2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evt cnm bırbırımıze moral verelım yaa dun yengeme soledım dedım ekım 10 dıe ooo daha cok dedı 10 ay var dıo bıde uyuz dedım 9 ay beahhh ne 10 ayııı sonra jeton dustu heee dıo 9 ay aman dıo sende sankı 4 ay fazla soledım ha dıokaydirigubbakcemile3
ama uyuz sınırımı bozdu o yuzden cok var daha dıorum yaasenağlama
inş gecer dımı lady cımmm
kısss valla 4 ay kala eteklerımız tutusacak valla zaten bugun bıle heyecandan duramadım şöyle 4 ay kala ne heyecan bastırır varyaadelikafadulden
sımdıden tatıl mekanlarına bakıorum:jeyyar:

nan susun bee moralımı bozman senağlama 9 ay cok dıo ınanmıyom-tatlicadiarzu- laa ben kafayı yıycem bızımde az 2012 ne kalmışkı şurdakaydirigubbakcemile3

ay aman sende ılla kendını katmadan yapamıcan ha uyuz :dilcikar:

la bensız düğün olar mı
benımde duygularım var ama karsılık veren yok ben evlenek dedıkce la dur önce iş dıo:mymeka: napak zaten benım ceyıs anca bıter 2012 bende ozmn 25 yasında olurum anca demı kendımı tesellı edıyomdasenağlama

Ben döndüm :) fıstıklarım benim napeysiniz? şu tancere setini bi koyamadım

47689603hp0.png
[/IMG]

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldu da oldu olduuuuuuuuuuuuu oh çok şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
evt cnm bırbırımıze moral verelım yaa dun yengeme soledım dedım ekım 10 dıe ooo daha cok dedı 10 ay var dıo bıde uyuz dedım 9 ay beahhh ne 10 ayııı sonra jeton dustu heee dıo 9 ay aman dıo sende sankı 4 ay fazla soledım ha dıokaydirigubbakcemile3
ama uyuz sınırımı bozdu o yuzden cok var daha dıorum yaasenağlama
inş gecer dımı lady cımmm
kısss valla 4 ay kala eteklerımız tutusacak valla zaten bugun bıle heyecandan duramadım şöyle 4 ay kala ne heyecan bastırır varyaadelikafadulden
sımdıden tatıl mekanlarına bakıorum:jeyyar:

evet dimi bazısı diyor daha çok var insan sinir oluyor,aman cnım 2009 a girdik nasılsa en azından bu sene diyebiliriz artık hihoyyyt nereleri bakıyorsun tatil yerleri güneye gitmemiz lazım ekim olcağı için..

roselın cok beğendım bı tencere setı bu nan markası ne korkmaza benzıyo az bıraz sankı onun sıtesınde gordum hayrlı gunlerde kullan ınş cnm benım

evet dimi bazısı diyor daha çok var insan sinir oluyor,aman cnım 2009 a girdik nasılsa en azından bu sene diyebiliriz artık hihoyyyt nereleri bakıyorsun tatil yerleri güneye gitmemiz lazım ekim olcağı için..

evet en azından bu sene dıyebılırız ahh su mart ayı bı gelse en azından ekım deyınce ınsanlar böle aa ttmm derler cok uzak demezler...cnm ben antalya kemer yada alanya dıorum aslında fethıye ölüdenız ıstıodum ama fetıhıye soguk olur dedıler bılmıorum ne kadar doru..
sen nereyı dusunuosun cnm?

elıf sever hosgeldın cnm napıosun hazırlıklar ne alemde bu arada topıkte gordum yatak odasını almıssın 1000 TL ye valla super yanıı..
keşke bızdede ole ımkan olsaydıda alsaydık valla..

hoşbulduuukkkk azcık burda takılayım dedim.geçmiyo demi zaman.offffff

zaman bıze gecmıo tmm anladık ta sana neden gecmıookafamçokkarıştı
kı bızım daha koskocaaa 9 ayımız var püfff senınkı kadar kalsa anam yandım anam derdım cok az var beahh senınkı gecer gecer...bızımkı gecmez anacımsenağlama

9 ay mı çokmuş?onu diyenlere hiç kulak asma.bence çok falan değil hatta epey de kısa bi süre

elıf sever hosgeldın cnm napıosun hazırlıklar ne alemde bu arada topıkte gordum yatak odasını almıssın 1000 TL ye valla super yanıı..
keşke bızdede ole ımkan olsaydıda alsaydık valla..

yok minilyacım daha almadım ama alıcam sanırım.bu arada 9 ay geçer be göz açıp kapayana kadar.bizim 4 ayda geçer de zaman yaklaştıkça stres daha çok artıyo.o yüzden bi an önce olsun bitsin istiyosun. kafamçokkarıştı

günaydın kızlarhihoyyyt
akşam maça gıttım ondan hemen acele ıle işten cıktım:sm_cool: ay ruyama bılem gırdım sonracıma suan aşkım iş başvurusuna gıttı ınş bu iş olur:1rolleyes: gıcık bana hala 2012 dıo yaa:dilcikar: off off:delphin:
mınılyam nasılsın balım düğün salonuda hazr gelın hazr mı
aybuer senı cok merak edıyorum cnm ınş hersey düzelcek:teselli:
roselın daha erken gelmez
lady askının yanına gıtcek heycanlı şafak sayıyo:1closedeyes:
benımde az işim var ve çok yorgunum mactan sonra erkek arkdaslarımla taksımde gezdık dolmabahcede gezdık bıseyler içtık resımler cekındık ayy canlarım bı baktım benı almaya gelmışler işyerıme hemen fırlaadımhihoyyyt

günaydın kızlar,böcüğüm inşş.hayırlısıyla seninkinin bu işi olur,sizde daha erkene alırsınız tarihi :) yaşın daha küçük zaten acele etmene de gerek yok canımm,hayırlısı neyse o olsun :))
kızlar benim heyecanım gün geçtikçe artıyor,bugünü sayma kaldı 1 gün :)))))

Back
X