2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin lady cım sen nasılsın bakemm mutlusun dımıı?
eee ceyız hazırlkları ne alemde anlat bakem?

merhaba kızlar napıyosunuz nasılsınız bugn?

giremedim yine sabahtan beri.geceden beri aglıyrum hüngr hüngür yeni yıla aglayaak mı giricem ne....sebebsiz aglıyorum üstelik.

herlesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun sağlık mutluluk huzur ve basarı getirsin yeni yıl sizlere..

nan koca gün hiçbişey konuşmamışınız yaaaaa.olacak şey mi?hadi ben yoktum olanlar niye konuşmadı?aybuer canım geçici bir duygu dalgalanması yaşıyorsun sanırım.yakında geçer inşallah neşene kavuşursun.farklı bir şeylere zaman ayır.hepinize mutlu yıllar

ne bılem hıc kımse yazmıyo bende beklıyom bırı yazsada konuşsak dıe
yarın tatıl olabılır bıze olmayada bılır gelmezsem bılınkı tatıl:)

Tamamdır böcükcüm.sen daha iştesin.bugün erken izin vermedimi patron?napcen bu akşam:) benim hiç özel bi programım olmaz yılbaşında neyim yani.bana pek anlamlı gelmiyo kutlamak.değişen bişey yok bana göre :) bugün de gün yarın da gün.tek fark bi sene daha yaşlanmak :)

Tamamdır böcükcüm.sen daha iştesin.bugün erken izin vermedimi patron?napcen bu akşam:) benim hiç özel bi programım olmaz yılbaşında neyim yani.bana pek anlamlı gelmiyo kutlamak.değişen bişey yok bana göre :) bugün de gün yarın da gün.tek fark bi sene daha yaşlanmak :)

he işteyım da:delphin: patron tatıl yok dedı işçıler ayaklandı herhalde tatıl olcekdelikafadulden
bende hayatta sevmem yaşlanıyok nan baska bısey olmuyo ınsanoğlu işte ne garıp neye sevıncenı neye üzülcenı bılemıyo:kahve:

Aynen öyle böcükcüm.ya baksana site bile hareketsiz.heralde herkes yılbaşı hazırlığında kutlamasında falan.çok sıkılıyom yılbaşı akşamlarında.tv'de doğrudürüst program olmaz.bant yayınlarla uyuturlar bizi

Aynen öyle böcükcüm.ya baksana site bile hareketsiz.heralde herkes yılbaşı hazırlığında kutlamasında falan.çok sıkılıyom yılbaşı akşamlarında.tv'de doğrudürüst program olmaz.bant yayınlarla uyuturlar bizi

valla tatıl olursa ben kıtap okuycam
türk klasıklerı bıttı sayılır
dunya klasıklerı az kaldı onlar bıtse fena olmas:1closedeyes:

kızlar selam,şimdi aşkımla konuştum sesi buruk geliyordu,birlikte olmaya başladığımızdan itibaren her yeniyıla beraber girdik,burda olsaydı 7.yılbaşımızı kutluycaktık :( kendimi hiç iyi hissetmyrm :( seneye evli olmuş olcaz kendi evimizde giricez dedi,bana moral veriyor ama yinede yok,moralim çok bozuk..

Ladycim üzülme inşallah dediği gibi seneye beraber kendi evinizde girersiniz.bu ayrılıklar kuvvetlendirir inşallah sevginizi.sesini duymuşun ya en azından bu güzel

canım öylede işte ne biliyim allahtan hergün 1-2 defa arıyor sesini duyuyorum,ama öyle bişeyki tel.açınca ne söylüyceğimi şaşırıyorum,mesela şimdi kapattım ama halbuki daha neler söylycektm gereksiz şeylerden konuştuk gibi geliyor herseferinde,offff neyse 7 gün sonra görücem inşşş.allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın..

Amin.seni çok iyi anlıyorum.ben de nişanlım askerdeyken aynı şeyleri düşündüm hissettim ve yaşadım.üstelik ben hiç göremedim o kadar ay boyunca.çarşı izni de her zaman olmuyordu.eğer olursa internette sıra bulursa msnde görüşüyorduk.çok zor geçti.hayırlısıyla kavuşursun inşallah

gunaydn ben geldıkaydirigubbakcemile4
yenı yıl cadınız
bılıyom benı çok özledınız o yüzden tatıl yapmaktan vazgeçıp sızınle vakıt geçırmek ıstedım kaydirigubbakcemile3

günaydın iyi seneler

yeni yıla hasta girdim ben .bademciklerim şiş yutkunamıyorum.dün akşam da çok sıkıcıyydı.herkese mutlu yıllar

günaydın iyi seneler

yeni yıla hasta girdim ben .bademciklerim şiş yutkunamıyorum.dün akşam da çok sıkıcıyydı.herkese mutlu yıllar

bende hastayım ama malum sebepten dolayı sımdık ben bı yıl sureklı hasta mı olcam ozmn desene ben ork... satış patlaması yaşatcam:roflol:
anam bı yaş da yaşlandım hıc sevınmıyom ama umutluyom sıze dıom mayısta bende nışanlancam ahada yazdım çizdım oynadım:1closedeyes:

Back
X