- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın kızlarr bana günaydın...
kalkamadım bugün yataktan kafam kazan gibi oldu ama bugün braz daha iyiyim dün kendime ben de vitamn depoladım meyvalardan nane limon içtim biraz kndime geldim şimdi tekrar yapayım diyorum antibiyoti almadan atlatıcam insallah hastalıgı..
siz nasılsınız neelr yapıosunuz?
ben de hissettim ben den bahsettiğinizi geldim hemen kaydirigubbakcemile3
nehirin dediği gibi sen hangisini seersin böcüğüm ben tabiki de ikincisini seçerimkaydirigubbakcemile3
sağol nehircim işte iyileşiyorum yavas yavas evet bitkiye devam antibiyotik sevmiyorum kullanmıyorum da çok mecbur kalırsam ancak öyle kullanıcam.
lady allah kavustursun hayırlı tezkereler kısa dönm çabuk geçer ben de 15 ay bekledim 15 gün sesini duyamadıgım olmustu aşkımın...bi bakmıssın mayıs gelmiş aşkın gelmiş....
bu arada böcük askınla barışmadın mı daha iyisin valla ben o kadar mesaja dayanamazdım yelkenleri indirirdim kaydirigubbakcemile3
Efem eem efem böcük böcük böcük :))
Aybuere katılıyorum anında yelkenler suda olurdu............................Bi kaç tane daha nokta koyayım duygulandım o bakımdan.....
Hadi gözün aydın lady cim..Aramazsada üzülme arar inşallah diye düşün..
böcük ne iş 100.gün falan..100.yıl gibi hissettim..Ne iş oda takımlamı alakalı hihihi:))))
Ay durun bensiz kaynamaz bu kazan kızlar :)))
minilyacım geçmiş olsun,bu arada takip edemedim nişanını ,allah tamamına erdirsin,hayırlı olsun inş.
valla canım haklsın bende öyle düşünyorum asker ocağı orası yani ama bilemiyorum işte böyle duyunca da sinir oluyorum,elimde değil.neyse daha bugün bitmiş değil arar inş.
tünaydın kızlarr bana günaydın...
kalkamadım bugün yataktan kafam kazan gibi oldu ama bugün braz daha iyiyim dün kendime ben de vitamn depoladım meyvalardan nane limon içtim biraz kndime geldim şimdi tekrar yapayım diyorum antibiyoti almadan atlatıcam insallah hastalıgı..
siz nasılsınız neelr yapıosunuz?