2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben valla yıllar önce erkek arkadasıma kazak ıle atkı ördum sevgılıler gununde verdım sonra cok pısman oldum be ogunden berı krız var ben ellemem bıda töbe delikafadulden ama gecen gun collezyondan aldım 18 ytl atkı bere takım fusya rengı harıka sızın ordada collezyon varsa alın derım bı bakın derım tabı ben nasıl yazılıyo unuttum okunduğu gıbı yazdım:roflol: collezyon
turkuazda alcam cok beğendım

ayy bu ara bend e pek bi tembelim dante yapamıyorum basladım ama kaldı öle akşamları işte biraz..

minilya traş havlusu ne tras olurken kullanılcak havlu mu ayy merak ederim ben böle böcükünkileri gördm masallah hamarat baya seninkileri de görrüz inşallah

hadi az kaldı makinanı da alıyorsun yarın :)

makınasını alıyok benle gıtcek nan sız kıskanın hatta foto mak.var acep alsam mı yanıma resım cekınırık ama olmaskı nışanlısı olcek sf gıbım hıssederım kendımı

saol cnm dantel emek ıster sabır ıster bı taneısın carsafı tam 2,15 cm ıkı kenar var düşün ve bunun yorgan ağzı ve yastıklarıda var
bu arada patronum kımlığı burda kalmış farkına varırsa bana kızcak adamda çorluya gıttı fırmaya ben almıstımda kımlığını lazım dıe:1shok:

evet canım ya evet istiyor ggöz nuru el emeği...

farkınavarsa da kızmasa bari ehliyeti vardır nasılsa kimlik lazım olursa :)

evet canım ya evet istiyor ggöz nuru el emeği...

farkınavarsa da kızmasa bari ehliyeti vardır nasılsa kimlik lazım olursa :)

ehlıyetı yok karısıının kımlığı var o olma mı:roflol:

yığenıde karısının kımlığını taşıyo neden dedım belkı yolda basına bısı geldı dıokı tek üstume zımmetlı bu hıcte deıl dedım onun bıle yarısına sahıpsın(kızlık soyadını kullanıyo hemde eşının):roflol:

kız baya kaynatmısınız haa oh ohh Allah muhabbetınızı arttırsın valla..kız foto cek ama nete koyma benımkı kızar sırnaşık şey
hadı yarın olsunda bohca göturelım sorada böcugumle bulusam da makınamı alam kı ben cekınıom ama adama yalancı cıktık off offfmirmirmirmir

nan yalancı mısn bıde adımı yanlış demışın be:roflol:

adam bısey dedımı sana barı ayy bak sımdı daha cok utandım gıtmıom nan:1closedeyes:

ayy ne dıycek :1shok: ne demek nan gtmuıyom gelcen:mymeka:

dedıkı buse dedı bende tanımadım ıcın dönmedım gerı okadr aman nolcak bee sen merak etme senı yarın memnun etcemm:jeyyar:

kızlık soyadını kullanan kim ?karısı dimi?

ayy ölemı dedı bende dıom neden donmedı allahım yaaa uyuz oldum sımdı haa

allam yaa delu yok neye uyuz olcan adamlar cok yoğun bazen bızı bıle aramayı unutturlar düşünme bunları sımdıkkaydirigubbakcemile5
ayy cnm cok sıkıldı yaa yarısma devamı sonraymıs babam ızletmez sımdık ınş bu yarısmacı kazanır:1closedeyes:

Bu saatte ayaktayım hala kızlar ben..Dayımlarda kalıyorum bu akşam..Günümüz var..Dayımın kızıda yatırmadı beni..Pasta yaptık bu saatte..
Bugün başıma bir sürü iş geldi..Dükkanda priz yandı ..Son çalıştırdığımız elektrikli soba fazla geldi herhal..Sonra babam geldi tamir etti..Bu işlerden anlarda..Bayaa uzun sürdü..Bilgisayar hep kapalıydı bugün ondan giremedim..
Haydi herkese iyi uykular bende yatıyorum şimdi..
Allah hayırlı doyurucu uyku versin,rahatlık versin inşallah..
İyi geceleeeerrr..

mınılyam ıle buluscaz bugun oleyyyy:) ben buraya gıremezsem bılem cıkarken senı işyerımden ararım cnm

nehırımm bende pasta ısterım ha kargo yap sen bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…