- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar ben hiçç anlamam dantelden,annem sağolsun bütün dantellerimi kendisi yaptı dolu sandığım, ben bi tek üniversiteyken 3.sınıfta takmıştım atkı örmeye o sene her renk atkı örmüştm kendime,aşkıma da bir siyah,bir de sarı lacivert örmüştüm.o senede hevesim geçti,şimdi zaten hiç vaktimde yokk,istekte yokk..
ayy bu ara bend e pek bi tembelim dante yapamıyorum basladım ama kaldı öle akşamları işte biraz..
minilya traş havlusu ne tras olurken kullanılcak havlu mu ayy merak ederim ben böle böcükünkileri gördm masallah hamarat baya seninkileri de görrüz inşallah
hadi az kaldı makinanı da alıyorsun yarın :)
evet canım ya evet istiyor ggöz nuru el emeği...
farkınavarsa da kızmasa bari ehliyeti vardır nasılsa kimlik lazım olursa :)
makınasını alıyok benle gıtcek nan sız kıskanın hatta foto mak.var acep alsam mı yanıma resım cekınırık ama olmaskı nışanlısı olcek sf gıbım hıssederım kendımı
saol cnm dantel emek ıster sabır ıster bı taneısın carsafı tam 2,15 cm ıkı kenar var düşün ve bunun yorgan ağzı ve yastıklarıda var
bu arada patronum kımlığı burda kalmış farkına varırsa bana kızcak adamda çorluya gıttı fırmaya ben almıstımda kımlığını lazım dıe:1shok:
kız baya kaynatmısınız haa oh ohh Allah muhabbetınızı arttırsın valla..kız foto cek ama nete koyma benımkı kızar sırnaşık şey
hadı yarın olsunda bohca göturelım sorada böcugumle bulusam da makınamı alam kı ben cekınıom ama adama yalancı cıktık off offfmirmirmirmir
nan yalancı mısn bıde adımı yanlış demışın be:roflol:
adam bısey dedımı sana barı ayy bak sımdı daha cok utandım gıtmıom nan:1closedeyes:
ehlıyetı yok karısıının kımlığı var o olma mı:roflol:
yığenıde karısının kımlığını taşıyo neden dedım belkı yolda basına bısı geldı dıokı tek üstume zımmetlı bu hıcte deıl dedım onun bıle yarısına sahıpsın(kızlık soyadını kullanıyo hemde eşının):roflol:
ayy ne dıycek :1shok: ne demek nan gtmuıyom gelcen:mymeka:
dedıkı buse dedı bende tanımadım ıcın dönmedım gerı okadr aman nolcak bee sen merak etme senı yarın memnun etcemm:jeyyar:
kızlık soyadını kullanan kim ?karısı dimi?
ayy ölemı dedı bende dıom neden donmedı allahım yaaa uyuz oldum sımdı haa
gunaydınlar
nasılsınz kızlar roselın mınılya aybuer nehır ve ladyben geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?