2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla cnm ıyı yaparsınız bende suan dıorum bak bana bısey alma dıom gecen dogum gunumde kalplı kolye almıs taslı ıcındede senı sevıyorum yazılı böle aslında ceyızıme bısey alsaydı daha ıyıydı ama ne yalan sölım mutlu oldum kaydirigubbakcemile3
koskocaman bı pasta bıde koskocaman kır cıceklerınden olusan bır buket yaptırmıstı -tatlicadiarzu-
ya işte benımde altta kalmamam lazım yanı aslında sakın sakın alma dıoo ya dusunuom ne alcam herseyını aldım ne alsam ne alsam ya askım benden atlı ıstedı örgü tmm onu yapcam ama baska bısey daha alım ıstıom bızım burda sey var cerceve yapılıo ustunede yazı yazıolar sonra ıcıne resımımızı koyuyolar offf napcam bılmem uleynnn kızların ısı zor valla haaa belkı mont alırım ahh ahh ne yapsak yada yastıga resımmı bassak ooff püff ne zor işmiş cnmmmdelikafadulden

roselın h geldın balım
yoğundum az bunlarda takmışlar hedıyeye balayına hıııh bızı düşünen yok
bende alcam hedıye kıme alcam ama bılmım neyse bulunur herhal:roflol:
kızlar hepnızı en guzel yerınızden öpuyorum ı aksamlar yarın görusmek uzre
roselın mınılya lady aybuer ve nehırım sızlerı sevyom ayy ıns kımseyı unutmadım

canm bak evet yastık olabilir benm nişalım yaptırmıştı bana çok da güzel olmuştu,kalp yastığın ortasına resmimizi koydurmuştu,iyi fikir bencede ama tabi bir erkeğe verilir mi orasıda var :çok üzgünüm: ya erkeklere hediye almak hakikaten zor ya,kız a almak çok daha kolay valla...

canm benm çıkıyormsun hadi iyi akşamlar yarın görüşürüz canmm:1hug:

Böcüğüm Ladyim sağolun kızlar :) bence de hediye konusunda erkekler pek öyle yastık falandan anlamaz minilyacım ya.mesela bi kolsaati çok güzel olur.veya marka bi eşofman olabilir.

Böcüğüm Ladyim sağolun kızlar :) bence de hediye konusunda erkekler pek öyle yastık falandan anlamaz minilyacım ya.mesela bi kolsaati çok güzel olur.veya marka bi eşofman olabilir.

cnm nişanda alındı onlar o yuzden yaniii hemde suan bı kol saatıne 400 veremem..
çakmak alsam sıgara ıcmıoo dusunuom ne alsam dıe kara kara:uhm:

bu arada unutmuşum kızlarrrrrr gunaydın demeyı yauwww..
bugun salı ve şafak 8 ay 20 gun oldu bılene ahh su safak 7 aya düşse -tatlicadiarzu-

Günaydınnnnn anladım minilyacım bende düşünüyorum bakalım aklıma başka hesiye gelcekmi

Ah be bitanem malesef aldığım düdüklü küçük ev aletleri vs onların borçlarını ödüyorum.onun dışında yeni hiçbir hazırlığm yok.of of.benim zaten her bi işim güç oluyor

Ah be bitanem malesef aldığım düdüklü küçük ev aletleri vs onların borçlarını ödüyorum.onun dışında yeni hiçbir hazırlığm yok.of of.benim zaten her bi işim güç oluyor

olsun bıtanem bee sonradan olur sıkma kendını bak bende aynısı 1900 küsür borc var onca onları öduyorum yatak örtusu perdesı halısıydı daha ıvır zıvır hersey eksık napıcam bılmıom

günaydın kızlar nasılsınız ayy ben hıç uymadan geldım işe ınanılmaz uykum var işlerı halledımde azcık uyyum

Ya sen niye gece uyumadn böcük.ondan sonra uyucam diyon.yok işte burda uyku yasak sana

Ya sen niye gece uyumadn böcük.ondan sonra uyucam diyon.yok işte burda uyku yasak sana

nıe uymadım anlatam hemen
dun abıme bırısı msj atmış bu safta bızı arayıp küçük abıme cabuk bana 5 tane 250 knt al dedı bız şok olduk:1shok: nan napcak bu okadar knt dedık neysem annem k.abımle yanına gıttıler benmerak ettım aradım zaten öluyorum meraktan neysem bunlar tele baktı bısey yok dedı kapatılar yengemı aradım noldu dıe ayy bize para cıktı dıo maynakkaydirigubbakcemile3 neysem aana sızı kandrmışlar sakın abım yollamasın dedım hemen telı kapatım annemı abımlerı aradım kımse acmıyo telı mesgul neysem annem actı abım kesınlıkle yollamasın dedım ama yollamıs

neyse karsıdakı adam demış bıraz daha yolla abımı uyandrdım neysekı yollamadı anlıycanız dolandırıldı ayakustu :1closedeyes: ben dedım ama nıe demedın ılk başta sankı para cıksa paranda gözumuz olcak işte bıda ona küpe olsun bukötükedihüso
neysem bıda amcamın oğlu geldı bıze eskıden babam amcama 12bın dolar vermış bız ozamn bıdaha ev almıştık kapora verıldı sadece para kenarda adama verılcek neysem amcam yalvardı ıkı ayda vercem dedı vermedı aradan yıllar gectı
bıze tarla ekıcektı sonra düğünu o yapcaktı abımın ohooo abım askere gtmemıstı ozmn daha sonra abım askerden geldı evlendı cocuğu oldu anca verdı:mymeka: tabı ev yandı

Ayyy geçmiş olsun böcüğüm.duymuştum böyle dolandırıcıları.çok hareketli bi geceymiş anlaşılan.devam et dinilyom

evı alamadık ve verdığımız kapora yandı neysem babamda amcamdan para aldı 4bın dolar babam vermedı cunku dedım vefat edelı 10 yıl oldu ve amcam sahte belge ıle hala dedemın maasını alıyodu aradan 10 yıl gecınce halam dedıkı abı(babama)bu hep bızm malımızı yıyo malı paylasalım babamın gözu malda mulkte tarlada deıldı sonra toplanıldı mallar 3 eşıt parcaya bölundu ama bu kezde halamın kocası koabul etmedı neysem hesap yapıldı amcam bıze borclu cıktı mırastan hatta suanda yasadığı ev bızım yanı neyse aksam amcamın oğlu aradı bağırmalar telde abımlerı tahdıt etmeler:mymeka: zaten abımler sınırlıydı neyse gel dedı abım gelde göruselım bu 4 kişiyı almış yanına alkolde almıslar geldıelr bıze babam sakın konusmaya calıstıkca hala babamın ustune yürüdü hatta el kaldrdı abımlerde dayanamadılar evde koymak için kolunda tutup attılar gece saat 1 hayatmızda ılk defa böle bı olay yasadık:bbo: neyse polıs arkadaslarımı aradım ıyı bı dayak atsınlar dedım ama babam gelen arkadaslarımı yolladı gerı olmas ayıp dedı tehdtler neler neler anlıycanız ekmek verdık baktık yıllarca bızde kaldı yaranamadık 21 yasında benım abıme 30 yasındakı abıme lan dıo adını dıo eskıden abı derdı sonra uymadık gece 4 oldu uyku tutmadı sabh 6,30 oldu ben hala uycam cok moralımız bozuldu cok annem dedı RABBIM kıme ıyılık ettımse bu kötuluğu bana yaptılar annemın basından ayrıldmadım annem kalp hastası felc gecırıyo olmuştu bıkez felclı kalmıstı ıyılestısenağlama neyse olaylar bunlar ve anladımkı kımseye ıyılık yaramaz ama bızler kötuluk yapamayız bu arada kımınde sopa kımınde ekmek bıcağı abımlerde zor sakınlestrdık babama anneme el kaldrıınca amcamınoğlu onlarda sınırlendıkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…