2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Aman Allahım.böcüğüm nele olmuş neler.şu işe bak ya.ya insanlara iyilik yaramıyor.merhamet hiç yaramıyor.demişler ya merhametten maraz doğar diye hah işte tam öyle bi durum.of of

Aman Allahım.böcüğüm nele olmuş neler.şu işe bak ya.ya insanlara iyilik yaramıyor.merhamet hiç yaramıyor.demişler ya merhametten maraz doğar diye hah işte tam öyle bi durum.of of

valla cnm ben burda yazı ıle nasıl anlatabılırımkı şoktayız yane ınanılmaz hayatımızda kıme ıyılık ettıysek kötuluk bulduk bırıne ev aldık esya aldık cocuklarına babam iş verdı kızı kactı dıe oda amcam dıyebılcem bırı bız sırt cevırdı kız kacmış neymış bız sahıp cıkmamışız nan haftasonu kızın kacmıs bızene yaa ohoo neler neler dertten kederden uykusuz kaldık zavallı anacım abımın bebelrıne bakıyo az eşide calıssın para koysunlar kenara dıe o parada aksam gıttı cana geleceğine tabıkı mala gelsın ama amcamınoğlunun yaptığını unutmam mumkun deıl ya:delphin: bıde asla ınsanlara ıyılık yapmıycam maddı acıdan asla ve asla para verıp kötu olacağıma ya vermeden kötu olurum
bıde babama dıo amca sen hacca gtceksn paran vardr ver bızım paramızı benım babam ayağindan rahatsız 60 yasında adam emeklı ama dıo calısamda kenara az para koyum mılletın onda gözu varkötükedihüso ben oyuzden asla fasla para koymam kenara kokusunu alan gelıyo

günaydın kızlar, ya canım neler olmuş böyle akşam,çok geçmiş olsun,ya allah korusun hep gazetelerde okuyoruz böyle olayları,neyseki çok şükür kazasız belasız atlattınız,annenede çok geçmiş olsun canmm,üzüntüden herşey olabiliyor işte..nasıl insanlar var ben anlayamıyorum resmen hem suçlu hem güçlüler,bu kadar suistimal olmaz yani..

Böyle yumşakbaşlı gördükleri insanların tepesine bnmekte üstüne yok milletin

böcügüm üzüldüm yaaa gecmiş olsun cnm cana gelcene genede mala gelsin
ama bu insanaların yaptıgı ne anlamadım babanın ihtiyacı olmasa zaten calısmaz niye kıskanıyolar bunu
yazık adamcaz haca gitcek diye biriktiriyodu ben biliyodum konustukdu senle
ne kötü niyetli fesat insanlar var su dünyada anlamadım gitti

çok saolun kızlar sızıde bu konuyla mesgul ettım ben en cok annemı düşünüyom ama ınsan baskasından kötuluk görse aman yabancı nede olsa deer ama aynı can aynı kan aynı soyadı taşıyan bı ınsandan olunce cok acı cekıyo suan ben ıyyım ama bu konu burda kapanmadı onu bılıyorum ve cok tedrgınım

Zaten başına ne gelirse yakınlarından gelmiyormu.akraba değil akrep derler.yani akrabayla hiç iş yapma manasında.asıl kötülük aynı kandan geliyor.biz aynı kandan deiiliz burda ama üzüntü sıkıntı sevinçlerimizi paylaşıyoruz.kan bağı sadakatin simgesi deil malesef.artık insanlar eskisi gibi deil.iki tüccardan birine gdince bugün ben yeterince kazandım komşuma gidip ondan alışveriş edin diyen insanlar kaldımı.nerde...annenle de devamllı konuş ki rahatlasın.düşünceleri dağılırsa vücut kendini toparlar.bizi hastaa eden yer beynimiz.orası rahatsa ve kötü düşüncelerden arınmışsa beden sağlığı da arkasından gelir

roselın balım valla sağlık herşey ama ınsan yapısından gelıyo bazı şeyler mesela bende gunlerce uyyamam bısey kafama takıncı annemle ne kadr konuşsamda yatağına gıder uymaz hıc bılyom ben annemı
akraba deıl hepsı akrep valla öle cok fesatlar yanı dıyorumya bıızm malımız var dıe kıskanıyolar suan bıle hala bızm tarlalarımıza ekıp gecım sağlıyorlar babam cok sınırlendı evı ona hayatta vermem dedı ama babamın çok zoruna gıttı bıanecık kardesınden bunuu beklemezdı zamanında cok kötuluk ettı ohoo anlatsam anneım cektıleını ağzın açık kalır. annem dıo sız tam zamanında doğdunuz dıo 14 yaşında evlenmış 20 yıl hızmet etmış kaynanasına kayınbabasına sonrada dedem annemlerı kovmuş amcam yüzünden. bız ıst geldığımızde 5 kardestık anne baban yanımızda bı tek yorgan yoktu be düşün artık dedem demıskı babama ınş o köpruden gecerkene ölursunuz annem demış senınde son suyunu vermek bana nasıp olur ınş dıe dedem 20 yıl sonra bızım evde vefat ettı hemde annem helallık vermedı canı cıkmadı annem helal demıs öle vefat etmış acılar ıcınde kıvranmış ahh ahh neler neler oldu bız bu hale geldık bırlıkteyız kardeslerımızle faaln dıe cok kıskanıolar aılemı

aman neysem
akşam olsada eve gtsem bı uysam yeter:delphin: hafıften uyku gelıy bana çöle kıvrancam bı yer olsa ayy koltukların ustune uzunsam nasıl olur cok komık olur:roflol:

Böcüğüm canım benim çok geçmiş olsun
üzülme desem boş ne desem boş şu an biliyorm
ALLAHım herşeyi görüyo sizinde hiçbir günahınız yok bırak onlar düşünsün...
Şeniz

Böcüğüm benim.ah ah bu insanların aklı başına son nefeste geliyo bazısınınki de hiç gelmiyo.Allah size daha çok versin.sağlığınızı sıhhatinizi artırsın inşallah.böyle kötülerden kötülüklerden de korusun inşallah tatlım

saolun bacılarım benım bu haftasonu bakırköye gtcem gecelık almaya cok ucuz ve harıka şeyler var hep almak ıstemışımdr sımdık arcelık ılk taksıtı ödedım bu hafta rahatım alım dedım

Al gülüm al.çeyiz bölümünde gecelikler var çok hoşuma gitti ama biraz da pahalıma geldi ne yalan söylim.ne bilim çarşıda pazarda daha ucuzlarını bulurum elbet dedim.benim çeyizde şimdilik sadece 2 tane pijama takımı var penye.bunları 5 er YTL ye aldıydım.bi de nişan çamaşırında alınan biri beyaz saten biri de pembe saten iki tane pijama var.başkada yok.gecelik falan almadım işte daha

cnmya çok geçmiş olsun diyim.diyecek söz bulamıyorum.insanın en yakını böle yapıyosa başkası ne yapmaz.az çok benzer durumları bende yaşadığım için tahmin edebiliyorum.inş en kısa zmn da düzelir herşey cnm.

Al gülüm al.çeyiz bölümünde gecelikler var çok hoşuma gitti ama biraz da pahalıma geldi ne yalan söylim.ne bilim çarşıda pazarda daha ucuzlarını bulurum elbet dedim.benim çeyizde şimdilik sadece 2 tane pijama takımı var penye.bunları 5 er YTL ye aldıydım.bi de nişan çamaşırında alınan biri beyaz saten biri de pembe saten iki tane pijama var.başkada yok.gecelik falan almadım işte daha

ben onları çok beğendım
hatta ıkı tanesını aldım gecen yıl bıde cok ona benzeyen vardı 7 tl almıstım gecen sene elbıse tarzı olandan ben netten sıparış vermedığım içi gıdıp görcem öle alcam bakarım kalıtesıne am kapalı cad. ıkı tane ıccamasrcı var hep ordan alıyorum cok ucuz ve kalıtelıkaydirigubbakcemile5

cnmya çok geçmiş olsun diyim.diyecek söz bulamıyorum.insanın en yakını böle yapıyosa başkası ne yapmaz.az çok benzer durumları bende yaşadığım için tahmin edebiliyorum.inş en kısa zmn da düzelir herşey cnm.

saol cnm
nan senı yakalamşken bak tupper mıdır ne zıkımdr onlar ucuzlarsa ılk aklına ben geleyım yolarım senı:roflol:

sevmedım yemekler olduğu için aç kaldım
bulgur pılavı mideme dokunuyo
patatesı soslu sevmıyom yanı domatesın suyunu dökuyo ustune
yayla çorbasınıda herkese-ten içmem
amma cok mıymıntıyım galıba
aman zaten aşçı ablam gıttı zayıfladım bu erkek aşçıdan nefret edıyorum desem

Back
X