2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba aybuercim.bence konuşmamazlık etme.ne derse desin sana sen hep iyi davran.hep güzle konuş.biz yanındayız Evelallah
Böcüğüm benim zaten yemekle pek alakam yok.çok hoşuma gitti mutfak eşyaları
Bu arada bence de herşey kısmet inşallah sevdiğinle çok yakın zmanda buluşur kavuşur ve de evlenirsin.bak ben nişanlanalı 1,5 sene kadar olucak.arkadaşımın hiç öyle bi durumu yoktu.biriyle tanıştı nişanlandı.şimdi de diyo ben senden önce evlencem bu gidişle.yani herşey kısmmet.Allahım o güzle kalbine göre verir inşallah fıstığım

ayy kızlar bırden yoğunluk geldı msjlarımı hemen yolladım eksık cıkmıs
nehırcım merak edılcek bı konu deılmış bak roselın aksam bana yazdı o yazıyı gördum ama askım msn gelır dıe beklerken bı kac dk sonra yazmışım kusra bakmasın bıde cnm sıkkındı

ben bu tencre setını alcam kesın yakından gordum cok beğendım nevresımlerı aldım yerde vardı
bu arada ben yemeğe cıkam kızlar

my.php

Hah işte yaptım.tencere setim bu.sapları ısınmaz dediler ama inşallah ısınmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
bende o siteden baktım canm zaten hep,bize yakın olan heryere gittik baktık,ama hiç biri sitede göründüğü gibi değil zaten,beğendiklerimin hiçbirini beğenmedim,ve bzim baktıklarımız 4 mlyardan aşağı inmedi,o yzden düğün salonundan vazgeçtik, biraz daha para verip orduevini tuttuk,bide sen şimdi gidip baktın,gördün o yzden daha iyi bilirsin nasıl biryer olduğunu içine sindiyse zaten hiç problem yok,herkes bişey söyler,bende dahil,ama önemli olan senin düşüncen..

cnm begenıp begenmemek zevk meselesı valla ben begendım hemde cokkk yanı dedıgın gıbı ben ve nişanlım begendıkten sonra no problem...
ayy ıcım ıcıme sıgmıor bugun super yanıı valla tarıh bellı oluncada heyecanım full arttı dıyebılırım sıze..
:teytey:

Ben çok beğendim minilyacım. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Ağız tadıyla mutlulukla yaparsınız düğününüzü inşallah...Heyecanında baya artmış senin ne güzel. 1500 TL'de çok iyi bulmuşsunuz, ama yemekli değil değil mi?

Lady cim hadi bakalım çok az kaldı. Nişanlısının yatağındada yatarmış amanda aman :)) (daha yatacak, aman dışardan biri okuyup yanlış anlamasın. Nişanlısı askerde :)))

Böcüğüm yaa üzüldüm canım görememene. Hani işi vardı. Bir ara çalışıyordu bir yerde. Çalıştığı için gelemeyecekti falan. Çıktımı oradan?

Aybuer nasıl acaba. Çok canı sıkkındı.

kız cok ıyı valla bencede bızım 1500 yer bıde 300 kisılık anca vardı yanı dusun bız 750 kısılık tuttuk hemde guzel bır yer yanı..kaydirigubbakcemile5
ayy cok heycanlıyımmmdelikafadulden

Merhaba fıstıklar.Minilyam düğün salonunu tutmuşsun hayırlı uğurlu olsun inşallah.Belki bende gelebilirim o zaman :)

oyy cnm benım beklerım tatlım inşş gelırsın ama daha cok varsenağlama
ya gercı moral verın 9 ay ne kı dımı gecerkaydirigubbakcemile4

ahh ahh ne guzel dıyon ama benım onun yanına gıtmem temmuz ayını bulur yıllık ızınden dolayı
sonracıma gıttım dıyelım ben niğdede olcam o kayserıde arada 2 saatlık yol var hadı neyse onuda gec babama ne dıycem sonucta kasabada olcam ve kasabaya arabalar bellı saate gelıyo askım gelır benı alır hıc bıseyı takmıyom sorun deıl ama temmuza aylar var:delphin:

bu arada orıflamedan parfum kullanan var mı kataloga bakıyomda bı turlu beğenemedım
ruj falan var uygun belkı ondan alırm cunku paramı harcamamam lazım

cnm ben avon satıom ıstersen orıflame bırak sana avon parfum vereyım :)
wısh of love bak ıstersen suan ındırımde..bıde cok hos bır koku cnmm

cnm ben avon satıom ıstersen orıflame bırak sana avon parfum vereyım :)
wısh of love bak ıstersen suan ındırımde..bıde cok hos bır koku cnmm

düşündümde hıç bışey almamaya karar verdım evde 4 5 tane hıç kullanmadım avon var ınan kullancak heves yok anca alıyom ölece dolap beklıyolar ben normalde avon kullanmam zaten sadece parfum orıflame daha hoş makyaj ürünlerınde ama dedım gıbı cok borcum var knt bıle para vermzken kullanmadığım bişeye vermeym dedımsenağlama

off havada baya bozuk aksam nasıl gtcem eve yaa arabaya bınıyom ama gene çok uzun sürüyo yol aksam kıtabımın bı sayfasını okuyabıldım :sm_confused: askımda aklım hep sonra oda acamayınca msn bende arkadaısmla mısır yaptık yedık harıka olıyyycokacimcoook

merhabalar kızlar nasılsınız ?

minilya hayırlı olsun güzel düğün salonu ben de beğendim.üstelik de çok ucuz bizim burda öyle bi yer 2000 den az değildir.istanbul olmasına ragmen fiyatlar uygun geldi bana üstelik hemen hemen her sey dahil.

lady senin de az kalmıs nasıl heyecanlısındır şimdi.

böcükcüm zülm bir gn kavusursunuz iş de buur inş. bakarsın sözlnmişsin.

siz nasılsınız nehircim roselincim?

bana gelirsek ben dünden daha kötyüm konusmuyorum annemle kendi anlamak istediği gibi anlıyor her şeyi ve sadece o haklı.çok üzülüyorum çok nasıl olacak ne yapacagım hiç bilmiyorum.hep başıma tapıyo nişan istemememi.hiç vazgeçmiyor.ya beni bitirecek ya ddakendini artık tanıyamıyorum bile .her sey daha da kötüye gidiyor sonumuz hayır olsun.

evt cnm ya gercekten uyguna tuttuk ama adam acık acık dedı yazın fıyatımız 2500 dedı yanı ekım ıcın kampanya mı ne yapmıslar öle yanı

cnm sen napıosun bakem?

evt cnm ya gercekten uyguna tuttuk ama adam acık acık dedı yazın fıyatımız 2500 dedı yanı ekım ıcın kampanya mı ne yapmıslar öle yanı

cnm sen napıosun bakem?

çok güzel canım bol bol eglenin o gün gün sizin gününüz ...

ben bunalımlardayım canım öylesine yasıyorum işte.....

aybuer kuzum sende içimi karatma azcık neselı olalım lutfen
fılıstnde ınsanlar 10 gundr ac sussuz elektrık yok ve nezmn bomba düşcek dıe beklerken ben kucuk seylerı takmamız gerektığını düşünüyorum(aşk harıc:roflol: o takılmadan olmuyo)

cnm begenıp begenmemek zevk meselesı valla ben begendım hemde cokkk yanı dedıgın gıbı ben ve nişanlım begendıkten sonra no problem...
ayy ıcım ıcıme sıgmıor bugun super yanıı valla tarıh bellı oluncada heyecanım full arttı dıyebılırım sıze..
:teytey:

tabiki canım herhalde önemli olan sizin beğenmeniz,tarih belli olunca ilk böyle bi çok heyecanlı oluyorsun sonra insan onada alışıyor :))) ayy canm ya geçer mi ki 9 ay bizbirimize moral verelim,geçer inşşş,ama sana bişey söylüym mi,şöyle bişey var 4 ay kala falan eteklerimiz tutuşcak,zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıycaz bence hihoyyyt

aybuercim böyle yapma ya gerçekten çok üzülüyorum,hasta falan olursun allah korusun ,stres yapma kendine bu kadar..tamam haklısın gerçektende zor bir durum ama annenle inatlaşmaya devam ettikçe hem sen hem o daha da gerilip,yıprancaksınız,bu arada ilişkinde etkilencek..bence biraz zamana bırak..

aybuercim böyle yapma ya gerçekten çok üzülüyorum,hasta falan olursun allah korusun ,stres yapma kendine bu kadar..tamam haklısın gerçektende zor bir durum ama annenle inatlaşmaya devam ettikçe hem sen hem o daha da gerilip,yıprancaksınız,bu arada ilişkinde etkilencek..bence biraz zamana bırak..[/QUOte

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
canım ben bir şey yapmıyorum susyorum sadece annem boşaltıyo ne varsa içinde ayrılsam rahata erecek ama ben bunu yapmayacagım .o kadar tuhaf duygulaardayım ki karsımdajki insan annem değil içine bi yabancı girmiş sanki bakışları davranışları her şeyiyle çok kırıyor beni .

bunalımdayım öylesine yaşıyorum diyorsun ya o yzden öyle söyledim,karamsarlığa kapılma yani,

aybuer cnm benım bende annem ve babamdan destek alıyorumsadece annem babamdan uzak olduğum zmnlarda ınan cok zor gecıyo annen neden böle anlam vermıyorum her anne hayrlısını dılerken cocuğu için senınkı bazı seylere takmış ama sızın aşkınız bunların üstesınden gelcek cok üzülme bebem

cnm takma kafanaaa valla bugunlerde gecer evlenınce annen de artık kabullenır sımdı bıraz sabır sadece...
vede kafaya takmamak gerekıor..maazallah sonra kendıne edersın ınankı hersey sıkıntıdan dıguyor o yuzden kafana takmıcaksın...

tabiki canım herhalde önemli olan sizin beğenmeniz,tarih belli olunca ilk böyle bi çok heyecanlı oluyorsun sonra insan onada alışıyor :))) ayy canm ya geçer mi ki 9 ay bizbirimize moral verelim,geçer inşşş,ama sana bişey söylüym mi,şöyle bişey var 4 ay kala falan eteklerimiz tutuşcak,zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıycaz bence hihoyyyt

evt cnm bırbırımıze moral verelım yaa dun yengeme soledım dedım ekım 10 dıe ooo daha cok dedı 10 ay var dıo bıde uyuz dedım 9 ay beahhh ne 10 ayııı sonra jeton dustu heee dıo 9 ay aman dıo sende sankı 4 ay fazla soledım ha dıokaydirigubbakcemile3
ama uyuz sınırımı bozdu o yuzden cok var daha dıorum yaasenağlama
inş gecer dımı lady cımmm
kısss valla 4 ay kala eteklerımız tutusacak valla zaten bugun bıle heyecandan duramadım şöyle 4 ay kala ne heyecan bastırır varyaadelikafadulden
sımdıden tatıl mekanlarına bakıorum:jeyyar:

Back
X