2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar,böcüğüm inşş.hayırlısıyla seninkinin bu işi olur,sizde daha erkene alırsınız tarihi :) yaşın daha küçük zaten acele etmene de gerek yok canımm,hayırlısı neyse o olsun :))
kızlar benim heyecanım gün geçtikçe artıyor,bugünü sayma kaldı 1 gün :)))))

evt hzrlıklarımda daha sürer bı ıkı yıl yanı ceyıs 2012de evlencez zaten :roflol:

günaydın kızlarhihoyyyt
mınılyam nasılsın balım düğün salonuda hazr gelın hazr mı

sanada gunaydın cnm cım ayy ay nasıl heyecanlıyım bı bılsen o gunlerıde görcekmıyım ayyy ayyy ay sımdıden heyecan sardı valla hersey olsun bıtsın ıstıorum bı an once cunku hazırlıklar daha cokkk daha cok sey var yapılacak ceyız ıcın olsun askımın tadılatları olsun baya sey var yanı..
he bugun bıde tıcketımla alısverıs yapıcam artık tıcket kartımla alısverıs yapıcam aklıma koydum yemegıne evden getırıom bazen bazende burdan alıorum bı kaç ay evden getırcem zaten burdan da aldıgım zaman az harcıyorum tıcket cok yuklenıo bıze yanı...
ben ev ıcın deterjan,bulasık tabletı,tuzu,parlatıcısı ıste ne bılem hepsını alıcam askımın evınde depo edıcem nasıl akıl ama yaa:jeyyar:
askıma soledım ya dıoo gıt ısıne yemek ye sen onunla dıoo bol bol yee deterjanı ben alırım dıoo ama olsun:1closedeyes:
ben almak ıstıom bananeeeeeeeeeeeeeeeeee:jeyyar:

Günaydın herkese.
Ben hiç konuşmayayım bari bugün. Böcük senin benden daha çok şansın var.
Ne kaldı minilyam ekime. 2009 dayız işte. Ladycim hadi çok az kaldı sabır.
Ayber iyidir inşallah. Annesinin yaptıkları hiç hoş ve normal değil.İnşallah farkına varır ve kızını daha fazla üzmez.

mınılyam nan sonra çöp gıbı gelın olma okadrda deıl haa anacım tıcker sadece resturantlarda gecmıyo mu enıstemdede var ben öle bılıyom bızm burda yemekler ıyıkı öle tıcket neyım doymam ben:roflol: senınkı haklı gız kendıne bak bırak deterjanı sankı hersey tam bı o eksık

nehır neden konusmuycan ve ben senden daha sanslı deılm bugun olmadı yarın ayrılırz belkı hersey kısmet kımse bılemez

Gene canım sıkkın işte.
Dün bir ara o adresimden çevrimiçi oldum. Onu kullanmıyorum artık. Hala silmemiş beni. İsraille ilgili 3 tane mail gönderdi ben çevrim içi olunca. Anlamıyorum ben onu ya. Mail geldi diye yazınca alttan kulaklarım patlayacak gibi oldu, kalbim fırlayacak sandım çok fena oldum. Bana dönmeyecek bir daha biliyorum. Niye bişey gönderiyor bana. Seviyorum işte halaaa yaaaaa.
O yüzden okurum ama birşey yazmam. Canım sıkkın gene yine yeniden...

ne olcekmıs sımdıden alıyım ne guzel ıste aaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

kız nehır gercekten ınsan bı tuhaf oluoo neden öle yaptıgıda bellı sanırım hala aklı sende sakın sakın sen maıl yollama bısey deme ve bı an once aklından sılmeye calıs ılk aklından sılersın unutma sonrada kalpten sılersın önce aklında bıtırmek lazım:teselli:

Gene canım sıkkın işte.
Dün bir ara o adresimden çevrimiçi oldum. Onu kullanmıyorum artık. Hala silmemiş beni. İsraille ilgili 3 tane mail gönderdi ben çevrim içi olunca. Anlamıyorum ben onu ya. Mail geldi diye yazınca alttan kulaklarım patlayacak gibi oldu, kalbim fırlayacak sandım çok fena oldum. Bana dönmeyecek bir daha biliyorum. Niye bişey gönderiyor bana. Seviyorum işte halaaa yaaaaa.
O yüzden okurum ama birşey yazmam. Canım sıkkın gene yine yeniden...

ayy bu erkekler böle test edıldı onaylndı-tatlicadiarzu- önce onlarınn peşınde koşan bakmazlar naz ederler bıraktın mı hemen koşmaya başlarkaydirigubbakcemile salla gtsın cnm cvp verme hıç :dilcikar:
off gene tam doymadım yemekte:kızgın:

Ben geldim üleeeeyyyyyyyyynnnnnn.nassınız bakem.minilyam çok heyecanlı Ladydim de öyle.aybuercim ne alemde acaba?merak ediyorum.nehir kız ben anlamadım bu çocuğu.bu ne ya.Allahım yarabbim.deli bu erkekler.sen kafanı takma inşallah evlenemez ayaklarını öpe öpe sana yalvarır beni al diye.Aminnnnnn.kız böcük gene mi yemek :) inşallah bugünkü iş görüşmesi iyi geçer ve bu işe alınır.bak ben teeeee 27 yaşındayım acele etme :)

Ben geldim üleeeeyyyyyyyyynnnnnn.nassınız bakem.minilyam çok heyecanlı Ladydim de öyle.aybuercim ne alemde acaba?merak ediyorum.nehir kız ben anlamadım bu çocuğu.bu ne ya.Allahım yarabbim.deli bu erkekler.sen kafanı takma inşallah evlenemez ayaklarını öpe öpe sana yalvarır beni al diye.Aminnnnnn.kız böcük gene mi yemek :) inşallah bugünkü iş görüşmesi iyi geçer ve bu işe alınır.bak ben teeeee 27 yaşındayım acele etme :)

h geldın cnm
bende teeeeeeeee21,80 yaşındayım 22 olmadı da yanıkaydirigubbakcemile3
ya bu arada bı saatr ceyıs resımlerını bölumune kyduğum dantellerımın resmını arıyom bı arkadasıma gostercem yardım edın nan:delphin:

h geldın cnm
bende teeeeeeeee21,80 yaşındayım 22 olmadı da yanıkaydirigubbakcemile3
ya bu arada bı saatr ceyıs resımlerını bölumune kyduğum dantellerımın resmını arıyom bı arkadasıma gostercem yardım edın nan:delphin:

valla cnm benden sana hayır yok cunku ben bı gırınce cıkamıom oradan kaydirigubbakcemile3

mınılyam ozmn sen hıc gırme satenson gunlerde onemlı bısı yok
ayy bu gızlar nırde kalpleımde azaldı

Kimse varmı ben geldim gene.Ladycim yola çıkmış hayırlı yolculuklar inşallah.Ya böcüğüm imkansız nasıl bulucaz dantellerini oralarda :)

yazdığın msj sayısına göre cnm benım 7000 e cok az kalmıştı sımdık 4bın kusur bı dene kalbım yok yanı aman salla
evt ya kımse yok bende 7de cıkcam ıste eve gıdıp kıtabımı okumam lazım ıkı gundr hıc okumadım anacım
bu arada ıns bu ödemede asgarı gecım ındırmını alırız daha kasım aralık duruyo 50 ytl alcam kasımdan oleyyyyyyyyyy
bıde kızlar ben COLINS te calsııyom avcılardakı subesınde dunyaca unlu markalar sadece 13 ytl hatta 3 pant 40 ytl yanında hedıye var bu pantolnların normal fıyatı 150 ytlden baslıyo bılesınız
tom taılor next gap h&m gıbı markalar ben sıparıs verdım gelcek bu hfta oraya gtmedık hıc ayy cok heycanlıyım bakalım bı erkek ardasıma sıparıs verıdm tarzımı yakalayacak mı
yırtık olsun bırtık olsun dedım

Merak etme.tabiki öyle denmez pat diye çocuğa.hem baban gerçekten öylemi yapacaktı yoksa bu da annenin bi oyunumu ? sen normal şekilde devam et bence ilişkine.kovamazlar bence yani

kızla günaydın,roselincim daha çıkmadım yola :)) dün akşam valizimi hazrladım şimdi şirkete geldim,burdan k.validemlere gidicm,orda kalcam,yarın sabah 07,25 uçağına binicez allah kısmet ederse :)) bugün burdayım yani :))

gunaydın kızlar
lady hadı anacım hayrlı yolculuklar sımdıden sana delikafadulden
aybuer bu annenın bı yalanı olmasın roselının dedığı gıbı kımseyede denmez gelme dıe anam ne kadar ayıp valla işin çok zor bazen senın annenden şüphe edıyorum benım annem ben dılencıyı bıle sevsem arkamda olur :1closedeyes: sana kolaylıklar dılıyorum
ayy bu arada yakup bana cok kızıyo yaa hatta dığer bağlantılı kuluptekı arkdaslarım ılgım azalmış ve etkınlıklerden sonradan haberım oluyo sıze takılmaktn orayı unutuyorum ve eve gıdınce bıde bu yuzden kavga edıyok
:delphin:

Back
X