- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar,böcüğüm inşş.hayırlısıyla seninkinin bu işi olur,sizde daha erkene alırsınız tarihi :) yaşın daha küçük zaten acele etmene de gerek yok canımm,hayırlısı neyse o olsun :))
kızlar benim heyecanım gün geçtikçe artıyor,bugünü sayma kaldı 1 gün :)))))
günaydın kızlarhihoyyyt
mınılyam nasılsın balım düğün salonuda hazr gelın hazr mı
Gene canım sıkkın işte.
Dün bir ara o adresimden çevrimiçi oldum. Onu kullanmıyorum artık. Hala silmemiş beni. İsraille ilgili 3 tane mail gönderdi ben çevrim içi olunca. Anlamıyorum ben onu ya. Mail geldi diye yazınca alttan kulaklarım patlayacak gibi oldu, kalbim fırlayacak sandım çok fena oldum. Bana dönmeyecek bir daha biliyorum. Niye bişey gönderiyor bana. Seviyorum işte halaaa yaaaaa.
O yüzden okurum ama birşey yazmam. Canım sıkkın gene yine yeniden...
Ben geldim üleeeeyyyyyyyyynnnnnn.nassınız bakem.minilyam çok heyecanlı Ladydim de öyle.aybuercim ne alemde acaba?merak ediyorum.nehir kız ben anlamadım bu çocuğu.bu ne ya.Allahım yarabbim.deli bu erkekler.sen kafanı takma inşallah evlenemez ayaklarını öpe öpe sana yalvarır beni al diye.Aminnnnnn.kız böcük gene mi yemek :) inşallah bugünkü iş görüşmesi iyi geçer ve bu işe alınır.bak ben teeeee 27 yaşındayım acele etme :)
h geldın cnm
bende teeeeeeeee21,80 yaşındayım 22 olmadı da yanıkaydirigubbakcemile3
ya bu arada bı saatr ceyıs resımlerını bölumune kyduğum dantellerımın resmını arıyom bı arkadasıma gostercem yardım edın nan
mınılyam ozmn sen hıc gırme satenson gunlerde onemlı bısı yok
ayy bu gızlar nırde kalpleımde azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?