Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese,dün akşam öyle bir sıkıntı geldi içime sonra nişanlımla konuşunca geçti :))))
bende siteye yeni katıldım ve 2009 sonbaharında evlenecekler arasındayım...
nısanyağmuru saol cnm tamam
roselın benım sözlumde eskısı yane aşçıydı ama cok tıtızdı bıde çalısma yerlerı cok önemlı bu pek tıtız deıl ama benım eskı herıf buyuk alısverıs merkezınde tıtız olmk zorunda
mınılya bu arada benı ıbrahım usta aradı aşçı kendısı tanıyanlar vardr tv prgramlarından benım eskı sözlumun ustası oluyo 4,elemelere gtmıs var mısn yok musunun
lady cnm kapalı cad gelınce az ılerde sağ tarafta bı büfe varya hemen meydanda onun sağında kalıyo
gunaydın kızlar
ben yıne grip oldum bılıomusunuz dun ızın alıp eve gıttım yattım bugun ısteyım ıgnede yaptırdım bıde annem kara turp un ıcını oydu ıcıne toz zencefılle bal koydu aksamdan sabaha kadar beklettı sabah ıctım bogazlarım sıstı acıodu cok sukur bogazlarım gectı ama hala grıp ımsenağlama
Merhaba boncuklar.
Minilya geçmiş olsun canım.O turp olayını bende televizyondan öğrenmiştim bi doktor anlatıyodu maranki mi yok saraçoğlu mu ikisinden biriydi ama hangisi ?...
Ya Böcüğüm ben kitap almıyorum.çok pahalı.bide okuyup bitince öylece kalıyor.gazete falan okyuorum işte arada :))
Minilyacım ot sap falan çok iyi geliyo gribe ama işte gelki onu iç.benim midem kalkıyo ot çaylarından.küçükten beri ıhlamur dayarlardı grip olunca heralde onun da etkisi var :) ama bol portakal limon iyi gelir heralde.
Böcük kız napcen anacım bu krizde kitaplar da çok pahalı keseye göre.bize seçenek kalmıyor mecbur korsana başvuruyon yani.senin suçun yok :)