2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilyacım yazamadım bugün kusura bakma.ben yatak örtüsünü issimo magazasından alıcam.vardır sanırım kremi de bir bak canım oldugun yerde varsa issimo.ben hiç dikkat etmedim benimkisi örnek diye sermişler yataga çok sevdim onu aldım diğerlerine bakmadım.

cnmcım ben sordum merter subesı sadece var ama denızlıdeymıs fabrıkaları ve home sweetle artıq calısmıolarmıs krem rengıde bıttı dedı bana 299 luklar bıtmıs ben dedım yanındada nevresım hedıyeymıs yok öle bısey dedıler yaaaaa cnm senden rıcam aldıgın modelı bana gostermen eger yardımcı olursan sevınırım begenırsem denızlıdekı subeyı ararız burdan maıl orderla cekerler ve kargoyuda ben öderım okışşş

Gene bi işler çeviriyon kız sen ya anlamadım gitti Böcük.inşallah ayrılmamışındır.yani onu anladım ben.çok üzülmüştüm.gerçi gençsin daha tabi farklı kişileri tanıyıp evlencen kişiyi dikkatle seçmen iyi olur tabi ama bu arada dikkatli olmak gerek.hani çok duygu karışımlarıda faydalı olmaz.yani sanırım öyle.aman sen beni takma.ben güya bu kadar zaman doğrularıma güvendimde noldu.neler beklerken nelerle karşılaştım.sevdiğin insanla sevgili olmak başka nişanlı olmak çok başka

boşver cnm benı sen baa bakma ben bılırım ne etcemıkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın cnm benım dua edım sana ınş hersey duzelır:Saruboceq
:

kzlar ya BIMde krep tavası 7ytl ve sos tavasıda baya ucuz alsam mı acep kalıtelı mıdr

Ladyim gelmiiiiiişşşş.oyyy yoruldun mu fındık ya.ben de almadım ekmek kızartma makinesi.gerek değil dedim.bi de ona ekmekmi alcam özel.tost makinesinde yaparım

bencede canım yaa,ne gerek var,ya bide onlara koycak yer lazım..
minilya,aybuer bende alcam yatak örtüsü ama perdesiyle takım istiyorum,onlarda öyle mi,yoksa sadece yatak örtüsü mü
böcük markası ne ki 7 mlyon da bilmyrum ki çok da ucuzmuş

1160_big.jpg
7ytl bu cnm
1159_big.jpg
5 ytl sosluk

bılmıyomkı aksam elıme alıp bı elleyım bakım:jeyyar: kalıtelı mı bakcem

minilya,aybuer bende alcam yatak örtüsü ama perdesiyle takım istiyorum,onlarda öyle mi,yoksa sadece yatak örtüsü mü

cnm bence perdesız al perdesını dıktır daha guzel perde dıktırırsın ben begenmıorum yatak ortusu perdelı olanları..

cnmcım ben sordum merter subesı sadece var ama denızlıdeymıs fabrıkaları ve home sweetle artıq calısmıolarmıs krem rengıde bıttı dedı bana 299 luklar bıtmıs ben dedım yanındada nevresım hedıyeymıs yok öle bısey dedıler yaaaaa cnm senden rıcam aldıgın modelı bana gostermen eger yardımcı olursan sevınırım begenırsem denızlıdekı subeyı ararız burdan maıl orderla cekerler ve kargoyuda ben öderım okışşş

anladım cnm tamam ben bi nete bakayım aldıgım mmodel var mı çünkü arıyorum kaç gündür bulamadım olursa neden yardımcı olmayayım.evet fabrika denizli de cnm.

mınılya hemen al ozmn cunkum hıc bı yerde kalmamıs dıyolar ama benım ark bımde mudur yardımcısı alırım kolayca

canım sadece yatak örtsü iki tane yastıgıyla berbaer perdesi yok.bencede perdeyi diktirebilirsin öyle daha güzel bence.

minilya canım benim yatak örtüm buna benziyor aynısı değil sanırım aynısını bulamadım.bunun gold rengi oalbilir.

Eklentiler

• $pr_01_55947_max.webp
    $pr_01_55947_max.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
ayy aybuercim buda çok güzelmiş resimdeki,bilmiyorum ki canm aynı renk tonunu tutturabilirmiyim,böyle çok güzel modeller var,perdesiyle beraber kararsız kaldım şimdiii

canım uydurursun benimki gold rengi her mobilyaya uyar die alacağım ayırrtım çok da uygun geldi saten nevresimle beraber olunca.şimdi yatak odamın halısıyla perdesini böyle gold sarı kahveli falan perde düşünüyorum halıları da krem kaahve düşünüyorum böylelike bi kombine ederim diye düşündüm.

ya brillanthome da var mesela gerçi sitede öyle örtüsüyle perdesi bir göstermiyor ama mağazalarında var çokk hoşuma gidiyorr,bende kırmızı istiyorum yatak örtümü yine takımı perdesi kırmızı-bordo istiyorum,duvar renginide gül kurusu istiyorum,aslında yatak örtüsünde krem rengide çok güzel duruyorr,ayyy bilmyrum nişanlım gelsin askerden onla alalım en iyisi, o da çok karışır zaten böyle şeylere,çok meraklıdır :)))

minilya canım benim yatak örtüm buna benziyor aynısı değil sanırım aynısını bulamadım.bunun gold rengi oalbilir.

ay cnm cok hoşşş ama benım ıstedıgım bu tarz deıl fırfırlı ve boncuklu tarz ben gecen evkurda gordum 460 tı fıyatı 400 e ındırseydı kadın hemen alıcaktım ındırmedı uyuz kadın ayy bakalım belkı yıne baska yerde bakarım bı sekılde bulurum yaaa aslında netten almayı fazla sevmıorum elle ellıcem bakıcam edıcem öle yanı cunku ordan begenıp sonra geldıgın begenmemek gıbı seyler oluo bazennn

ya brillanthome da var mesela gerçi sitede öyle örtüsüyle perdesi bir göstermiyor ama mağazalarında var çokk hoşuma gidiyorr,bende kırmızı istiyorum yatak örtümü yine takımı perdesi kırmızı-bordo istiyorum,duvar renginide gül kurusu istiyorum,aslında yatak örtüsünde krem rengide çok güzel duruyorr,ayyy bilmyrum nişanlım gelsin askerden onla alalım en iyisi, o da çok karışır zaten böyle şeylere,çok meraklıdır :)))

cnm bende bı ara kırmızıya takmıştım aslında hala aklımda yok deıl yanı ama krem olursa herseyıme uyar en azından nevresımlerımle cakısmaz fazla gold olursada uyar aslında yanı acık tonlar uyum saglıoo ama ne bılım...
bıde ben koyu renkte kahve rengınde bı yatak ortusu aldıgım ıcınde bıraz krem ıstıom cunku kahver krem gıbı bır perde dıktırcem benkaydirigubbakcemile2

canım ya orasıda öyle evet bu sefer perde diğer nevresimlere uymuycak ama sonuçta şöyle bişey var bende öyle boncuklu pullu ağır bişey istiyorum ve onu açıkçası hergün kullanmıycam,kaldırcam bi misafirim gelince zaten nevresimin üstüne hemen yatak örtü mü koyarım uyumlu olur ozaman zaten,ama tabi açık krem rengi de çok ağır ve şık duruyor..

mınılyam bı kampanya bıda bulamayabılırsın cnm
ayy bende kırmızı sıyah beyaz ıstıyoum yatak odamı ama öle arada değiştırırım kesın
bu arada mınılya ben sana sıte ısmı verım bak orda hem guzel hem uygun hemde saten nevresım bedava

Back
X