minilyacım yazamadım bugün kusura bakma.ben yatak örtüsünü issimo magazasından alıcam.vardır sanırım kremi de bir bak canım oldugun yerde varsa issimo.ben hiç dikkat etmedim benimkisi örnek diye sermişler yataga çok sevdim onu aldım diğerlerine bakmadım.
Gene bi işler çeviriyon kız sen ya anlamadım gitti Böcük.inşallah ayrılmamışındır.yani onu anladım ben.çok üzülmüştüm.gerçi gençsin daha tabi farklı kişileri tanıyıp evlencen kişiyi dikkatle seçmen iyi olur tabi ama bu arada dikkatli olmak gerek.hani çok duygu karışımlarıda faydalı olmaz.yani sanırım öyle.aman sen beni takma.ben güya bu kadar zaman doğrularıma güvendimde noldu.neler beklerken nelerle karşılaştım.sevdiğin insanla sevgili olmak başka nişanlı olmak çok başka
Ladyim gelmiiiiiişşşş.oyyy yoruldun mu fındık ya.ben de almadım ekmek kızartma makinesi.gerek değil dedim.bi de ona ekmekmi alcam özel.tost makinesinde yaparım
bencede canım yaa,ne gerek var,ya bide onlara koycak yer lazım..
minilya,aybuer bende alcam yatak örtüsü ama perdesiyle takım istiyorum,onlarda öyle mi,yoksa sadece yatak örtüsü mü
böcük markası ne ki 7 mlyon da bilmyrum ki çok da ucuzmuş
7ytl bu cnm
5 ytl sosluk
bılmıyomkı aksam elıme alıp bı elleyım bakım:jeyyar: kalıtelı mı bakcem
cnmcım ben sordum merter subesı sadece var ama denızlıdeymıs fabrıkaları ve home sweetle artıq calısmıolarmıs krem rengıde bıttı dedı bana 299 luklar bıtmıs ben dedım yanındada nevresım hedıyeymıs yok öle bısey dedıler yaaaaa cnm senden rıcam aldıgın modelı bana gostermen eger yardımcı olursan sevınırım begenırsem denızlıdekı subeyı ararız burdan maıl orderla cekerler ve kargoyuda ben öderım okışşş
bencede canım yaa,ne gerek var,ya bide onlara koycak yer lazım..
minilya,aybuer bende alcam yatak örtüsü ama perdesiyle takım istiyorum,onlarda öyle mi,yoksa sadece yatak örtüsü mü
böcük markası ne ki 7 mlyon da bilmyrum ki çok da ucuzmuş
mınılya hemen al ozmn cunkum hıc bı yerde kalmamıs dıyolar ama benım ark bımde mudur yardımcısı alırım kolayca
minilya canım benim yatak örtüm buna benziyor aynısı değil sanırım aynısını bulamadım.bunun gold rengi oalbilir.
ya brillanthome da var mesela gerçi sitede öyle örtüsüyle perdesi bir göstermiyor ama mağazalarında var çokk hoşuma gidiyorr,bende kırmızı istiyorum yatak örtümü yine takımı perdesi kırmızı-bordo istiyorum,duvar renginide gül kurusu istiyorum,aslında yatak örtüsünde krem rengide çok güzel duruyorr,ayyy bilmyrum nişanlım gelsin askerden onla alalım en iyisi, o da çok karışır zaten böyle şeylere,çok meraklıdır :)))
mınılyam bı kampanya bıda bulamayabılırsın cnm
ayy bende kırmızı sıyah beyaz ıstıyoum yatak odamı ama öle arada değiştırırım kesın
bu arada mınılya ben sana sıte ısmı verım bak orda hem guzel hem uygun hemde saten nevresım bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?