Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn de öyle pek sevmedim hele sarı kadın yok muklava:
banunun gözleri nasıldı öle tatlıyı yerken delikafadulden
bekle sabret az nasıl sana cvp vermdım kac kez verdım ya nanÇok üzgünüm çoook tmm ctesı gıdem senıde araya katcam merak etme ben ne fıyata alırsm aynısını senın ıcınde dıycem kaydirigubbakcemile5
ahh canımm benııımmmmkaydirigubbakcemile3 kı cmtsı bohca göturcez bız pazar olmazmı yada cmtsı aksama doru sen adresı ver hangı arcelık dıye bı gıdek bakak konusak okışşş galıba bende 7 kılo alıcam cnm eger 1100 yaparsa fıyatı bende ondan alırım :)
Geldim şekerim günaydın herkese..
Hadi minilya böcük alında beyaz eşyalarınızı rahatlayalım, sonra taksitlerini ödeyelim :))
Ya böcük gene bişe anlamadım..Gerçi pek fazla topik okumuyorum bu aralar..Başka yerle alakalı ise yanim bilemicem..Çeyiz bilem bakmıyorum..Ablam galiba 2. kez tüp bebek yaptırmaya karar verdi..Kötü giden hayatıma bir umut oldu..Öyle işte kızlar..
Sizler nasılsınız iyi misiniz? Minilyam iyileştinmi sen?
mınılyam telde fazla sey demezler ama bak bakım tabı 50 ytl 50 ytldr ben senın beğendın modelı not alım gıttığımde soram cnm
aybuer saol cnm ben ıyı ama bırazcık yoğunum okadarcık
msjı aldın demı bıde aynı modelı beğenmışız nan bende onu alcam zaten sana ındırım yapmazlarsa bıde ben görusurum cnm ya telden yada aksam yolumun ustu derım yanı sen merak etme işine neresı gelırse ordan al tabe
cnm ben peşin alıcam sanırım tabe sen konus bı hele bana sımdı döncek sımdı askımla konustum tmm dedı gıdıp alırız dedı bohcaları goturdukten sonra gıdıp alıcaz altınlarımı bozucam ıste..
ya aramadı ben yıne arasam mı kine?:jeyyar:
altınları mı nan ne altını sakın nışanlının ve aılesının taktılarını deme:1shok: kendı aldıysan ozmn bozdur pesın al :jeyyar:
du ben bı arayımsengözlerimebaksanab
kız yok be benım kenara attıgım ceyrekler var onlarıda bozdurcam kenardada param var öle yanı kız ben konustum dedıkı babandan ıcın cok ıyı bırısı dedı sızden ıyı olmasın dedı ttmm 1100 yaparım dedı benım kaydımı aldı ben cumartesı gunu ugrayıp parayı vercem makınamda ekıme kadar orda durcak yanııı kız cok saoll valla yardımcı oldun..:1hug: