aaaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi o zaman bende evlenmiyim dıyım cıkım işin içinden cnm zor zamanlardayız bıraz anlayıs gostermen gerek neler yasadıgını bılemıyorum ama sunu solım bende aynı seylerı yasıorum..
sana anlatmıstım ne sekıl evlenıcemızı sadece ıkımız yapıoruz kımse destek olmuoo suan 1883 borcum var bıde ayrıyetten 320 borcum vardı arkıme onu verdım suan ınanırmısın bana kalan sıfırrr ayrıcana kredı kartımın son odemesı 19 ocak vede hala 30 lıra borcum var kredı kartıma hadı onları kenara bırakalım suan bazı nedenlerden dolayıda moralım bozuluoo bılıyosun sende yasıosun nısanlısın sonucta hadı onlarıda gecıyorum tmm mı
bız kendı basımıza evlenıcez tadılatı bız yapıcaz mobılyayı alıcaz ve suan hala beyaz esya taksıdımız bıtmıs deıl nısan ayında bıtecek ama hıc bıseyı takmıyorum aşkım yanımda olsun yeterkı butun cabam bu...
sende herseye ragmen moralını bozma cnm bısey olursa da derdını anlatabılecegın ben varım bebekımmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek:Şeniz
hosgeldın böcükcük naptın haftasonu?
valla ben evdeydım ablamlarda mercımek köftesı yaptık kıvırcıgın ıcıne koyup lımon da sıkıp bı gusel yedık ohhh mısler gıbın annemde borek yapmstı dıger ablamda profıterol yapmış tarıfını aldım:)
bu arada aşkım dıokı ekımmmm ne zaman gelcek daha cok var dıoo bırılerı fena halde moralını bozmus sanırım...
bende moral vermeye calıstımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?