2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hmmm evet bide sarılması var biliyorum çok tutar çünkü annem böyle şeylerle uğraşıyo bazen diyo şu şu kadar paraya yapılıyomuş.ay çok pahalı işler canım bunlar.aslında bazen diyorumki noşa mı gidiyo ? Ladyim günaydın gözünaydın hadi bakem görüş askerinle.moral ver.hasretlik giderin.ben şimdi çıkıyom.dişçiye gitmemiz gerek.döndüğümde görüşürüz.tabi o zamana kadar böcük arkadaşlarıyla buluşmaya gitmiş olabilir.sen de belki daha meşgul olursun.neysem yine de görüşürüz.öptüm siziiii

roselın balım evt cok pahalı ama okadr emek ettım sardrmam sart hem bnım cok hosuma gıdıyo
ben cıkıyorum kızlar ı tatıller ptesı gorusmek uzre kıb allaha emnat olsun

Güle güle böcüğüm.iyi tatiller.özlicez seni.
Aybuer minilya nerdesiniz?Lady nişanlınla konuştun kaçtınmı kız

canım şimdi kapattık msni çok şükür gördüm yüzünü :) ama beni sinir etti yaa,çok moralsiz,bide bütün nazı bana geçiyor,kimseye bişey söyleme diyor,sanki duyanda işkence yapıyorlar zanneder,bu yaşına kadar hiç zorluk çekmedi yaa oyzden çok zor geldi bu askerlik ona,hayır bide gittim gördüm nerde askerlik yaptığını,arkadaşlarını,hiç biri bunun gibi değil,çok sıktı kendini,ayy ben ne yapıcam 4 ayyy,tel.da yine sesi iyi geliyrdu hep, şimdi bide yüzünü görünce hiç bir kere gülmedi,sen takma kafana beni diyor,allahım şu 4 ay çabucak geçsin inşş...

Üzülme canım benimki de öyle olmuştu.moral falan sıfıra nimişti artık.çok soğuk biyerdi hemde durmadan eğitim eğitim.tabi orası asker ocağı.sen kafana takma üstüne gitme.hep destek ver deki az kaldı falan.senin moralin bozulmasın.bunlar geçecek.dönndüğünde görürsün.hatta özler bile bak gör :)

vallahi canm ben sürekli moral veriyorum ama yok yani hiçç sabit fikirli,bana sivil hayatta kimse urfa demesin dedi bugün,ben de diyorum iyi yönlerinden bak, doğu gibi soğuk değil,ist.dan sıcak hava orda,merkezde sonra heryere çok yakın,hiç birşeye iyi tarafından bakmıyyor,bende herşeye olumlu yönden bakarım,hiç umutsuzluğa düşmem,artık öye böyle geçicek yani..

aaaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi o zaman bende evlenmiyim dıyım cıkım işin içinden cnm zor zamanlardayız bıraz anlayıs gostermen gerek neler yasadıgını bılemıyorum ama sunu solım bende aynı seylerı yasıorum..
sana anlatmıstım ne sekıl evlenıcemızı sadece ıkımız yapıoruz kımse destek olmuoo suan 1883 borcum var bıde ayrıyetten 320 borcum vardı arkıme onu verdım suan ınanırmısın bana kalan sıfırrr ayrıcana kredı kartımın son odemesı 19 ocak vede hala 30 lıra borcum var kredı kartıma hadı onları kenara bırakalım suan bazı nedenlerden dolayıda moralım bozuluoo bılıyosun sende yasıosun nısanlısın sonucta hadı onlarıda gecıyorum tmm mı
bız kendı basımıza evlenıcez tadılatı bız yapıcaz mobılyayı alıcaz ve suan hala beyaz esya taksıdımız bıtmıs deıl nısan ayında bıtecek ama hıc bıseyı takmıyorum aşkım yanımda olsun yeterkı butun cabam bu...
sende herseye ragmen moralını bozma cnm bısey olursa da derdını anlatabılecegın ben varım bebekımmmmmmmmmmmmmm:emir_bebek::ecrin_bebek:Şeniz

kızlar öncelikle hayırlı olsun boşverin eşya huzur getirmiyo herşey zamanla olur zaten kendinizi bence sıkıştırmayın illa düğüne kadar olcak diye bişey yok herşey yavaş yavaş alırsınız ben bir buçuk aylık evliyim yemek masamı düğünden bir ay sonra aldık ve hala dahada halılarımız yok bu huzurumuzdan mutluluğumuzdan bir şeymi eksiltiyor hayır inşallah herşer zamanla yavaş yavaş olur sizi çok iyi anlıyorum bende az stres yapmamıştım herşeyi alayım diye ama eksikler ömür boyu bitmez boşuna kendinizi hırpalamayın olmazsa olmaz şeyleri gündelik kullanıcağınız şeyleri almaya çalışın önce bence

Biliyorum tatlım.çok haklısın.sen üzülme.doğal olarak onu öyle görünce sende üzülürsün ama geçicek inşallah.nişanlım kar içinde gitti gelene kadar da kar içinde yaptı askerliğini.eksi 40 derecelerde nöbet tuttular talim yaptılar.geldiğinde bembeyaz adamın yüzü kara kara olmuştu kulakları soğuktan yara olmuştu.daha neler neler... sen dert etme olabileceği en rahat yerlerden birinde çok şükür nişanlın.zaten zaman akıyor

kimsecikler kalmamıs bugün ben ancak gelebiliyorum ..

nehircim yatak örrtüsünü beğenmene sevindim şimdi yatak odasının renklerini düşünüyorum perde halı falan yatak örtüsünü çok kullanmam ama yine de uyum olsun diyorum bakalım daha çok nasılsa :)

lady de askıyla görüşmüş ohh ne güzel.cnm senn askerin daha yeni oldugu için çok alışamamıstır zaman geçsin gelmeye yakın da ayrılamayacak arkadaslarından allışır ne kaldı srda...

Ayyyy nerdesin kııııııızzzzzz oturmaktan koltuğa yapıştım anacım.ne var ne yok tatlım

Dünden beri kimsecikler uğramamış.boş kalmış topiğimiz.bugün sabah giremedim bende.pazar günü malum işte aybuercim.sen naptın

gunaydn kızlar
nan kımse haftasonu bısey yazmamış benım evde net olcak allahhhhhh :delphin:

hosgeldın böcükcük naptın haftasonu?
valla ben evdeydım ablamlarda mercımek köftesı yaptık kıvırcıgın ıcıne koyup lımon da sıkıp bı gusel yedık ohhh mısler gıbın annemde borek yapmstı dıger ablamda profıterol yapmış tarıfını aldım:)
bu arada aşkım dıokı ekımmmm ne zaman gelcek daha cok var dıoo bırılerı fena halde moralını bozmus sanırım...
bende moral vermeye calıstımmm :)

hosgeldın böcükcük naptın haftasonu?
valla ben evdeydım ablamlarda mercımek köftesı yaptık kıvırcıgın ıcıne koyup lımon da sıkıp bı gusel yedık ohhh mısler gıbın annemde borek yapmstı dıger ablamda profıterol yapmış tarıfını aldım:)
bu arada aşkım dıokı ekımmmm ne zaman gelcek daha cok var dıoo bırılerı fena halde moralını bozmus sanırım...
bende moral vermeye calıstımmm :)

bende ablamla sabahın körunde dörtyolda turladık-tatlicadiarzu- snra kıtap okudum arkadaşımın yanına gıttım sonra aksaraya gıttım baska bı arkadasıma aksam oldukaydirigubbakcemile4 eve geldım
yok yok anam ekıme ne kaldı ayy sız böle dersenız ben ölemkaydirigubbakcemile3

Back
X