• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

:utangac: ayy evt benı sızler var ettınız:roflol: artık oy atarsınız :1closedeyes:
bugun mınılyam ıle buluscam ınş cok heycan var bıde bugun onun bohça gotrme gunudelikafadulden

cnmcım gunaydın napıosun bakem bu arada bak bız ılk camasır mak almaya gıdıcez cunku annemler aksama kadar ordaymıs ordan cıkıncada askımın dogum gunu var onu kutlucaz haberın olsun saat 1,30 gıbı gıderız sen kaçta cıkcan ?

cnmcım gunaydın napıosun bakem bu arada bak bız ılk camasır mak almaya gıdıcez cunku annemler aksama kadar ordaymıs ordan cıkıncada askımın dogum gunu var onu kutlucaz haberın olsun saat 1,30 gıbı gıderız sen kaçta cıkcan ?

1,30da mı ayy cnm ben tam bılmıyom ama 2 olsa olmaz mı erken cıkmaya calıscam merak etme benı bekle ama nan :mymeka: yolarım senı haa bohca gotrmuycekmısnız bugunCADIARZU

1,30da mı ayy cnm ben tam bılmıyom ama 2 olsa olmaz mı erken cıkmaya calıscam merak etme benı bekle ama nan :mymeka: yolarım senı haa bohca gotrmuycekmısnız bugunCADIARZU

evt ya bohca goturcez ama ne bılem cnm daha olmazsa sey yaparız askımın evıne gıttıkten sora gıderız..neyse ben cıktım..sana haber verırım ben kac ta gıdıcemızı yanlız bende son ıkı kontor var msj atarım tek o kadar ama askımda vardır ondan ararım senı okıs

tmm cnm ben cıkarken senı araım sen gelene kadr ordan bende arkadasımla otururuum bı yerde ben senı ararım knt var cnm cağrı at yeter

tmm cnm ben cıkarken senı araım sen gelene kadr ordan bende arkadasımla otururuum bı yerde ben senı ararım knt var cnm cağrı at yeter

ayyy bebekım cok tatlı sesın var valla cok sıcaksın ıns gorusucez okıs kib ben sımdı cıkıom ıslerı toparlıyım cıkım anca ıslerı toparlarım okıs

ayyy bebekım cok tatlı sesın var valla cok sıcaksın ıns gorusucez okıs kib ben sımdı cıkıom ıslerı toparlıyım cıkım anca ıslerı toparlarım okıs

:utangac: ses sanatçısı olcak mışımda kaleden döndum:roflol:
tmm cnm ben tekrar tekrar senı ararım belkı ben dırek eve gıderım ordan kendımımkılerı alırım sonra sen bana cağrı at ben cıkarım 5dk sonra yanında olurum:1rolleyes: ohh super olcekk süperrdelikafadulden

Merhabacıklarrrrr.biliyorum çok geç oldu ama ancak açtım bilgisayarı.Ladycim dün göremedim seni altta ondan kimsecikler yokmuş dedim.Böcükcüm günaydın demiş ben de tünaydın diyim bari :) heralde şimdi minilya ile bözük buluşmak üzeredir.hayırlı alışverişler.hadi bakim görim sizi :)

merhaba tünaydın ben de ancak gelebildim :)tam evi kızı oldum bugün yemek bulaşık falan :)

böcük minilya buluşma haberleri alınmıs buluşmus olmalılar artık ...

merhaba roselincim sen ben mi varız...

Nasılsın aybuercim? ben iş güç yapmadım ama sallandım işte.canım sıkılıyor yaa

Merhaba Ladycim.evet bakalım neler anlatcaklar yine bi komiklik yapıyodur kesin böcük :)

o zaman şimdi tuhaf olcak burdan konuşupta yüzyüze gelmek çok başkadır :)) ben tam tersi seviyorum ya h.sonlarını ahh ahh nişanlım olsaydı her cmtsi pazar gezerdik :( bugün aradı sesi iyi geliyordu rahatı yerindeymş çok şükür,seninki nerde roselin? uzak mı

Benim nişanlım askerliğini geçen sene yaptı canım.tam bu zaman askere yollamıştım.çok zor oldu benim için.zaten beraber değildik ama askerdeyken beklemesi daha bi başka oluyor.nişanlımla görüşemiyoruz.ayrı memleketler.en son ramazan bayramında gelmişti onda görüştük.onda da topu topu iki kere falan beraber çıkabildik.yalnız kalamadık fazla.çok özledim çokkkkkk.yüzünü bazen internetten görüyorum.o kadar.eğer yanımda olsaydı ben de çok severdim haftasonlarını.onla gezmek elele yürümek başka olurdu.hele şöyle ilkbaharda sabahın erken saatlerinde güzel bi yerde yürüyüş yapmak gibisi yoktur.Allahım hayırlı teskereler nasip etsin senin nişanlına da inşallah.

Back
X