlenmicekmişim gibi geliyor sanki hep baba evinde olacakmısım gibi ama aşkımla evlilikten konusunca hevesleniyorum insallah güzel olur her şey hepimz için.

ohoo ne becerıksızler evlenıyo anacım sen neden sıkıntı edıyon ohh ne guzel aksam askın yanınd sıcacık ohh yan gel yat delikafadulden

:)) ben ilk zamanlar seyrediyordum son ağayı nasıl bitti merak ettim şimdi,canım evlenmek hakikaten çok zor bi iş,ama ne biliym kendinden ve sevdiğin insandan eminsen bişekilde üstesinden gelirsin zaten,bende bazen korkıyrm ama sevdiğim insanla aynı evi paylaşıcam,o tarz şeyleri düşününce çok hoşuma gidiyor,ben h.sonları çok seviyorum yaa,sabah uyuyorum ne güzel,sen ist.oturuyorsn

Doğru insanın sevdiği yanında olunca heralde güzel olur.ay ne bilim şimdik ayrıyım ya ben uzağım ya ne dediğimi ne hissedeceğimi bilem bilmiyom.böcük sen de az değilsin ha seni gidi yaramaz :)) son ağa güzel bitmiş.son parçasına ben yetişemedim.o kadar bölüyolarki reklam reklam.salim ile gülümser evleniyor sonunda.durul bazan da oyunculukta harbi süper adam ha

Arkadaşlar dün akşam bana bir mail GELDİ, iki kadın grubunun bitmez çatışması.Çalışan kadının ev hanımı olma isteği,ev hanımlarının ise çalışma isteğini içeriyordu.Şimdi yazdıklarınızdan mail geldi aklıma gülümsedim.:)))))))Ben de çalışıyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…