- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün de izleyecek bişiciler yok tv'de akşam.ne etsem ne yapsam.canım çok sıkılıyo ya böyle olunca.dantel falan da yapamıyom.atkı bile öremiyom ha.bir karış ördüm geçen attım kenara.anacım sıkılıyom hemencik.ne maymun iştahlıyım ha.zaten güzel de yapamıyom gıcık oluyom :))
kız ben ıyı becerıyom dantelı ama su sıralar yapmıorum ısteksızım nedense ooo ben ne yazma oyası ördum satıodum bılenekaydirigubbakcemile3 elımde suan yatak odası dantel tkımı var onu bıtırmem lazım gecenlerde havlu kenarlarımı boyadım super oldu bohca ıcın yaptım hatta tras havlusu bılene yaptım cok super oldu aahh keskem foto makınam bozulmamıs olsaydıda koysaydım resımlerını ama malesef...
ay yarın olsa hemencıkte su camasır makınamı alsam delikafadulden
Al da artık için rahatlasın minilyacım be.ay valla bu eşyala bi sıkıntıki sorma.erkenden ya alacan ya para biriktirecen.o da hiç mümkünsüz.ben en basitinden markete giriip ıvır zıvıra parayı yatırıp çıkıyom.sora iki günde bitiyo gene aynısı :)) ben çok yemek yemem abur cuburla doyuyorum da :))
Ay sizin el emeklerinizi sevim.böcüğüm görmez olurmuyum.heralde onlarla kermes açılırdı şöyle büyükcene bi tane :)) maşallah süphanallah.