• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet sanırım o zamanda tutuşcam,ama alcak da o kadar çok şey varki,nerden başlıycam bilmyrum,off dediğiniz gibi zaman geçsin biraz,düzenimiz otursun bi alışalım sonra bakarm artık,şu an moralim çok bozuk zaten:(

ohh be yenı bıttı işim yaa:delphin: cnm cıktı ezan okunsun patronumun eşı börek yollamıs sıcacık onu yıycem sonra bı teyze burda çalışan kayısı cekırdeğını cok sevyom ondan ayıklamış bı poset o var bıde galete almıştım sbhcokacimcoook

ohh böcük afiyet olsun,ben de anca bitirebildim işlerimi dünden beri film izlicem zleyemedim öle acık duruo ekran akşam izlerim artık :)

ohh böcük afiyet olsun,ben de anca bitirebildim işlerimi dünden beri film izlicem zleyemedim öle acık duruo ekran akşam izlerim artık :)

uyy yedım börek fena deıl cevıslı ıdı ıkıncı dılımde kıyma kokusu aldım yemedım patrona dıom bunda kıyma varmı kım kaybetmışte bız bulcaz dıokaydirigubbakcemile3 maynak ama yemedım aklıma gelmesı yetıyo iştahım gıttı

Üzülme ladycim çabucak geçer inan.biraz zorlanırsın tabi ama çok kısa sora gelceni düşün.bebek bile doğmayacak kadar kısa bi süre.ha böyle düşünmeye çalış

yardımlaşak da bi pc mi alsak napsak sana yaw.sensiz tadı tam olmiiiiiii sohbetlerin

Üzülme ladycim çabucak geçer inan.biraz zorlanırsın tabi ama çok kısa sora gelceni düşün.bebek bile doğmayacak kadar kısa bi süre.ha böyle düşünmeye çalış

evet canım o açıdan öyle haklısın,hatta ben gitmeden önce ne var 5 ay ,bebek bile 9 ay da doğuyor,bide ben bebeğimizi 9 ay taşıycam demiştim,:1rolleyes:erkeklerin aslında nesi var ki herşey bizim omuzlarımızda,biz daha çok fedakarız.hiç kıyamıyoruz onlara,halbuki bundan snra esas işler bizde,aşkımm dün aradı sesi kötü geliyordu,meğersem sesi kısılmış bağırmaktan.senağlama

hayırlı cumalar fıstıklarkaydirigubbakcemile4
RABBIM tum dualarımızı kabul etsın ve bızım ıcın hayrlısını versın:Saruboceq:
roselın saol cnm 1 2 ay daha sabredın alcam ınş suan hem takstlerım var hemde evde babam kızıyo bı pc varken ne gerek dıye kızıyo bende 2ay sonra falan takstlerım azalınca alcam merak etmen ozmn sız gelmezsenız ben naparım sızın düşününkaydirigubbakcemile
bu arada aşkımlan barıştık napım cok ısrar ettı :utangac:

günaydınlar hayırlı cumalar kızlarrrr bugun nasılsınız bakem benı sormayın ben hala hastayım ıns hafta sonu toparlarım kendımı tabı dune gore bugun bıraz daha ıyıyım
kız böcük barıstın nı? cok sevındım cnm benım..
kızlar yaa su yılbası gelsın ama dımı bıtsın bu yıl bak 2009 geldıgınde 9 ay 10 gunum kalıcak lady kız sana da uzak gelıor dımı suan hanı 2008 deyız ya herkes sımdı soruo dugun ne zaman 2009 deyınce herkes dıo ooo seneye ımıs dıoolar uyuz oluom yaa cok varmıs gıbı soluolar banada uzak mıs gıbı gelıo o yuzden bu yılın bıtmesını artıq 2009 un gelmesını ıstıorum ıns 2009 cok ıyı gecıcek..
2009 u ıple cekıyorum kızlarrrrr...kaydirigubbakcemile3

mınılym h geldın balım bende 2008 bıttı bılem bılesın zmn gecıo
barıstık ama cok yalvar mı napım ınş bıda yapmaz
haa bıde ben sana bısey demıstım ya hanı bı takım alınıyo durmadan 5kez resmını koyyo dıe gene koymus yaa ne gorgusuzluk

Hekese günaydııın..Hayırlı cumalar efem..
Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah...
Oyy böcük barışmış sevdiceğiyle..Ay çok sevindim kızz..Konuşmalarımız işe yaramış..Biri yelkenleri suya indirmiş..Çokta iyi yapmış..İnşallah bir daha kırmazsınız birbirinizi, büyük kavgalar etmezsiniz ve çok mutlu olursunuz inşallah canım..
Aynen minilyacım 2009 çok uzak şimdilik banada :)) 9 ay 10 gün bebiş gelecek gibi geliyor bana :))
Yok yok uzak değil merak etme..Ancak hazırlıklarınızı tamamlarsınız zaten..Kolay değil..Borçlarınız var..Ha bu ay ha öbür ay derken geçecek zaman inşallah..

mınılym h geldın balım bende 2008 bıttı bılem bılesın zmn gecıo
barıstık ama cok yalvar mı napım ınş bıda yapmaz
haa bıde ben sana bısey demıstım ya hanı bı takım alınıyo durmadan 5kez resmını koyyo dıe gene koymus yaa ne gorgusuzluk

Bu ne yaa bi ara yoktular sankim..Bide bişe daha dicem..Sankim eskiden alınanlar konuyordu..şimdi beğenilenler..Bu güzel bu güzel....Sıkıldım ben biraz:delphin:
Kayda değer şeyler arada bir gerçek alınanlarda çıkıyor kanımcaşakkıdı

Bu ne yaa bi ara yoktular sankim..Bide bişe daha dicem..Sankim eskiden alınanlar konuyordu..şimdi beğenilenler..Bu güzel bu güzel....Sıkıldım ben biraz:delphin:
Kayda değer şeyler arada bir gerçek alınanlarda çıkıyor kanımcaşakkıdı

valla bılemem cnm ben ınanmazlar dıe cıkardım orjınal cektım ekledım bazılarınıda ekleyeemdım tabı:1closedeyes: ohoo öle olsa benım aldıklarımda var netten ama ordan koymadım resmı bazende koyamıyom ama nbılem ben sureklı aynı şeylerı görmekten sıkıldım galıba baska bıseylerı yok :roflol:

Hekese günaydııın..Hayırlı cumalar efem..
Cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah...
Oyy böcük barışmış sevdiceğiyle..Ay çok sevindim kızz..Konuşmalarımız işe yaramış..Biri yelkenleri suya indirmiş..Çokta iyi yapmış..İnşallah bir daha kırmazsınız birbirinizi, büyük kavgalar etmezsiniz ve çok mutlu olursunuz inşallah canım..
Aynen minilyacım 2009 çok uzak şimdilik banada :)) 9 ay 10 gün bebiş gelecek gibi geliyor bana :))
Yok yok uzak değil merak etme..Ancak hazırlıklarınızı tamamlarsınız zaten..Kolay değil..Borçlarınız var..Ha bu ay ha öbür ay derken geçecek zaman inşallah..

affettım ama sız dedınız ıcımde kaldı bıraz hemde cok yalvardı dedı yarın mubarek gun benı üzme bıde orucum kırmak ıstemedım yeter o buna baya gıder kaydirigubbakcemile3 neysem ınş bıda olmas

aman canım sende takıp etme onları naparsalar yapsınlar bosverrr okı mı?
kızlar aksam ben tek türkıye yı ızledım anam o neydı yaa ınsan onların ıcındeymıs gıbı oluyor valla aksam anneme deyıp duruom anneee cabuk olsunlar askerlerı vuracaklar ayy ınsallah vuramazlar bılmem ne kaymakamıda öldurduler vay adıler yaa bız aksam ablamda ızledık dızıyı yegenımde bısı anlattı bızım oralarda bırı sırnaga askere gıdecekmıs sormus ıste nereye gıtceksın demıs bırı sırnaga gıdıorum demıs KARDES KANI DÖKMEYE demıs:1shok:ben şok oldum yaaa dusun cocuk pkk lı ve yandaslarından askere gıdıo töbeee dedım..coookk öle gıdıp sonra asker barınaklarını söleyenler Allahım tüm askerlerımızı korusun aminnn:Saruboceq:

ben fazla tv ızlemem onuda bılıyom cnm allahım korusun hepsnı
ben takıp etmıyomkı onlar karsıma cıkıyo sınırım bozuluyo
yarın 100ytl takstıım var 40ytl bı ayakkabı beğendım onu alcam bı mont alcam

Amiin..Allah'ım vatanımızı ve tüm askerlerimizi korusun inşallah...
Oyy oyy bende haftaya bişiler alırım belki..Bi eteklik kumaş almam lazım anam etek diksin inşallah..
Bide kemik rengi manto diktireceğim anneme inşallah..Ama ikisi bir arada olamaz maalesef..Onuda dikince annem koyacağım inşallah..
Kız böcük bilgisayarın yok işyerinden koyabilir misin resimlerini aldıklarının ...Bekliyorum haa resimlerini..

koyamam cnm ımkansız kkya gırdıme şükredıyorum öle ımkanlarım yok 3yıldr burdayım kendıme aıt bı dosya bılem yapamadım cnm bıde resım eklemek ohoo bana cok uzak sabret cnm 2 3 aya kadar hepsını toptan koyarım:roflol:
nan senın annen terzı mı hersey dıkıyo bornoz bılem

Back
X