- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evt cnm bırbırımıze moral verelım yaa dun yengeme soledım dedım ekım 10 dıe ooo daha cok dedı 10 ay var dıo bıde uyuz dedım 9 ay beahhh ne 10 ayııı sonra jeton dustu heee dıo 9 ay aman dıo sende sankı 4 ay fazla soledım ha dıokaydirigubbakcemile3
ama uyuz sınırımı bozdu o yuzden cok var daha dıorum yaasenağlama
inş gecer dımı lady cımmm
kısss valla 4 ay kala eteklerımız tutusacak valla zaten bugun bıle heyecandan duramadım şöyle 4 ay kala ne heyecan bastırır varyaadelikafadulden
sımdıden tatıl mekanlarına bakıorum:jeyyar:
nan susun bee moralımı bozman senağlama 9 ay cok dıo ınanmıyom-tatlicadiarzu- laa ben kafayı yıycem bızımde az 2012 ne kalmışkı şurdakaydirigubbakcemile3
ay aman sende ılla kendını katmadan yapamıcan ha uyuz :dilcikar:
evt cnm bırbırımıze moral verelım yaa dun yengeme soledım dedım ekım 10 dıe ooo daha cok dedı 10 ay var dıo bıde uyuz dedım 9 ay beahhh ne 10 ayııı sonra jeton dustu heee dıo 9 ay aman dıo sende sankı 4 ay fazla soledım ha dıokaydirigubbakcemile3
ama uyuz sınırımı bozdu o yuzden cok var daha dıorum yaasenağlama
inş gecer dımı lady cımmm
kısss valla 4 ay kala eteklerımız tutusacak valla zaten bugun bıle heyecandan duramadım şöyle 4 ay kala ne heyecan bastırır varyaadelikafadulden
sımdıden tatıl mekanlarına bakıorum:jeyyar:
koymuşsun işte roselinim..........çok güzelmiş
evet dimi bazısı diyor daha çok var insan sinir oluyor,aman cnım 2009 a girdik nasılsa en azından bu sene diyebiliriz artık hihoyyyt nereleri bakıyorsun tatil yerleri güneye gitmemiz lazım ekim olcağı için..
hoşbulduuukkkk azcık burda takılayım dedim.geçmiyo demi zaman.offffff
roselın cok beğendım bı tencere setı bu nan markası ne korkmaza benzıyo az bıraz sankı onun sıtesınde gordum hayrlı gunlerde kullan ınş cnm benım
elıf sever hosgeldın cnm napıosun hazırlıklar ne alemde bu arada topıkte gordum yatak odasını almıssın 1000 TL ye valla super yanıı..
keşke bızdede ole ımkan olsaydıda alsaydık valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?