2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nehircim olur mu hiç öyle ya,sen anlatıyorsun biz dinliyoruz,sonuçta biz birbirimizin hem dertlerini hem sevinçlerini paylaşmak için burdayız,benimde en yakın ark.ım nişanıma davet ettiğim halde gelmemişti,çok kırılmıştım ama büyütmedim,tabi senin durumun biraz daha farklı ama aonuçta aynı hayal kırıklığı,sonunda ark.ım kendini bi şekilde affettirdi bana,hem bence bu ara çok duygusal dönemdesin şu anda o yzden böyle düşünyorsun,inan bana hep güzel şeyler düşün,sonuçta güzel olsun,sakın karamsarlığa kapılma,

Haklısın ladycim bu aralar herşeye kafayı çok takıyorum..
Ama geçen hafta cumartesi akşamı istemey geldiler..Ertesi gün evi telefonla arayıp istediklerini haber verdi..Pazarteside söz gününü kesin söyleyecekti gelmem için...Herşeyini bana sorar istemede ne giyeyim, sözde ne giyeyim diye.Bana resimler gönderir.Evi nasıl yaptıralım diye mutfağın planını gönderir, nerelere dolap yaptıralım diye vs. vs. İsteme kıyafetini beraber beğendik internetten, onu sipariş verdi onu giydi..Bunun üzerine nasıl olurda unutur anlamış değilim..Üstelik aradan 2 gün geçti ne unutması bu? Çok üzüldüm..Zaten üzgünüm dahada üzüldüm..
He şimdi diyebilirsiniz sen zaten üzgünsüz o yüzdendir diye..Ama öyle bir anlayışıda yoktur..Ben ceyhun başkasıyla evleniyormuş dedikten ertesi gün beni istemeye gelecekler, sevdiğimle evleniyorum diye deli gibi sevinçle anlattı, benim ne halde olduğumu düşünmeden...O yüzden bu mazeretide kabul etmem..
Neyse tabi olan oldu..Kalbim yine ve yeniden her zaman olduğu gibi kırıldı..
Bundan sonra sadece önüme bakayım artık..Dertliyim işte..Dertliydim dahada dertlendim..

nehircim hiç öyle düşünme bizler burada sevincimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz.arkadasının öyle yapmasına çok üzüldüm ve anlam veremedim unutmak bir mazeret değildir bence.sizi üzmemek için davet etmediği aklıma bile gelmedi çünkü böyle bir durumda arkadasının dostunun mutluluguyla mutlu olur insan içi kan ağlasa da.kızmak da üzülmek de çok haklısın.ama belki bir anlık boşluguna gelmiştir unutmustur sana haber vermemeyi telaştan.böyle zamanlarda en yakının unutulabiliyor.

bu yıl senin için insallah iyi bir yıl olur ne güzel girmişsin yeni yıla.her şey gönlünce olsun acıların da zamanla sarılacaktır.senn inançlı bir insansın bunların üstesinden gelir atlatırsın.hayat hepimiz için bir sınav.kafana takmamaya çalış.

gunaydın kızlar işlerımı halledım hemen döncem sıze
nehırcım gelmış h gelmış gelınce hepsını okuycam mucuksss

Sağol aybuercim..İşte aklım almıyor..2 gün önce gün söyleyecek insan her heyecanını paylaşan insan nasıl olurda haber vermez diye..Gerçi olan oldu..Yapacak birşey yok..Ben sadece derdimi anlatıyorum size..Yoksa yapabilecek hiç birşeyim yok artık hiç birşey için..Bundan sonra mesafe koyacağım..Herşeye gelince acil yardım nehir, sonra en özel gününde çağrılma bi yere..
Neyse...

Böcük günaydıın..Hee geldim ben..Her gelişimde kötü haberlerle geliyorum..Geçmişin hepsinide okudum akşam..İnşallah maaşına beklediğinden daha fazla zam alırsın şekerim..İşten çıkma kız..Ama enayi yerinede koymasınlar arkadaşımı..

nehırım okudum ınan senı çok ıyı anlıyorum Şeniz ama cok karamsarsın cnm benım böle yaşamak böle davranmak ve böle düşünmek sana hıc yakışmıyo kadınlar erkeklerden herzmn daha güçlüdur ve asla senı bı erkeğin bu kadar yıkmasına ızın verme yerimseniben bazen sen yada bı başkasından aldım ayrılık haberı benı derınden vuruyo ama unutma beterın beterı var senı nıkah masasında terketseydı daha mı ıyı olcaktı yahu kendımden bahsetmek ıstemıyoum ama 12 şubat benım söz gunumdu ınan hıç gelsın ıstemıyorum yaşadıklarım o gün hep gözumun onunde olcak evde hala kameraya cektığımız kayıtlar duruyo her kım olursa olsun onun kadar kımseyı sevemem :delphin: ben nışan kıyafetım bıtcek dıye şafak saydım gunlerde ve provalarım bıttı ve benım cok guvendım ınsan benı yarı yolda bıraktı ve benım butun ceyısımın odamdaydı ınan baktıkca kahroldum ağladım ağladım:.......... sonra toparlanmam kendıme gelmem 3 gun sürdu ALLAHıma şükretmeyı bıldım daha büyük bı acı yasatmadığı için benım ııcn hayrlı yolu gosterdığı için:Saruboceq: sonra ceyıslerımı kolıledım hayallerımıde senağlama ama hayat bıttığı yerden yenıden basladı sımdık cok mutlu deılım her ınsana guvenımı yıtrdım yakup dahıl neden böle bılmıyorum ama hayatı doyasıya yasıyorum yemek derdı yok erkek arkdaslarımla dostlarımla el ele verıp maçlara gıdıyoruz özgurum hersey cok guzel kaydirigubbakcemile4 arkadasının san yaptığına gelınce unutması senı cok üzmüş zamanı gelınce sende onu unutursun okadr düşünme benım arkdaslarımda bana cok yanlış yaptı ama salla gtsın hayat guzel yaşamak guzel sositososito

Sağol aybuercim..İşte aklım almıyor..2 gün önce gün söyleyecek insan her heyecanını paylaşan insan nasıl olurda haber vermez diye..Gerçi olan oldu..Yapacak birşey yok..Ben sadece derdimi anlatıyorum size..Yoksa yapabilecek hiç birşeyim yok artık hiç birşey için..Bundan sonra mesafe koyacağım..Herşeye gelince acil yardım nehir, sonra en özel gününde çağrılma bi yere..
Neyse...

Böcük günaydıın..Hee geldim ben..Her gelişimde kötü haberlerle geliyorum..Geçmişin hepsinide okudum akşam..İnşallah maaşına beklediğinden daha fazla zam alırsın şekerim..İşten çıkma kız..Ama enayi yerinede koymasınlar arkadaşımı..

sen karamsar olmada ben herseyı çenemle çözerım merak etme:jeyyar: bende dün çok düşündum dedım allahım ben okadar borcu nasıl öderrım aman dedım sağlık olsunda nolursa olsun ödenır elbet:1closedeyes: gazete okudum sımdık ayy yarabbım ne olaylar oluyo dunya batmış son nefesını vermek uzere.kımıne yoğun bakımdayken tacız edıyolar kımını 5ytllık boru yuzunden 7 gencecık fıdan hayallerıyle toprağa gıdıyo yaşadığımıza şükredıp yuce yaradana borclarmızı ödemek ıstıyorum bılıyomsuun bana yakup ne dedı askım evlenelım para bırıktrıp senle hacca gıdek annem babamıda yollayalım ayy çok mutlu oldum ha:utangac:

Öyle böcük haklısın biliyorum..Allah korusun daha kötüleride olabilirdi ama gittikçe daha kötü oluyorum..İyiye gitmiyorum çok özledim..Bana nasıl yapar diye düşünmeye başladım..Rüyalarımda evleneceği kızı görüyorum, peşinden beni bırakma nooolur diye ağlıyorum....İlk hafta birşey hissetmemiştim, çok iyiydim şimdi ok kötüyüm..Bahsetmek istemiyorum ama kötüyüm yaa..
Bir daha çok mutlu olamamaktan çok korkuyorum..Ablam dün akşamda dedi, sen insanlara hak ettiğinden fazla değer veriyorsun ve çok kafana takıyorsun diyor..Ne yapayım..Şu sıralar herşey kafama takılıyor işte..Geçmesini istiyorum bu günlerin..Nasıl atlattın böcük..Tekrar deneyelim demedinmi, neden bitti..Anlatacaktın msn de..Bu arada o adresimi sil yenisine ekliyeceğim seni..Hee doğru akşamları internetin yok, iş yerindede yasaktı..Olsun anlatırsın inşallah, çok merak ediyorum..Gerçi kavuşamayanları duydukça daha çok kahroluyorum ama..

eheheheh bende Allahım kısmet ederse sonbahar 2009 gelini olacağım =)
annem çeyiz alıyo ben oturup ağlıyorum çok garip bişeymiş bu süreci yaşamak.Evde çok garip bi hava var.Babacım üzgün kızı gidicek diye,annem heyecanla hevesle mutlulukla karışık bi hüzün yaşıyor,kardeşim evlende oda bana kalsın diye gün sayıyor,ananem ise sözde dağıtacağımız yemenileri ütülerken ağladı ben mii ben ise bütün duyguları birarada yaşıyorum :)
Allahım utandırmadan hayırlısıyla profilimde evli yazmayıda nasip etsin inşallahh

sen karamsar olmada ben herseyı çenemle çözerım merak etme:jeyyar: bende dün çok düşündum dedım allahım ben okadar borcu nasıl öderrım aman dedım sağlık olsunda nolursa olsun ödenır elbet:1closedeyes: gazete okudum sımdık ayy yarabbım ne olaylar oluyo dunya batmış son nefesını vermek uzere.kımıne yoğun bakımdayken tacız edıyolar kımını 5ytllık boru yuzunden 7 gencecık fıdan hayallerıyle toprağa gıdıyo yaşadığımıza şükredıp yuce yaradana borclarmızı ödemek ıstıyorum bılıyomsuun bana yakup ne dedı askım evlenelım para bırıktrıp senle hacca gıdek annem babamıda yollayalım ayy çok mutlu oldum ha:utangac:

İnşallah canım inşallah..En büyük hayalim desem yeridir hacca gitmek..Sonrada bebeğim olduğu zaman onunla gitmek daha minicikken..Tabi kocamda olsunkaydirigubbakcemile3
Bizimde hayalimizdi..Ceyhun 2006'da gitmişti hacca..En büyük hayalimiz evlendiğimiz sene hacca gitmekti beraber..Ya böcük böyle işte her taşın altından çıkıyor..Herşeyle büyük bir anımız var..

İnşallah gidersiniz siz..İnşallah..Bu aslen yaşlıların değil daha çok gençlerin yapması gereken bir ibadet..Gençler dünya ,iş , güç, para, çocuk derken yaşlı oluveriyorlar..Asıl önemli olan genken gidebilmek..İnşallah gidersiniz canım..İnşallah annenlerde gider..Bizimkilerde çok istiyo ama pek mümkün değil bi kaç sene..

annem çeyiz alıyo ben oturup ağlıyorum çok garip bişeymiş bu süreci yaşamak.Evde çok garip bi hava var.Babacım üzgün kızı gidicek diye,annem heyecanla hevesle mutlulukla karışık bi hüzün yaşıyor,kardeşim evlende oda bana kalsın diye gün sayıyor,ananem ise sözde dağıtacağımız yemenileri ütülerken ağladı ben mii ben ise bütün duyguları birarada yaşıyorum :)
Allahım utandırmadan hayırlısıyla profilimde evli yazmayıda nasip etsin inşallahh

h geldın cnm Şeniz
ınşallah hayrlısı olur senın için her anne baba aynı kanımca ama benım annem deılde babam cok tuhaftı çok sert bı yapısı var ama normalde öle deıl gorsen hıc gulmez mı bu adam dersın çok korkmuştum ogun benı ıstemeye geldıklerınde hıç gulmez babam kızlarını verırken ıkı ablamdan bılıyom neysem :1shok: şok oldum babam cok guler yuzlu ve cok konuşkandı sonra anladımkı babam benı vermek ıstemıyo ama abımle aramdakı sorunları bılıyo bıan once mutlu yuvamı kurmamı ıstyıo en kötusu söz gunumde yüzğüm takıldı annem ablamla ağlıyodu dedım vazgecsem mı acep okadr tuhaf oluyo ınsan:sm_confused:

Hoşgeldin canım..Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..
Bunlar güzel şeyler..Başka şehire gelin gitmeyeceksen bir sorun yok demektir..Ancak başka bir şehire gidersen üzüntü biraz daha devam eder..
Hakkında hayırlısı olsun..Tadını çıkar bu günlerin ve duygularının..

İnşallah canım inşallah..En büyük hayalim desem yeridir hacca gitmek..Sonrada bebeğim olduğu zaman onunla gitmek daha minicikken..Tabi kocamda olsunkaydirigubbakcemile3
Bizimde hayalimizdi..Ceyhun 2006'da gitmişti hacca..En büyük hayalimiz evlendiğimiz sene hacca gitmekti beraber..Ya böcük böyle işte her taşın altından çıkıyor..Herşeyle büyük bir anımız var..

İnşallah gidersiniz siz..İnşallah..Bu aslen yaşlıların değil daha çok gençlerin yapması gereken bir ibadet..Gençler dünya ,iş , güç, para, çocuk derken yaşlı oluveriyorlar..Asıl önemli olan genken gidebilmek..İnşallah gidersiniz canım..İnşallah annenlerde gider..Bizimkilerde çok istiyo ama pek mümkün değil bi kaç sene..

annemler 3yıldr yazılıyo ama cıkmıyo babam emeklı ama calısmak zorunda cocuklarından hayr yok hepsıne ev arabaa aldı super düğün yaptı ama sımdık napıyon baba dıyen yok oda calısıyo ama benden cok maas alıyo 800ytl alıyo ben daha az alıyom hatta baya az bu bende sorun oldu cok moralım bozuk ama dedımya allahn sağlık versın napım az ama sağlam bı işim olsun ıstedım hep :1closedeyes:
her taşın altından o çıkıyo doğru dıyosun ben tam attım bıttı hersey derken sımdık aklıma geldı kamerada hala söz gunu ve aılece gıttığımız pıknık kaydı duruyo sonra bana yazdığı msjları kaydettım defter ohoo her kıtapta onun anısı var senağlama sana özelden anlatırım cnm sımdık ıstersen

benimde sözümde bi baktım arkadaşım ağlıyo nasıl zor tuttum kendimi :( anneme sarıldım ağladık babama sarıldım ağladım :(

hem ağlarım hem giderim :D

Tam minilya nerede diyecektim..Baktım aşağıya gelmiş :)))
Böcük repine yazdım yavrum..
Ranunu sen nereye evleneceksin canım ??

benimde sözümde bi baktım arkadaşım ağlıyo nasıl zor tuttum kendimi :( anneme sarıldım ağladık babama sarıldım ağladım :(

hem ağlarım hem giderim :D

onların korkusu mutsuz olmamız:1no2: yoksa tabıkı yuva kurmamızı cok ısterler

ahh ahh zengın goca nerdesın ben kaldım evde:delphin:

Tam minilya nerede diyecektim..Baktım aşağıya gelmiş :)))
Böcük repine yazdım yavrum..
Ranunu sen nereye evleneceksin canım ??

la rep dıme yasakkaydirigubbakcemile3
ayy cnm sıkılıyo ve belım cok ağrıyo ve bugun mesaı ve vee okadrkaydirigubbakcemile3
mınılya dun hıc gelmedı desem yerıdır:dilcikar:

Oyy adıda mı yasak..Ok dimem bi daha :))
Hakkat adı altta geçiyor ama hala ses yok?

gunaydınlar kızlarr napisiniz eymısınız sırnaşık şey
kızlar yaa işler var cok acıl ıkı satır yazam dedım ben bakıom sıze epey sohbet etmıssınız valla..bızım sırkete yenı kız geldı ona işi öğretıyorum o yuzden onunla ilgilendiğim için vakıt bulamıorum kusuruma bakmayın...
bu arada askım dun aksam düğün salonu bakmış 1800 demısler bagcılarda bı yerr ve hepsı dahılmış gelın sacı ıste pasta sonra fotograflar vss bıde ıkı katlıymıss..arastırmaya basladı bu arada tarıh bellı sanırım 10 ekım olleyyyyhihoyyyt

aramıza yenıler katılıorrr oh ohh ne gusellllhihoyyyt
ranunu hosgeldın aramıza cnm..

Back
X