2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Erkek olunca aşçı insan daha bi huylanıyo tabi.temizliğinden daha çok şüphelenirim bende doğrusu...ama genede aç kalmasaydın keşke.barim ekmek al da bişeyle iç.kola su ayran...

böcük ya ucuz kaliteli dediğin yer nerde bakırköy de mi canım,benmde çok var aslında pijama gecelik hepsinden aldım, hep ama değişik değişik almaya bayılıyorum çok seviyorumm ya,bakırköy de benm bildiğim meydan dan aşağı var sağda orda da güzel şeyler var bende ordan alıyorum..

nısanyağmuru saol cnm tamam
roselın benım sözlumde eskısı yane aşçıydı ama cok tıtızdı bıde çalısma yerlerı cok önemlı bu pek tıtız deıl ama benım eskı herıf buyuk alısverıs merkezınde tıtız olmk zorunda
mınılya bu arada benı ıbrahım usta aradı aşçı kendısı tanıyanlar vardr tv prgramlarından benım eskı sözlumun ustası oluyo 4,elemelere gtmıs var mısn yok musunun
lady cnm kapalı cad gelınce az ılerde sağ tarafta bı büfe varya hemen meydanda onun sağında kalıyo

oldumu oldumu oldumu bebeğim sabrım taşıyo bakkkkkk.bu çilem doldumu doldumu doldumu yüreğim senden soğuyacak.inadı bırakkkk.şu tlfa bakkkkkkkkk :) kızlar ben keçileri yolladım

oldumu oldumu oldumu bebeğim sabrım taşıyo bakkkkkk.bu çilem doldumu doldumu doldumu yüreğim senden soğuyacak.inadı bırakkkk.şu tlfa bakkkkkkkkk :) kızlar ben keçileri yolladım

:roflol: bı sağlam sen kaldıydın sende tırladın:roflol:

Tırladım evet çok fena hemde.ya kimse pek sevmez ama ben insan bakımından şu fatih ürek i seviyorum ya.yukarda söylediğim onun şarksıda o bakımdan aklıma geldi

Geçensene iki tane nevresim aldıydım onların fotosunu koycam çeyize bakarsınız emi

Hoşgeldin basakcım.gel buyur.
Kızlar hadi sizi yormayım buraya da koyuyorum resimleri

[/IMG]

[/IMG]

başak h geldın aramızaa.s. burda tek dul benımkaydirigubbakcemile3
roselın ben renklı olanı daha cok sevdım beyazı pek sevmım neden bılmem ama ıkısıde cok guzel RABBIM hayrlı gunlerde kullanmanı nasıp etsın:Saruboceq: hepımızınkını

bu arada banka kartım geldı artık maaşlar bankadansositosositosositososito

Sağolun kızlar.iyi böcük hayırlı olsun.daha iyi olur be kartla çekmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…