• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne demek herkese yardımcı olurum Şeniz
mınılyam yılmaz beyın yanından geldım nan cok ı bırı ha dedım ctesı gelcez dıe cok sevındı herkese de gereken senın için baban ıcın yapılır dedı msn adresı bılem var bende
roselın cnm dusunme zten bende öle yapcam alcam takst bıtıne kadr orda kalcak sorun etmen öle seylerışakkıdı

hayırlı cumalar kızlar
mınılya aybuer nehır roselın ve lady nasılsınız bakem:jeyyar:

mınılyam ben dun konustumm yılmaz bey ıle bılmem bılır mısn ama onların cok büyük bı şirketı var yanı sadece beyaz esya deıl mobılya(kelebek mobılya)ve düğün salonu ıstersen yarın gıtmışken bıde onlara bakalım

ve dığer arkadaslarım sızlerede bu konularda seve seve yardımcı olurum
sengözlerimebaksanab

Günaydıın...Yardımsever böcüğüm benim..
Dünde okudum gelişmeleri ama yazacak birşey bulamadım napiim..
Ama çok hoşuma gitti duygulandım kız yardımlarına..Allah razı olsun..Minilyanında gönlü oldu..Yatıyo kalkıyo çamaşır makinası diyordu..Şimdi bir süre daha sevincinden söyler sonra alışır ve mutlu olur :)))
Layd zaten alacakmış..Roselinle aybuer napıyo bu konuda onu bilmiyorum..
Hadi kolay gele hatunlar size..Allah kolaylıklar versin...

hayırlı cumalar kızlar
mınılya aybuer nehır roselın ve lady nasılsınız bakem:jeyyar:

mınılyam ben dun konustumm yılmaz bey ıle bılmem bılır mısn ama onların cok büyük bı şirketı var yanı sadece beyaz esya deıl mobılya(kelebek mobılya)ve düğün salonu ıstersen yarın gıtmışken bıde onlara bakalım

ve dığer arkadaslarım sızlerede bu konularda seve seve yardımcı olurum
sengözlerimebaksanab

gunaydınlar kızlarrrr nasılsınız bakem?
herkese hayırlı cumalar.

kız böcük cmtsı gıdıok tmm..cnm gördum baska magazalarıda var mobılya olarak askımın yakın arkısı var o bıze yardımcı olcak ve bız borc yapıcaz mobılyayı ne zaman elımıze para gecerse vercez bızı sıkmıcak o yuzden ordan alıcaz buyuk ıhtımalle..
ee beyaz esyamız ıste bıttı bılıosun..daha dorusu su cmtsı gıdemde alam halledem..
düğün salonu olarak bakıyoruz ıste ama suan dııl daha zamanı var ama yardımcı olurlarsa sevınırım..
he bıde tadılat ısımız var en önemlısı bu onda da tanıdık bırı varmıs öle söluyoo yanı..

Günaydıın...Yardımsever böcüğüm benim..
Dünde okudum gelişmeleri ama yazacak birşey bulamadım napiim..
Ama çok hoşuma gitti duygulandım kız yardımlarına..Allah razı olsun..Minilyanında gönlü oldu..Yatıyo kalkıyo çamaşır makinası diyordu..Şimdi bir süre daha sevincinden söyler sonra alışır ve mutlu olur :)))
Layd zaten alacakmış..Roselinle aybuer napıyo bu konuda onu bilmiyorum..
Hadi kolay gele hatunlar size..Allah kolaylıklar versin...

cnm sanada gunaydın sen napıosun bakem nasıl gıdıo hayat ıyısın dımı?
bu arada evt cok sevındım ıns cmtsı gıder alırız dahada rahatlarım :delphin:
camasır makınamız var artıq bı eksık daha bıttı.hihoyyyt

nehırım saol bebem:utangac: ınan yemınle cok sevındım kendıme almış kadar hihoyyyt hatta suan karnım ağrıyo mutluluktan hıssetmıyorum baskalarına yardım etmek benı cok mutlu edıyo kötuluk etmek hıc ıstemem

mınılyam yarın demı nan saat 4te mı buluscaz kesın bı saat de gercı farketmez cnm evım cok yakın msj atan 5dk sonra orda olurum
yılmaz by dedıkı sesı cok saygılı gelıyodu aksama kadr ask teklıfı eden bıle benı arardı senı ve arkadasını cok sevdım babanı zaten cok sevıyorum onun adı yeter dedı:utangac: toplantıdaolursam bıle bura senın gel otur masama dedı :utangac:

herkese hayırlı cumalar,bugün çok mutluyum allaha şükür aşkım dün akşam aradı,uzun konuştuk :)))
canım senin bu dediğn yer nerde hani beyaz eşyaları aldığınız yer,arçelik dimi markasıda,.

herkese hayırlı cumalar,bugün çok mutluyum allaha şükür aşkım dün akşam aradı,uzun konuştuk :)))
canım senin bu dediğn yer nerde hani beyaz eşyaları aldığınız yer,arçelik dimi markasıda,.

tabıkıde cnm arçelık yarın mınılyam ıle gtcez oda gorcek mağaza kocamn bıldın arcelık hatta yanında saydam dovız gurses düğün sarayı kelebek mobılyada var onlarda arcelıke aıttır

cnm sanada gunaydın sen napıosun bakem nasıl gıdıo hayat ıyısın dımı?
bu arada evt cok sevındım ıns cmtsı gıder alırız dahada rahatlarım :delphin:
camasır makınamız var artıq bı eksık daha bıttı.hihoyyyt

Çok şükür iyiyim canım sağol..Kafam rahat, bazen umutlu olmamakta iyiymiş onu anladım..
Alında hepimiz rahat edelim artık..Senin buzdolabı falan alındımı?

Yardım etmek gibisi var mı yaa...Allah-u Teala huzur veriyor içine insanın içine yadım ettikten sonra..

Çok şükür iyiyim canım sağol..Kafam rahat, bazen umutlu olmamakta iyiymiş onu anladım..

Yardım etmek gibisi var mı yaa...Allah-u Teala huzur veriyor içine insanın içine yadım ettikten sonra..

Allah herşeyın hayırlısını versın cnm..İnsan herşeye alısıyor sende alısacaksın elbette..
Hiçbir zaman kendını üzmeye değmez hep Allah a dua et..

Cnm benım buzdolabı tv alındı askım aldı bu ocak ayı 6 taksıdı ödencek yanı dort taksıt kaldı..nisanda bıtıo sanırsam..benımde dıger beyaz esya ların borcları var ıste hayırlısıyla odemek nasıp etsın Allah ım :Saruboceq:

tabıkıde cnm arçelık yarın mınılyam ıle gtcez oda gorcek mağaza kocamn bıldın arcelık hatta yanında saydam dovız gurses düğün sarayı kelebek mobılyada var onlarda arcelıke aıttır

hmm canım anladım biz düğün yerimizi tuttuk,mobilyaları da bellonadan almayı düşünyrz,yinede söylediğin için çok sağol,benm şu anda büyük olarak beyaz eşya eksiğim var bir tek,ama ben hala yerini anlayamadım semt olarak nerde.

cnm benım allahım bıze sağlık versın aılemız yanımızda olsun yeterlı:Saruboceq: şükretcek cok seyımız var

ayy ben sızı cok sevyom ıyıkı varsınz yaaŞeniz
başkaları benı cok kırdı ama sız hıc kırmadınız mınılyam bana cok destek oldu Şeniz nehırım senınde varlığın yeter hepınızın ayrı yerı var:1hug:

hmm canım anladım biz düğün yerimizi tuttuk,mobilyaları da bellonadan almayı düşünyrz,yinede söylediğin için çok sağol,benm şu anda büyük olarak beyaz eşya eksiğim var bir tek,ama ben hala yerini anlayamadım semt olarak nerde.

esenlerde cnm orda yanı benım evımde esenlerde kapalı bı cadde var mağazalrın sıralandığı orda tam olarak anladın mı sıtesındende bakabılırsın davutpaşa caddesınde kaydirigubbakcemile5

esenlerde cnm orda yanı benım evımde esenlerde kapalı bı cadde var mağazalrın sıralandığı orda tam olarak anladın mı sıtesındende bakabılırsın davutpaşa caddesınde kaydirigubbakcemile5

hmm tmm cnm ben beylikdüzünde oturuyrm oyzden oraları pek bilmiyorum açıkçası,in.ten baktım şimdi gürses şirketler grubu doğru siteye mi girdim oraya baktım beylikdüzündede şubesi var hatta benm nişanlımla gidip fiyat aldığımz yer,tabi doğru yere bakıyorsamm...

hmm tmm cnm ben beylikdüzünde oturuyrm oyzden oraları pek bilmiyorum açıkçası,in.ten baktım şimdi gürses şirketler grubu doğru siteye mi girdim oraya baktım beylikdüzündede şubesi var hatta benm nişanlımla gidip fiyat aldığımz yer,tabi doğru yere bakıyorsamm...

alcanız zmn bana de bağlantı kurarım ora ıle nasılsa tek şirket adı altında hepsı kaydirigubbakcemile5

tamam canım süper olur,ben haber veririm sana o zmaan,canm ya bide bişi sorcam çay seti almak istiyorum ,karacaya baktım ama mağazada 2 çeşit buldum ve pek beğenmedim,böyle tepsisiyle falan bildiğin bir marka,ama çaydanlık istemyrm var çünkü,bir de desenli çaydanlık alcam eternity den k.valideme almştk çok memnundu,bende onadn alym diyorum,off o kadar çok alcak şey varki :((

tamam canım süper olur,ben haber veririm sana o zmaan,canm ya bide bişi sorcam çay seti almak istiyorum ,karacaya baktım ama mağazada 2 çeşit buldum ve pek beğenmedim,böyle tepsisiyle falan bildiğin bir marka,ama çaydanlık istemyrm var çünkü,bir de desenli çaydanlık alcam eternity den k.valideme almştk çok memnundu,bende onadn alym diyorum,off o kadar çok alcak şey varki :((

hisara bı bak cnmm onun ürünlerını beğenıyorum ınş vardr ben jumbodan beğendım ama cok pahalı ıstersen bıde onun sıtesıne bak.eternıty den kımse memnun kalmadı dmekkı şans olmuş az o bakımdan bısey dıyemem cnm ama beklersen senın ıcın pazar gunu hava soğuk olmazsa gezerım mağazaları öğrenırım hatta belkı mınılyamın vaktı olursa onla bakarız yerimseniben eksık bıtmez anam bıtmez:delphin:

bu arada bırısı sureklı gelıp yazdıklarımızı okuyo ve ben çok şüphelenmeye basladım acıkcası eğer laf tasıma gıbı bısey yapıyorsa 1 ben kımsenın arkdasından bısey demem hatta o yazar durur benden asla ona cvp alamaz 2 bu yaptığını kendıne ne kadar yakıştırıyo cok merak edıyorum anlayan anladı:jeyyar:

Back
X