• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

minilya hadi hayırlı ugurlu olsun makinan...

kızlar bugün çok sıkılıyorum yaa napsam bilemedim pufffff...

bana yardıma gel cnm cok yoğunum ama suan cok mutluyum ya mınılyama yardımcı oldum bugun aksam gene bı uğrayım belkı o 100ytl bıle kaldırırlar tmm mı cnm ben sana msj atarım cepten oleyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt

bana yardıma gel cnm cok yoğunum ama suan cok mutluyum ya mınılyama yardımcı oldum bugun aksam gene bı uğrayım belkı o 100ytl bıle kaldırırlar tmm mı cnm ben sana msj atarım cepten oleyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt

ayy bebişim benım zaten yardımcı oldun bı gıt bakem yıne yada sey yapalım bak ıstersen cumartesı beraber gıdek hem sende alacan ya camasır makınası beraber gıdek ıste ben sana haber ederım musaıtsen sende gelırsın tmm mı cnmcım ayyy cok saol yardımcı oldun valla bız sımdıden makınayı aldık dıe sevındık kız beyaz esya bıtmıs oluo benım..hepsını aldık kııı hihoyyyt
ayy cnm bak cmtsı sende gel benımlen tmm mı gıı ben sana msj atarım tmmŞeniz

kız aybuer saol cnmm ıns gule gule kullanırım valla böcuk cok yardımcı oldu bana hem bak ben altı kılo ıstıodum yedı aldım herkes dedı ıyı yapmısın dedı bana
ay bole bısı aldım mı ceyızıme cok sevınıom valla camasır mak dıe basının etını yedım askımın bugun sımdı anlatıorum askım dıom su camasır mak varya evet dıo 46 ıncı kere soluon eeee dıo sona dedım ben 1100 e aldım ayy kurtulduk hepımıze hayırlı olsun dıoo delikafadulden

tmm cnm ben işten 2 2:30 arası cıkarım eve gıderım benım annem babam olursa daha ı olur nan ınan hatta babam olcakya belkı hedıye alırsın yanında he ne dersın yada o 100 ytl yok olur ama bekler mısn bızı 4te anca gıderız

merhaba kızlar mart gibi nişanım olucak bu tarz bi kıyafet istiyorum fiyatı ne kadardır bunların sizce ve nerde bulabilirim?

Tatlım abiye satan birçok mağazada var.Tahmini fiyatı 250 ytl dir tabi ipek değilse

hemen geleyim bekle beni böcük ...ne mutlu işte sana güzel gerçekten birine yardımcı olmak....

ayy ben kendıme almış kadar sevındım cnm o yuzden işlerı bıle kenara bıraktım yapmıyom delikafadulden ohh be ne guzel yaa ohhhh yandan sositosositosositosositosositosositosositososito

kızlar ne yapıyorsunuz bakim valla 1 gün girmeyince takip edemiyorum,neler aldınız beyaz eşya lafı duydum,bende 1-2 ay içinde alcam inş.arçelikten bana da yardımcı olun bakimm :) gerçi ben kampanya bekliyorum bi ara ankastrelerde vardı,ben sadece ankastre fırın ocak davlumbaz 3 lü set alcam,diğerlerinin hepsini k.validem kendi alcak,ama bir seferde beraber alcaz indirm yaparlar,hee bu arada uçak biletimi de aldım :)) aşkımı görmeye 13 günüm kaldı allahın izniyle..

kızlar ne yapıyorsunuz bakim valla 1 gün girmeyince takip edemiyorum,neler aldınız beyaz eşya lafı duydum,bende 1-2 ay içinde alcam inş.arçelikten bana da yardımcı olun bakimm :) gerçi ben kampanya bekliyorum bi ara ankastrelerde vardı,ben sadece ankastre fırın ocak davlumbaz 3 lü set alcam,diğerlerinin hepsini k.validem kendi alcak,ama bir seferde beraber alcaz indirm yaparlar,hee bu arada uçak biletimi de aldım :)) aşkımı görmeye 13 günüm kaldı allahın izniyle..

ocaktan sonra zam gelcenı sana dıyem cnm ama ıstersen sanada yardımcı olabılırım bu konuda :1hug:

yaa ocaktan sonra zammı gelcekmiş,aman canm ya ne yapıyım bu ara alamayız,yemin töreni uçak otel parası falan çok masraf olcak bu ay,sen nasıl yardımcı oluyrsn bakim tanıdık falan mı var anlamadım.

tmm cnm ben işten 2 2:30 arası cıkarım eve gıderım benım annem babam olursa daha ı olur nan ınan hatta babam olcakya belkı hedıye alırsın yanında he ne dersın yada o 100 ytl yok olur ama bekler mısn bızı 4te anca gıderız

cnm zaten bende bohca goturcem ya 4 ü bilene geçer herhal bak cmtsı beraber gıdelım tmm mı ben beklerım senı sakın ekme nan benı..

lady kısss hosgeldın hadı gozun aydın 13 gun bısı dııl hemen gecer..sen ne zaman alcan bakem beyaz esyanı he bıde ankastre kampanyasını sen sölemıstın bana bende aldım sanada tşk cunku ben o kampanyayı farklı algılamıstım sen öle sölemesen onuda alamayacaktım..suan kampanya sona mı ermıs cnm?

Böcükcüm inşallah bana da yardımcı olursun canım.ben de beyaz eşyaları arçelikten alcam ama ancak ocak ayının sonunda.Lady canım hadi gözünaydın inşallah çok mutlu olursun.darısı hayırlı teskereye

lady cnm hadı hayrlısı ohh aşkına kavusmana az kalmıs:1rolleyes: sanada yardımcı olurum cnm seve seve sen merak etme her konuda ıster ındırım ıster takst erteleme

mınılyam eğer calısmazsak söz asla ve asla ekmem çalışsak bıle ınş calısmayız yalan der gene gelırımkaydirigubbakcemile5 sne merak etme

roselın cnm tabı sanada yardımcı olurum ama ıstersen zam gelcek bı arastr bıkac arcelık bayıınden sonra gel bana sor ocak sonunda baslarsan sorun olmas bı ay gec baslarsın ödemeye yada ıkı ay farketmez yanı
ay yarısmayı ızlıyom cocuk cok ı seyler yaptı ama o sarışın kadın cok fesat bışıkaydirigubbakcemile3

Böcüğüm Allah tuttuğunu altın etsin.şimdi alamıyom nişanlımla bir araya gelemiyoz.çok özledim :( en son ramazan bayramında gördüm aşkımı yüzyüze.işte onunla birlikte beğenip almak istiyorum.napim yoksa başka bayiler de dedi ocakta fiyatlar değişcek dye.napim.
Ya böcük adamın şansına bak tabakta kıl çıktı..........

Böcüğüm Allah tuttuğunu altın etsin.şimdi alamıyom nişanlımla bir araya gelemiyoz.çok özledim :( en son ramazan bayramında gördüm aşkımı yüzyüze.işte onunla birlikte beğenip almak istiyorum.napim yoksa başka bayiler de dedi ocakta fiyatlar değişcek dye.napim.
Ya böcük adamın şansına bak tabakta kıl çıktı..........

neyse ozmn askın gelınce yardımcı olam:teselli:
ayy sorma nan aama o kadın ne kötu bışı bee mutfağa kadar gıttı aa:kızgın:

Aynen çok garip.ama bunların hepsi birlikte adama komplo kurmuş gibiler yaaaaaaa.yok kaşıkları sakladılar yok çorba çirkinmiş.adam içine kaç çeşit malzeme koydu beaaaaaaa

he yaa bıde kadın hedıye getrdım demış maynak tereyağ getrmış sankı adam alamaz neysem fıyatınıda ustunde bırakmış:roflol:
nırde kızlar yahu

Ay ne bilem yoklar niyeyse pofffffffffffff.ben şimdilik çıkıyom böcüğüm öptümmmmm

cnm zaten bende bohca goturcem ya 4 ü bilene geçer herhal bak cmtsı beraber gıdelım tmm mı ben beklerım senı sakın ekme nan benı..

lady kısss hosgeldın hadı gozun aydın 13 gun bısı dııl hemen gecer..sen ne zaman alcan bakem beyaz esyanı he bıde ankastre kampanyasını sen sölemıstın bana bende aldım sanada tşk cunku ben o kampanyayı farklı algılamıstım sen öle sölemesen onuda alamayacaktım..suan kampanya sona mı ermıs cnm?

tabi canm kampanya 31 ekim de sondu,işte şubat mart gbi alıcaz inş,biliyorsun zaten nişanlım gitmeden önce hepsine baktık ne alcağımıza karar verdik,o yzden o yokken alcaz k.validemle,

uğur böcüğü canm sanada hbr veririm almadan önce,ama bende ekimde evlenceğim için orda kalması gerkeiyor eşyaların ağustosta evim bitince inş.öyle alcam,hee bide roselincim sen bi ara söylüyordun banyo dolabı falan,ben ev yaptırcam daha,senden fikir alırım artık canm.

Back
X