• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy derdımız cok napak senı unutmadım ama hep sordum nedn gec kaldın :dilcikar: benımde program başladı ayy bu arada sebze kurutma seyı buldum aldım nan 15 ytl ye hatta 10 ytl verdım bıraz once asağı ındımde:utangac:

gelemedim yaa misafir vardı bi de sabah 8 30 da gititm sağlık ocagına 11 de geldim sonrA hazırlık ayptık misafirlere çay servisi falan anca gelebildim sora bi de yemek anca bitti işlerim ben de izliyotum yemekteyiz

yaa o kurutmalıktan ben de istiyorummmm....

Hoşbulduk canım.hayır artık ev aramıyom.bu konuda pek mutlu olduğum söylenemez.haziranda evlenmeyi düşünüyorduk ama evimiz yok.kirada oturcak gücümüz yok.kiraya oturursak çok zorlancaz.o yüzden kiraya oturmaktansa bi ev bulabilsek biraz peşin kalanı taksitli iyi olurdu.kredi çekip peşini verirsek kalanı kira öder gibi ödersek en azından bi ev sahibi oluruz.zaten elde para yokki.para olsa heryer senin.

cnm ne yanı hazıranda olmıcakmı sımdı dugun yanı anlamadım?

cnm banyo paspasını gördüm yanlıs hatırlamıosam pembelıydı dımı cok hoş yaa benımde almam lazım cnm ama sanırsam ben mavılı alcam..

yaa kızlar bişey sorucam benim klozet takımım var bu sakallı ipten yapılandan pembe bi tane de hazırlardan alayım mı diyorum acaba alsam mı ki kafamçokkarıştı

roselın ben gördum cnm pembış cok tatlı benım koyduğum bı desene benzıyo ı gunlerd kullan yazmadım mı:( esseklık ettım affet
aybuer bılmem cnm ama gerek yok sımdık alma evlenınce alırsın yenı ve daha guzellerı cıkıyo benımkısı klasık kalplı krem rengı

aslında evet mantıklı ben de öyle düşünmüştüm canım aama kafam da karısmadı değil alsam mı almasam mı die

gerçi alsam nereye koyacagım en iyisi evlenince almak çok pahalı bişey değil nasılsa...

günaydın çıtırlarım kaydirigubbakcemile4
nassınız bakem
ben bırazdan sağlık ocağına gtcem ılac yazdrmam lazım cok sıra varsa eczaneden alcam cok sıra bekleyemem şakkıdı
ee kımsecıkler gelmemış daha dün nehır hıc gelmedı
roselın mınılya nehır aybuer lady hadın dökulun bakımkaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar napıosunuz bakem?
bu arada aklıma bısey geldı bızım sırkette bırı soruo ıymısın dıe sonra ıysın ıysın dipçik gibisin dıo hehe sanırsam köyde öle dıolarmıs ordan duymuş hosuna gıtmıs bıze söluyoo ıste maksat makara olsunkaydirigubbakcemile3

aybuercım canım sakallı ıpten bende ıstıorum ama model bulmam lazım senınkısı nasıl resmını koyabılme ımkanın varmı?koyabılırsen cok sevınırım..
bu arada ıkıncıyı alma derım gerek yok daha sonra ıstersen alırsın..

bu arada kızlar bugun kar yagıyomus bazı yerderde ben görmedım ama hava cok soguk bırazdan yağar yaaa cok hastayım hala gecmedı bu grıp gıttıı..senağlama

nan dıpcık gıbısını avrupa yakasındakı dilber hala dıo be ordan çalmışlar-tatlicadiarzu- sen ızlemıyon galıba ılk defa duymuş gıbısın hoşşik:roflol:
kar burayada yağdı ama yere düşmeden erıyo çunku dun yağmur yağdı yerler ıslak eğer kuru olsaydı tuttardı ınş ılerleyen gunlerde yağar bol bolllkaydirigubbakcemile3
nan sağlık ocağını gıttım 2 kere yarım saatte 10 kişiye anca bakıyolar beee:delphin: daha 40 kişi vardı bırakıp geldım

Günaydın kızlar..
Dün doktora gittim ondan gelemedim..Bugünde sabah kan verdim..
Nassınız bakam..Herkes hasta mı ne..Minilyacım geçmiş olsun artık, geçmedi mi daha :)
Buradada çok yağmur yağıyor vede çoook soğuk..
Böcük ben bekledim kan vermek için bayaa..Napçen yavru sağlık..

Günaydın kızlar..
Dün doktora gittim ondan gelemedim..Bugünde sabah kan verdim..
Nassınız bakam..Herkes hasta mı ne..Minilyacım geçmiş olsun artık, geçmedi mi daha :)
Buradada çok yağmur yağıyor vede çoook soğuk..
Böcük ben bekledim kan vermek için bayaa..Napçen yavru sağlık..

ben hasta deılım cnm halam ıcın özel ılac ve romatızmam ağrır bakarsın onun ıcın ılacımı alcam cok pahalı olmasa ınan beklemem bılem ama napak ssk varken o kadr para odemek enayılıkkaydirigubbakcemile3 senın nen var bakım anlat hele gecmıs olsun bıde cnmŞeniz

ben avrupa yakasını ızlemıyorum canım yaa ıyı bak ögrenmıs oldum sımdı orda denıldıgını ehehekaydirigubbakcemile3
nehırcım hosgeldın cnm sanada gecmıs olsun cnm..ben öncekınden daha ıyıyım ama henuz gecmedı grıbım yaa cok kötu basımı agrıtıor bıde habıre hapsuruyorum inş geçer:Saruboceq:
kızlar yaa su yılbası gelsın artıq yaa gelmedı gıttı dıme ama

gelır cnm oda gelır gelmese ne ıyı olur ben 22 olcamda :delphin:
mınlyam portakal suyu ıc ama taze sıkılmış sonra sıcak suya lımon sık ıc ıhlamur ıc bıseyler yap emı

Tabiki bekle sigortadan al ilaçları..Karşılıyorken özelden alınır mı? Çooook acil olmadıktan sonra..
Endometriozis canım benim..Sağ yumurtalığımda çikolata kisti var..Düzenli kkontrollerim var ona gittim..Doğum kontrol hapını bırktım sonunda..7 aydır aralıksız adet görüyorum iğrenç bişey..
Şimdide geleneksel kanser testimi yaptırdım sabah..Kimi zaman yükseliyo kimi zaman düşüyor..Bakalım bu sefer ne çıkacak..Öyle işte şeker..

Hehey buradada başladı kar yağmaya :)) İstanbul'dan aşağı kalır mıyız :)

Tabiki bekle sigortadan al ilaçları..Karşılıyorken özelden alınır mı? Çooook acil olmadıktan sonra..
Endometriozis canım benim..Sağ yumurtalığımda çikolata kisti var..Düzenli kkontrollerim var ona gittim..Doğum kontrol hapını bırktım sonunda..7 aydır aralıksız adet görüyorum iğrenç bişey..
Şimdide geleneksel kanser testimi yaptırdım sabah..Kimi zaman yükseliyo kimi zaman düşüyor..Bakalım bu sefer ne çıkacak..Öyle işte şeker..

uyy :1shok: çok çok gecmıs olsun cnm benım :teselli: ınş bıseycık olmas 7 ay mı ben 6 gun dayanamıyom allahım sabır versın

nan mınlya gördun mu benden bısey daha öğrendım dıpçık gıbısın gene kısa günün karı derlerŞeniz

Şimdi ilacı bırakıncada bi 15 gün sürer herhalde..Sonra inşallah normal yaşantıma döneceğim..
Ben alışkınım şeker 3,5 senedir tedavi görüyorum..Kist için yanlışlıklan apandist ameliyatı bile oldum..

Aaa sen dilber halayı nasıl bilmezsin minilyam..Alem kadın o :))

canım benim çok çok geçmiş olsun ya:1hug:

slm kızlar bende dün hiç giremedim,çok yoğundu işler,geçmiş olsun hepinize,bende dikkat ediyorum şimdi hasta olmuyum diye,annem hergün ballı süt içirmeye çalışıyr,şimdi bahaneside var bak hasta olursan yemin törenine göndermem diyor :))) bugün biletimi alıyor k.pederim,bide kalcak yer ayarlamamız gerekiyor,
bu arada minilyacım seni çok iyi anlıyorum,2009 a girince en azından bu sene evlencez demeye başlıycaz :))) bencede çabuk geçsin zaman şimdi şafak 14 gün sayıyorum yemin töreninde görcem inşş.

ohh be 3 saat sonunda ılaclarıma kavustumkaydirigubbakcemile2 hasta olmadan hemde hıc paracık ödemedım babam emeklıya sağlık karnem onun ustune adam dedıkı sızın ssk varsa ordan yazmam lazım bende yok dedımkaydirigubbakcemile3 para ödememek ıcın ne zekıyım ya yoksam 10 ytl muayne bı okadarda ılac parası vercektımkaydirigubbakcemile3
lady hadı gene ıyısın benım anamda pekmez yaptydı onu ıcyom

Back
X