2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Herkese merhabalar.Cumanız mübarek olsun sizlerinde.ya benim bi yatak örtüm olacaktı.ama aradım bulamadım.bulsam kolayda resmini çekecektim.gerçi nevresimleri koyduk da noldu.arkadaşlar sağolsun herşeye yorum yazarlar ama benimkileri beğenmediler heralde.size demiyom kızlar ha

Herkese merhabalar.Cumanız mübarek olsun sizlerinde.ya benim bi yatak örtüm olacaktı.ama aradım bulamadım.bulsam kolayda resmini çekecektim.gerçi nevresimleri koyduk da noldu.arkadaşlar sağolsun herşeye yorum yazarlar ama benimkileri beğenmediler heralde.size demiyom kızlar ha

h geldın cnm benımŞeniz
ben yorumu yaptım cnm sen baskalarını boşver onlar anca kendı aldıklarını beğenırler sen beğendın mı tmm sayfalarca aynı resımler var aynı konu var salla ben cok beğendım onemlı olan senın o guzel ceyıslerını hayrlı gunlerde kullanma hıc düşünme gerısınıŞeniz

bısey deıl tatlım
mınılyam sen napan 1882tl borcunu odedn mı ne ettın
nehırım ıkı gundr yok acep napar naısldır

Evet ya iki gündür nerde bu kız.heralde işyerinde internet hala gelmedi.evde de giremiyo demekki

Nisan bi çeyiz almıştın yorum yazacaktım neydi unuttum yaaaaa.yoksa öteki sayfada bi yazı mı yazmıştın?hatırlayamıyom yaaaaa.yaşlandım işte böcük gördünmü kız

merhaba kızlar ben geldim geceden beri dişim ağrıo yirmilik dişim kendini gösterdi kaç senedir çıkacak nn yazmadıgım nasıl agrıo ...

napıosunuz bugün nasıılsınız?

ben de yatak örtümü alıp geleceğim bugün yeni modeller gelecekmiş nasıl benim rengim tekrar fikir alayım sizden gold iyi mi?

roselincim nevresimlrini gördüm ben yazzamadım o dönem bakıp çıkıyordum.beyazlı olanı daha çok begendim.bende de oluyor dediin koyuyurm sayyılı kişiler cevap verio :)

böcükcüüümm ödemedım cnmcımm mafelesss hala duruoo borclar hatırlatma beahhhh:oklava:

valla tam yazmaya nıyetlenıom ısler cıkıo kızlar kusura bakmayın

kızlar ne yapıyorsunuz ya dün de bugünde yoğundu :delphin: kızlar yaa yarın nişanlımla yıldönümüz 6 yılı bitiriyrz,7.yılımıza gircez,ama içim bir buruk senağlama kendimi hiçç iyi hissetmiyrm,:çok üzgünüm:geçen hafta cmtsi çıkmıştı çarşı iznine,bu haftada pazar çıkıcak,yani anca pazar günü görebilicemsenağlama

roselın bısey anlamadım kk cok yavas yazamıyom sınır oldum
aybuer gecmış olsun
nısanda anlamamıs ben gıbım
lady uzulme pazara ne kaldı cnm
mınılya baa arcelıkten msj geldı sanada geldı mı buzdolabı 1670 yerıne949 tl
camasr mak 1180 tl yerıne 559 fırın 1080 tl yerıne 559 supurge 299 yerıne 99 tl olmuss

aybuer gecmış olsun
camasr mak 1180 tl yerıne 559 fırın 1080 tl yerıne 559 supurge 299 yerıne 99 tl olmuss

doğru anlamadım bişi :uhm:

aybuer gecmış olsun

evet cnm banada geldı ben öğrendım hepsı B sınıfı yanı ıyı dııl..5231 NF buzdolabı,5083 çamasır mak,9440 da fırın bı tek supurge gusel 2200 w normalde 260 ama 99 a udsurmusler 7422 koduda bakarsın netten ama benım arcelık supurgem var yanııı
ilk msj geldıgınde dedım anaaa kazıklandık sırnaşık şey:smiley-cool:

kızlar ne yapıyorsunuz ya dün de bugünde yoğundu :delphin: kızlar yaa yarın nişanlımla yıldönümüz 6 yılı bitiriyrz,7.yılımıza gircez,ama içim bir buruk senağlama kendimi hiçç iyi hissetmiyrm,:çok üzgünüm:geçen hafta cmtsi çıkmıştı çarşı iznine,bu haftada pazar çıkıcak,yani anca pazar günü görebilicemsenağlama

cnmcım yapma öle ama bak benım kız arkım şafak sayıyoo hala 213 gun kalmıs bu ne demek oluyoo daha agustosta gelıcek bıde onu düşün bıde her zaman cıkarmıolarmıs carsı ıznıne cnm benım öle ıstıokı gelmesını napsın bıde onu düşün tam 15 ay..bekledı bekledı hala bı 213 gunu varr..ve zaman cabuk gecıoo veee sunu dusun beterın beterı var suan senınkı cok rahat askerlık yapıo cavus olarak yapıoo ama 15 ay yapanlar bıde doğuda yapanları düşün ben ablamdan bılıom eniştem tuncelıde yaptı yanındakı arkısı tam mevzıde sehıt olmus hep anlatıoo dınlemen yeter hemen kafayı yersın...Allah tan bıttı cok şükür..dua et hep onun ıcın zaten sunun surasında kaç ay yapıcak cnmcım üzülme sen okışşş
bu arada yıldönümünüz inşş gusel geçer onun varlıgı bıle sana en buyuk hedıye..

he benımde aklıma ılk o geldı kazıklar
sonra dedım nan yamuk yapmaz bıze yılmaz bey:roflol:
laa netım gıttı bı saatr delırdım sızde hıc merak etmemışınız oyy ıyıkı net var

cnmcım yapma öle ama bak benım kız arkım şafak sayıyoo hala 213 gun kalmıs bu ne demek oluyoo daha agustosta gelıcek bıde onu düşün bıde her zaman cıkarmıolarmıs carsı ıznıne cnm benım öle ıstıokı gelmesını napsın bıde onu düşün tam 15 ay..bekledı bekledı hala bı 213 gunu varr..ve zaman cabuk gecıoo veee sunu dusun beterın beterı var suan senınkı cok rahat askerlık yapıo cavus olarak yapıoo ama 15 ay yapanlar bıde doğuda yapanları düşün ben ablamdan bılıom eniştem tuncelıde yaptı yanındakı arkısı tam mevzıde sehıt olmus hep anlatıoo dınlemen yeter hemen kafayı yersın...Allah tan bıttı cok şükür..dua et hep onun ıcın zaten sunun surasında kaç ay yapıcak cnmcım üzülme sen okışşş
bu arada yıldönümünüz inşş gusel geçer onun varlıgı bıle sana en buyuk hedıye..

canım benm çok sağol evet halime gerçekten çok şükür ediyorum zaten,ama işte insanın elinde olmuyor,ister istemez moral bozukluğu oluyor,ama mecbur şu an yapıcak bişeyim yok:çok üzgünüm: şu an için tek tesellim hayırlısıyla bidahaki yıldönümümüzü evli olarak kutluycaz:Saruboceq:

ayy kızlarr çok gıcık oldum çok canım sıkıldı.günlerdir yatiak örtüsü yatak örtsü diiyorum ya ayırtmıstım 299 ytl ye nevresimli gold renkte.bugün almaya diye gittim ne desinler biz onu sattık biri çok beğendi sipariş vermiştik ama gelmeyecekmiş ondan diye.nasıl sinir oldum.bi de mahcup olduk size diyorlar.hani ben söz verdiğim günde gelmesem tamam sat bişey demem ama söz verdiğim günde de gittim bayan yoktu bugün tekrar gittim alaym die sattık dedi.ayy nasıl sinir oldum.bir daha bedava verseler de issimo dan bişey almam ve tavsiye de etmem kimseye.

o zaman sattıgınız kişiden alın geri ben onu istiyorum ayırmıstınız kutulanan şeyi neden başkasına göstermeye gereiği duydunuz ki dedim.ben başka bir örtü stemiyorum dedim çıktım ama çok gıcık ettiler.:oklava: :kızgın::kızgın:

laa aybuer deseydın ya sızı resıl etcem
ayy cok uzuldum haa neysem sağlık olsun kısmet deılmıs

bu arada ı aksamlar

Aybuercim üzülme.boşver sen daha güzelini görüp alcan demekki.yanlarına kalmaz yaptıkları.şimdi kendiler kaybettiler.
böcüğümde gitmiş.öptüm böcüğüm
Lady kız geldi gelecek nişanlın az kaldı sabret.geldiğinde of pof dersen döverüm haaaaaaa.biliyom senin hislerini.ama az daha sabır gülüm bak burda yanındayız biz.
Nisan böcük kız anlamicak bişey yok.nisanın bitopicte yazısını okudum bi yorumyapacaktım ama tekrar hangi topic olduğunu unutuverdim.yaşlandım diyorum yani unutkanlık başladı :))

Back
X