• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

[BYaşadıklarının aynısını hatta birebirini bende yaşadım o ortadan kayboldu ben ona ulaşmak için olmadık şeyler yaptım ve özür diledi tekrar başladı bu böyle 3-4 kez oldu sonra bir gün oturmuş ağlarken buldum kendimi sonra düşündüm kim için ağlıyorum değermi diye. Bir baktım ağlamakla geçen 2 seneden başka bir şey yok.Sonra yine gitti bu sefer hiç üstüne düşmedim çünkü üstüne düşecek bile gururum kalmamıştı. Bittikten sonra Allah karşıma öyle birini çıkardıki bana çektiren o adama dualar ettim iyiyki hayatımdan çıkıp gitmiş diye şimdi o kadar mutluyumki anlatamam.Bana sorarsan sende üstelemede bu ilişkide emin ol bittiği zaman bu çektiklerinden daha çok acı çekmeyeceksin.Tabi demesi kolay geliyor banada bitir diyenlere çok hemde çok kızardım ama emin ol etrafımızdakiler bizden daha iyi görüyor olanı biteni senağlamasenağlama[/B]

Son düzenleme:
Roselin değil canım benim..Sonradan yanlış anlaşılmasın..
Henüz bişey bilmiyorum..Bişey diyemiyorum doğal olarak..Büyük konuşmalardan yada şuursuzca geleceğe dair konuşmalardan çok payımı aldım..
Üstelemiyorum şu an zaten üsteliyecek bir şeyde yok..Onunda üstelemeye niyeti yok..Son demlerimizi yaşıyoruz işte..
Hakkımızda hayırlı olsun diyorum..İçim sıkıldı çok...hemde çook..

esra sen kımden bahsettın ben anlamadım usteleme falan dıeCADIARZU benden ıse ben cok mutluyum onuda cokcok sevıyorum bu bıkaç gunluk kırgınlık sonrası gene bız:asigim: yanı cok affedılmycek bısey deıl kaprıslıyımdr ben yoksa ben bılırım erkeklerın aslında hıcbıseye değmedığını hemde cok acı bı sekılde öğrendım :delphin:

sımdık konu değişsın allah askına sıkıldım neden bılmıyom onu konustukca arayasım gelıyo ama olmas daha var ayy ckta heycan yaptım ha ne cabuk 100.gün oldu dıe rabbıme şükürler olsun onu karsıma cıkardı :Saruboceq:

Merhaba günaydınlar kızlar.gerçi öğlen oldu ama...minilyacım daha iyileşmemiş.sen de benim gibi nanemollasın herhalde.böcüküm inşallah ctesi herşey çok güzel gider.hayat çok zor

hg cnm evet nanemollayım bıraz az bısıde hemen hastalanıverıyorum ve yatak dosek yatıyorum..
kız böcük sen hala barısmadın nı :1shok:

nehircim insan seviyorsa eger her fedakarlıgı katlanıyor senin yaptıklarının benzerini ben de yaptım ama değiyo pişman değilim.biliyorum çünkü karsımdaki insanın beni sevdiğini.bazı elde olmayan sebeblerden vazgeçiyor insan sevdiğinsen sevgisinden ama bir taraf vazgeçmiyorsa aşk kazanıyor bence sen de öyle yapmıssın benim gibi.insallah mukafatını da alırsın ...

Roselin değil canım benim..Sonradan yanlış anlaşılmasın..
Henüz bişey bilmiyorum..Bişey diyemiyorum doğal olarak..Büyük konuşmalardan yada şuursuzca geleceğe dair konuşmalardan çok payımı aldım..
Üstelemiyorum şu an zaten üsteliyecek bir şeyde yok..Onunda üstelemeye niyeti yok..Son demlerimizi yaşıyoruz işte..
Hakkımızda hayırlı olsun diyorum..İçim sıkıldı çok...hemde çook..

tanıdıgım cokta sevdıgım abla aynen senın yaşadıgın gıbı bır ılıskı ıcındeydı daha dune kadar.çook sahıp cıktı cook ılıskısıne ve üç senelık beraberlıgı daha dun sona erdı farklı dunyaların ınsanlarıydılar sonu yoktu nıtekımde herkes sonunun olmucagını bılıyorlardı.ayrıldıgını dun ögrendım sordugumda o sebepten dolayı ayrılmadıgını artıq bırbırlerıne zarar verdıklerını vss vss dedı üzüldünmü dedım sadece yıllarının bosa gıttıgını söledı suan bıldıgım kadarıyla 27 yasında..bişilere geç kalmıs deıl ama ınce eleyen sık dokuyan bırı evlencegı kısıyı uzun sure tanımıs olması gerekır ablamın.
ayrılmamasının ayrılamamasının nedenı cok sevıyor olmasıydı dıe dusunuyorum kı zaten bırbırlerıne cok yakısan bır cıfttıler.
sıkıl üzül ayrıl dıe sölemıyorum ama gercekten sonunun olmadıgını sadece sevdıgın ıcın beraber oldugunu düşünüyorsan bı kez daha düşün derım.
nehırcım senın üzülmenı ıstemem bır ılıskı bıtse bıle ayakta dımdık durmalısın eger ayrıyken daha mutlu olucaksan sana ılıskı zarar verıorsa bıtırmelısın ben senın üzüldüğünü fark ettım cunku yanılırsam söyle bıleyım..
bu konuyu uzun uzun konusmak ıstersen dınlerım sana anlatıcak bı cok seyım olur..

kızlar selam , takip ettiğim kadarıyla,karışık konulara girmişsiniz,sonuçta herkesin yaşadığı ilişki farklıdır.ayrılık kararı almakta çok zor,ben nişanlıma sinirlenip küserim,hemen ayrılmayı düşünürdm,o 6 yıl boyunca asla ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedi,ama ben hemen yangına körükle giderim çok yanlış yaptığımı biliyrm ama bazı şeyler insanın elinde değil,zaten şu anda onu çokkk özledim :( çok pişmanım:( az çekmiyor benden...

ayrılık kararı çok zor bılırım nehırın ne cektıgını de anlıyabılıyorum cnm anladıgım kadarıyla cok sevıyorsun ama kararsızsın bı seylerın guvensızlıgı var aynı sekılde sevdıgın ınsanda senı cok sevıyor ama aılesınıde uzmek ıstemıyor o yuzden kacıyor babasıda onay vermıcegı ıcın ıkı tarfta yıpranıyor karar vermek cok zor..ya dayanıp onu bırakmıcaksın kı seven ınsan öle yapar valla canım normalde ben kestırıp atan bır ınsan oldugum ıcın cokta sevsem kestırıp atardım şöyle dusunurdum onun aılesı benı ıstemıyorsa ben hep ezılırım anladınmı bu sebepten dolayı bıtırırdım.
allah yardımcın olsun cnm..

ben bu konularda her zaman duygusal yaklaşıyrum sevdiğine ve sevildiğine inanıyorsan eger her seyin üstesinden geleceğine inanıyorum ama tabi kendinden ve sevginden ödün vermeyerek.babasının istememe sebebini anlamıs değilim hala çok saçma bir gerekçe.

kızlrın dediğinde de doğruluk payı var tabiki canım her zaman değerini hissettireceksin ki kaybetme korkusu olsun ilişki de.ama baktın her şeye ragmen yoluna girmiyor bazı şeyler uzatmanın da bir anlamı yok.mücadele edebildiğin yere kadar karşılıklı mücadele ediyor ve hala olmayacagınıdüşünüyorsan artık yapacak bir sey kalmamış demektir.Allah insanın karsısına neler çıkarıyor.derler ya kimseye kaldıracağından fazla dert vermezmiş Allah diye aynen öyle.her şey unutuluyor her şey geçiyor zamanla.zaman her şeyin ilacı.

benim de bir ilişkim vardı bundan önce o kadar çok seyler yasadım ki sevgimden kör olmustum görmüyordum bana yapılanları.çok zordu ayrılık kararı çok seviyordum haala ayrıldıgımda ama bitmesi gerekiyordu.sonra askım çıktı karsıma ben ask yasamamısım daha önce dedim.hala da arar beni eski sevgilim bir şekilde haberimi alır çok pişmanım çok geç anladım der ama iş işten geçti .tabiki sizin durumunuz çok daha farklı.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.zaman her şeyin ilacıymış canım.

[
bende ayrılmayı düşündüm ama hiç icraata çevirmedim,çnkü hemen sinirlenp,çok ani kararlar veriyrm,ve tabi yine aynı hızla sinirim geçince hemen yumuşuyorum,çünkü büyütlcek şeyler değil aslında sonrda zaten pişman oluyrm,şu ana kadar hiç ayrılmadık,bana ilk çıkmaya başladığımz zaman demştiki bi kere koparırsak bağlarımızı,ip gibi düşün düğüm atarız ve bidha dümdüz olmaz,eskisi gibi olmaz,o yzden bu lafını hiç unutmyrm ne kadar kızsam köpürsemde hiç ayrılmaya cesaret edemem,nehircim ama bende minilya gibi düşünyrm,ailesiyle de ilerde problem yaşarsın,ama allah senin için hayırlısını versin,güç versin inş..

ayrılık kararı çok zor bılırım nehırın ne cektıgını de anlıyabılıyorum cnm anladıgım kadarıyla cok sevıyorsun ama kararsızsın bı seylerın guvensızlıgı var aynı sekılde sevdıgın ınsanda senı cok sevıyor ama aılesınıde uzmek ıstemıyor o yuzden kacıyor babasıda onay vermıcegı ıcın ıkı tarfta yıpranıyor karar vermek cok zor..ya dayanıp onu bırakmıcaksın kı seven ınsan öle yapar valla canım normalde ben kestırıp atan bır ınsan oldugum ıcın cokta sevsem kestırıp atardım şöyle dusunurdum onun aılesı benı ıstemıyorsa ben hep ezılırım anladınmı bu sebepten dolayı bıtırırdım.
allah yardımcın olsun cnm..

Hadi siz dönün aşkınıza muhabetlerinize bakam..Neyi ne zaman nasıl yapıyorsunuz anlatın hele..

Son düzenleme:
uyy içim karardı :dephin: nehırcım hayrlısı olsun senın deın gıbı bende öle demıstım askımı cok ozledım ama olmas daha zmnı var

mınılyam yok daha affetmedım cnm

ayy kızlar hep diyordum aşkım gitsin çeyizimi tamamlyım şu an hiç içimden bişi almak gelmiyor gerçi zaten daha var ama bilmyrum biraz zaman geçince gelir inş.hevesimde,

Lady daha çok yeni ya gitmesi ilk baslarda öyle oluyor zaman geçmiyor gibi ama bir bakmıssın zaman hemen geçmiş bir iki ay geçsin heyecala alırsın herseyini zamanın geçtiğini görünce...

Kız öyle deme ladycim..Sonra geç kalacaksın bir bakmış gelmiş..
Bencede biraz daha zaman geçsin alışırsın..Bu seferde gelmek üzere yetiştirmem lazım dersin :))

Back
X