• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ASSKIM YAA hayra alamet değil ben söyleyeyim..Nazlı olacam diyede usandırma çocuğu bence tebi..ama bak bu iyi bir söz değil benceee..

ASSKIM YAA hayra alamet değil ben söyleyeyim..Nazlı olacam diyede usandırma çocuğu bence tebi..ama bak bu iyi bir söz değil benceee..

ya ben onu bılıyom benı cok sevyo bıseycık olmas ayy yoksa arasam mı ama olmas ctesı arar o zatı bende acarım aramazsa kı hergun arıyo ben ararım bence naz deıl bu gercekten çok kavga eder olduk oda cok uzuluyo ama gercekten çok kırıldığımı anlasın ben varken deılde baksın bensız nasılmış hayat bana demıskı msjda bugun telım hıc calmadı demekkı tek sevdığım sen mışınsenağlama bıde annesıne ılk defa kızmıs cunku annesıne çok düşkun bugun dıo hayatımdakı ıkı kısıyı cok kırdım bırı sen bırı annem :bbo: neysem ıkı gun kaldı sabretsın

Sen bilin kızım sevgilinin huyunu ama ne bilem bana çok sürdürdün gibi geldi..
Benim demek istediğim yani madem affedecem ctesi yi bekleme manasında..Ama tebiki anacım sen bilin..Ben şimdi garibanım ya..İlgi gördünmü, hemen affet diye geçiyo içimden sen aldırma yani..

Minilyacım çok geçmiş olsun canım..Boğaz antibiyotiksiz geçmez die biliyorum..Doktora yazdır istersen..
Hatta senin baya kötüleşmiş durumun, istirahat alsaydın keşke..Dinlenmen lazım..
Hım.. anlaşıldı neden gittikçe kötüleştiğin..Güzel kızımıza nişanda nazar mı değdi yoksam??

dunde gıder gıtmez yattımm ne olcek benım bu halım bilmem ?:1no2:

Sen bilin kızım sevgilinin huyunu ama ne bilem bana çok sürdürdün gibi geldi..
Benim demek istediğim yani madem affedecem ctesi yi bekleme manasında..Ama tebiki anacım sen bilin..Ben şimdi garibanım ya..İlgi gördünmü, hemen affet diye geçiyo içimden sen aldırma yani..

ondan erkeklerı hemen affetmek gercekten yanlış zatı arayıncada öle askım cnm balım demem önce anlatırım benı bıda kırcaksan hıc baslamasın falan fıstık :1closedeyes: sonra affettım dycem kaydirigubbakcemile3 ayy ctesı olanları ancak ptesı anlatcam sıze senağlama
mınılyam dınlen anacım duzelırsın havalar bı garıp ben sıkı sıkı gıyınıyom:ecrin_bebek:

bu arad az işim var hatta cok ben cıkıyom ara sıra gelcem amayerimseniben

Merhaba günaydınlar kızlar.gerçi öğlen oldu ama...minilyacım daha iyileşmemiş.sen de benim gibi nanemollasın herhalde.böcüküm inşallah ctesi herşey çok güzel gider.hayat çok zor

Merhaba günaydınlar kızlar.gerçi öğlen oldu ama...minilyacım daha iyileşmemiş.sen de benim gibi nanemollasın herhalde.böcüküm inşallah ctesi herşey çok güzel gider.hayat çok zor

ınş cnm ayy içime dert oldu ha bu aksam mı konuşsam ne:bbo: olmas kendıme hakım olmam sart

Sen bilirsin böcüküm.yüzgöz olmamak gerekirmiş ama. sora seni hiç takmaz.ne bilim insanlar arasında biraz çekinme-mesafe olması gerekiyo.çok içli dışlı olursan sonunda sen kaybediyosun.senden hiç bi çekincesi kalmazsa , üzüldüğünü , dertlendiğini kafaya takmazsa sora çok pişman olunabilir.tabi herkes de bir olmaz.belki çok iyi çok nezaketli bi insan da olabilir.aman dünya boş.herşey formalite.aşk bir kimyasal olay...

günaydın kızlar ...bugün nasılsınız?

miya tekrar geçmiş olsun canım,ben biraz atlattım hastalııgı...

böcük valla takdir ettim sni ben olsam çoktan affetmiştim ama böylesi daha iyi kıymete biniyosun deeğerin daha çok biliniyor.seninki de sabırlıymıs böyle bişey olsa bizim aramızda benimki benden daha beter olur hiçbişi yapmaz seninki yine arıyor mesaj atıyor.sen de iyi sabırlısın iyi dayandın pes etmedin ...

nehir roselin sizler napıyorsunuz ?

Günaydın roselincim..Böcüğe laf yok canım..Nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Demek ben kendimi hiç naza çekmediğim için başaramadım ve başaramayacağım..
Hiç kıyamazdımki..ama zararlı ben oldum galiba..

aybuer saol cnm ayy evt cok sabırlıdr benı cok sevyo bundn emınım ben cok cadıyımkaydirigubbakcemile3 kolay effetme ozellığım yok bıde ben onun ılk aşkıyım belkı onun etkısı var sımdık nerden bılıyon dersenız cok emın oldum buna cunku davranıs ve konusmasından bellı aılesınde cok cekınen bırı yanı bı kızı hayatına sokup gezıp tozan bırı ınan hıc deıl benle msn konusrken bıle dıkkatlı aılesıne söluycek tanıscaz ınş:Saruboceq:

vala buna naz denmez aslında ıyı bı ders denır ben sözlumede aynısını yaptım bana abımlerın yanında yapamam dedı düğün nışanı bende şakk dıe fırlattım yüzüğü oda cok pişman oldu ama yapamam dıyen yarın yapamazdr benım ıcın guvenme sorunu anladınız mı:delphin: neysem yaa bırazda konussam affetcem sayenızde
bıde bıseyı cok merak edıyom ben mısraaya soru sordum cvp alamadım sureklı bızı okuyo ama bıze yazmıyoda gıdıyo 2009 yaza anladınz mı şaştım yanı

Merhaba aybuercim.napalım işte yuvarlanıp gidiyoruz

Evet nehircim sana katılıyorum şiddetle.ilk zamanlardaki ilk yıllardaki gördüğün ilgi alakaya güzel sölere inanmicaksın.bence çiftler arasında aşk-sevgi yalan.bi formaliteyi yaşıyoruz hepimiz.kimi iyi kimi kötü bitiyor.keşke hiç ölmicek bi kedim olsa onla yaşasam hep

Bizede takılıyodur da orda uzun süredir konuştuğu arkadaşları vardır onlardan kopamıyodur heralde.gelene hoşgeldin canım

esra nan okuma da yaz bısıler senı gormedım sanma çakallll
roselın sende cok karamsarsın cnm neden yanı aşk yok tamam ama sevgı var bağlılık var bence

Ben en dosoğru sevgiyi hayvanlarda buldum.bi kedim vardı.gelir kucama zorla otururdu.mırlardı.ona ufacık sevgi versen sana kat kat geri verirdi.ama insanlar böyle mi.yok be gülüm.ben çiftler arasındaki aşka ve sevgiye inanmıyorum.zaten keşke iki sevgiliden aşıktan önce iki arkadaş dost olabilsek.o zaman herşey güzel olurdu.sevgili olduktan sonra ihmaller önemsememezlikler giriyor ve zaptediyor kaleyi

sende cok haklısın ama ben önce dost oluyorum onu tanımaya calısıyorum sonra nelerden hoşlandığımızda cok onemlı sonrası ask gelıyo sevgı olmasa zaten onla dost bıle olmam benım aşkımlada askımız ortak bjk sayesınde o yuzden onun nelerden hoşlandığını cok ı bılıyorum artık ortak bıde formumuz var ordanda sureklı duygularını öğrenebılıorum

ayy benımde balıklarım var

Sen sen ol mesafeyi koru böcüğüm.bu güzel duygularınız ebediyete kadar devam etsin

tmm cnm gene gel öptğm :Şeniz:

aybuer esra ne bakrsnız be ya yazın ıkı satır delı oldumhaa

Back
X