- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hayırlı cumalar kızlar
mınılya aybuer nehır roselın ve lady nasılsınız bakem:jeyyar:
mınılyam ben dun konustumm yılmaz bey ıle bılmem bılır mısn ama onların cok büyük bı şirketı var yanı sadece beyaz esya deıl mobılya(kelebek mobılya)ve düğün salonu ıstersen yarın gıtmışken bıde onlara bakalım
ve dığer arkadaslarım sızlerede bu konularda seve seve yardımcı olurum
sengözlerimebaksanab
Günaydıın...Yardımsever böcüğüm benim..
Dünde okudum gelişmeleri ama yazacak birşey bulamadım napiim..
Ama çok hoşuma gitti duygulandım kız yardımlarına..Allah razı olsun..Minilyanında gönlü oldu..Yatıyo kalkıyo çamaşır makinası diyordu..Şimdi bir süre daha sevincinden söyler sonra alışır ve mutlu olur :)))
Layd zaten alacakmış..Roselinle aybuer napıyo bu konuda onu bilmiyorum..
Hadi kolay gele hatunlar size..Allah kolaylıklar versin...
herkese hayırlı cumalar,bugün çok mutluyum allaha şükür aşkım dün akşam aradı,uzun konuştuk :)))
canım senin bu dediğn yer nerde hani beyaz eşyaları aldığınız yer,arçelik dimi markasıda,.
cnm sanada gunaydın sen napıosun bakem nasıl gıdıo hayat ıyısın dımı?
bu arada evt cok sevındım ıns cmtsı gıder alırız dahada rahatlarım
camasır makınamız var artıq bı eksık daha bıttı.hihoyyyt
Çok şükür iyiyim canım sağol..Kafam rahat, bazen umutlu olmamakta iyiymiş onu anladım..
Alında hepimiz rahat edelim artık..Senin buzdolabı falan alındımı?
Yardım etmek gibisi var mı yaa...Allah-u Teala huzur veriyor içine insanın içine yadım ettikten sonra..
tabıkıde cnm arçelık yarın mınılyam ıle gtcez oda gorcek mağaza kocamn bıldın arcelık hatta yanında saydam dovız gurses düğün sarayı kelebek mobılyada var onlarda arcelıke aıttır
Çok şükür iyiyim canım sağol..Kafam rahat, bazen umutlu olmamakta iyiymiş onu anladım..
Alında hepimiz rahat edelim artık..Senin buzdolabı falan alındımı?
Yardım etmek gibisi var mı yaa...Allah-u Teala huzur veriyor içine insanın içine yadım ettikten sonra..
hmm canım anladım biz düğün yerimizi tuttuk,mobilyaları da bellonadan almayı düşünyrz,yinede söylediğin için çok sağol,benm şu anda büyük olarak beyaz eşya eksiğim var bir tek,ama ben hala yerini anlayamadım semt olarak nerde.
esenlerde cnm orda yanı benım evımde esenlerde kapalı bı cadde var mağazalrın sıralandığı orda tam olarak anladın mı sıtesındende bakabılırsın davutpaşa caddesınde kaydirigubbakcemile5
hmm tmm cnm ben beylikdüzünde oturuyrm oyzden oraları pek bilmiyorum açıkçası,in.ten baktım şimdi gürses şirketler grubu doğru siteye mi girdim oraya baktım beylikdüzündede şubesi var hatta benm nişanlımla gidip fiyat aldığımz yer,tabi doğru yere bakıyorsamm...
tamam canım süper olur,ben haber veririm sana o zmaan,canm ya bide bişi sorcam çay seti almak istiyorum ,karacaya baktım ama mağazada 2 çeşit buldum ve pek beğenmedim,böyle tepsisiyle falan bildiğin bir marka,ama çaydanlık istemyrm var çünkü,bir de desenli çaydanlık alcam eternity den k.valideme almştk çok memnundu,bende onadn alym diyorum,off o kadar çok alcak şey varki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?