2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

roselın cnm öncekı sayfaları okudun mu sende arcelıkten bışı almadan bana de emı yardım ederım ha

Aybuer canım çay takımını güle güle kullan.ben yetkin diye bi markanınkini aladım.ama çay bardağı olmadan eksik duruyo.bardaklarda gelsin canlı canlı koycam resmini inşallah size.daha önce de çeyize tabağını falan koymuştum ama tümden koyarım derli toplu.nedir bu misafir işi ya.kim gelip okucak burda ne yazdığımızı tek tek erinmeden.burdan laf götürülecek bi yerde yokki.dedikodu yapmiyik biz

Elbet böcüğüm.daha bişeycik almadım.mutlaka deycem sana sağolasın.aldığım çay takımının markası iyiymi kötümü bilmiyom.120 ye mi aldım tam hatırlayamadım ? kazık yemedüm inşallah :))

Bugün de izleyecek bişiciler yok tv'de akşam.ne etsem ne yapsam.canım çok sıkılıyo ya böyle olunca.dantel falan da yapamıyom.atkı bile öremiyom ha.bir karış ördüm geçen attım kenara.anacım sıkılıyom hemencik.ne maymun iştahlıyım ha.zaten güzel de yapamıyom gıcık oluyom :))

hosbulduuummm kızlarrr canlarım ya ıslerım cok offf offf canımda sıkkın sızde epey kaynatmıssınız ha bende yazılanları okudum anca...

kız ben ıyı becerıyom dantelı ama su sıralar yapmıorum ısteksızım nedense ooo ben ne yazma oyası ördum satıodum bılenekaydirigubbakcemile3 elımde suan yatak odası dantel tkımı var onu bıtırmem lazım gecenlerde havlu kenarlarımı boyadım super oldu bohca ıcın yaptım hatta tras havlusu bılene yaptım cok super oldu aahh keskem foto makınam bozulmamıs olsaydıda koysaydım resımlerını ama malesef...
ay yarın olsa hemencıkte su camasır makınamı alsam delikafadulden

Allah işlerimize tatlı kolaylıklar versin inşallah minilyacım.ya bende iki saatte zor okuyom bilg çok yavaş yada site yavaş bilmiyom.artık format falan da attırmaya kıyamıyom ilk göz ağrım da :))

ben hıc demeyım en ıyısı dantellerımı görduysenız ben cok sevyom ama suan acayıp sıkıldım elımı kaldrmam bıda cok oldu anacım cokk

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Al da artık için rahatlasın minilyacım be.ay valla bu eşyala bi sıkıntıki sorma.erkenden ya alacan ya para biriktirecen.o da hiç mümkünsüz.ben en basitinden markete giriip ıvır zıvıra parayı yatırıp çıkıyom.sora iki günde bitiyo gene aynısı :)) ben çok yemek yemem abur cuburla doyuyorum da :))

Ay sizin el emeklerinizi sevim.böcüğüm görmez olurmuyum.heralde onlarla kermes açılırdı şöyle büyükcene bi tane :)) maşallah süphanallah.

benım ablam 8 yıl oldu evlenelı bak modası gecmedı suan aynı çamasr mak aksıne 1000ytl oldu ablamınkıde 7 kg grı programları süper mınılya ıle ıkımız aynı modelı beğendık:jeyyar: hatta belkı ablamınkıde aynı modeldr sımdık bankaya guven olmas param var azcık bankada ama cok az kalsın o sımdık esya alak kurtulalım modası gecmez
nasılsa ne alırsan kar cnm kesınlıkle buna katılıyom

Ay sizin el emeklerinizi sevim.böcüğüm görmez olurmuyum.heralde onlarla kermes açılırdı şöyle büyükcene bi tane :)) maşallah süphanallah.

valla arkdaslarım bızede yap dıo ama yapamıyom ınan ama ıstersen benımkılerı beğendıysen benım ablam yapıyo satmıyo ama sana satmasına yardımcı olurum beğenceksın kesınlıkle cunku harıka yapıyo benımkılerden model beğen yeter cok para ıstemeyız ip parası yeter tabı ıstersen nevresım takımı göbeklı takım yapıyo bak benım göbeklı takımın aynısndan yaptıdelikafadulden

Sağol böcüğüm teklif etmen yeter.güle güle kullanın inşallah dantellerinizi.annem bana yaptırmış bikaç tane ama nedir ne değildir bilmiyom.onları kullanabilirsem bana aferim.yıkaması ütülemesi derken benim giib tembel birine çok iş çıkarcekler :)
Şimdilik ben çıkıyom kızlar yine görüşürük hepinizi öptüm

tmm cnm
zaten ablam asla gözunu yormaz ama benıde kırmaz o bakımdan sızlerı sevyom dedım
sende ı gunlerde kullan ınş
tembel gacı:roflol:
:

Tekrar sağolasın böcüğüm.he öyleyim yalan yok tembelüm :) çıkıyom dedim çıkamadım bi yerlere baktım.hadin öptüm

kızlar ben hiçç anlamam dantelden,annem sağolsun bütün dantellerimi kendisi yaptı dolu sandığım, ben bi tek üniversiteyken 3.sınıfta takmıştım atkı örmeye o sene her renk atkı örmüştm kendime,aşkıma da bir siyah,bir de sarı lacivert örmüştüm.o senede hevesim geçti,şimdi zaten hiç vaktimde yokk,istekte yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…