minilya ekimin kaçında düğünün tatlım?
bende ablamla sabahın körunde dörtyolda turladık-tatlicadiarzu- snra kıtap okudum arkadaşımın yanına gıttım sonra aksaraya gıttım baska bı arkadasıma aksam oldueve geldım
yok yok anam ekıme ne kaldı ayy sız böle dersenız ben ölemkaydirigubbakcemile3
valla cnm uzak gıbı gelıo ama anca yetısır valla off offf ev kurmak zor anacımmm
valla her allah ın gunu hesap kıtap yapmaktan anam agladı senağlama
sunum eksık bunum eksık su kadar borcumuz var sunu ne kadara yaparız demekten varyaa gercı gusel seyler bı yandann ayyyy :asigim:
ya senın gene gunun bellı bende bı telaşkı sorma allahım dıom bu aylıkta hıc harcamazsam arcelık borcum 6ayda bıter dıyorum sonra aman dıom yavas yavas odeyım aylıktan kalan parayla diğer eksıklerımı alım kafam karışıkkafamçokkarıştı senı anlıyorum ama heycanı bı baska tabı:asigim:senınkının
elısaam h geldın balım sende:1hug:
valla cnm öle zor tabıkıde ama bende hemen evlenme dusunme sende cunku gercekten zormus valla evdekı hesap carsıya uymuoo Allah ım bıze yardım etsın:Saruboceq:
yok anam ben evlenmıyom daha 2 3 yıl sen rahat ol
herşeyımı alcam ohh mısler gıbım hıç sıkışmadan sonra para bırıktrcem altın yapcem ölesırnaşık şey ALLAH herkesın yardımcısı olsun zaten evlenene yardım eder RABBIM:Saruboceq:
minilyacım, benimki ramazandan sonra olacak inşallah ama kesin bi tarih belirlenmedi daha
çok kararsızımekim ayında havalar soğuyacak haliyle
peki balayına nereye gitmeyi düşünüyorsunuz kuzum ?
slm kızlar nabersiniz,ya dün arkadaşıma gittim,sonra da biraz çeyiz için bakındım öyle geçti işte,minilyacım senin takvimine bakıyorum :)) 8 ay 21 günümüz kalmış :)) geçer inş.ya ama son 3-4 ay hiç bişey anlamıycaz zaten..
kızlar dün elektrik süpürgesi baktım fakir,su filtreli prestıge 550 mlyon dedi peşin,bi daha ki ay onunla vitrin içi beğndim onu alcam onada 490 dedi ama peşin 390 dedi,ne kadar çok fark var arada dimi,peşin alcam ben zaten,off al al bitmyor(
günaydın sonbahar gelinleri
güzel haftalar herkese :)
nolıyyy burda
bende balayına yurtdışı düşünüyom hıııh
geçer canım inşş.balayı için bizde alanya düşünyruz,ya da kıbrıs onu ne zaman ayarlasak acaba ya gerçi daha çok varr :) ama erken rezerv.yaptırınca da indirim yapıyorlar,ya benm nişanlımda diyor ki yurtdışına çıkalım aynı parayı veririz diyor,bilmyrum turları araştırmak lazım aslında..
bu arada aşkım gelmeden sinevizyon gösterimi için fon müzikli slayt hazırlıym diyorum,nişanlımn ve benmn ,bebeklikten başlayarak,ve ikili olan bütün fotoğraflarımızı b.sayar a aktardım,tek problem aralarından en güzellerini seçmekive daha fon müziğini bulamadım( ya aslında buldum da 1 tane,yinede kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?